annenlermi geleceeeek ne güzel gözün aydın canım
eeeeeeeee hocam kim...
ah birde o menüyü yapabilsem canım..eve gidince inan ki yığılıp kalıyorum yani...bu akşam azimliyim yapacam inşallah..en azından dolmayı yapacam...evde yemek yok çünkü...güzel dua ve dileklerin içinde saol tatlişim...inşallah güzel haberlerle gelecem canım benim...doktor verirse busenin usg resmini eklerim topice bakarsınız inşallah teyzoşları...
yok romatizma değilde adete bağlıyom düzgün olamayınca belime bacaklarıma attı ağrısı gecenin kaçına kadar uyumadım bacaklarımın ağrısından
romatizma gibi bisey mi? yoksa isten dolayı mı, ben her sabah duzenli hareketi siddetle tavsiye ederim herkese... sabah spor programları oluyor TV lerde... onlarla beraber yapılabilir aslında...
canım orda olsam masaj yapardım basına, derin nefesler al, verirken böyle basının agrisinin gittigini dusun tatlım bi, belki ise yarar... gecmis olsun
geçmiş olsun.............bazen olur....
evet ya malesef kadın oluncaeşim bazen diyo iyiki kadın değilim herşey sizde
canım ya kıyamam sana uzanıp ayaklarını yüksepe kaldırsan belki dinlenir ha bi dene istersen
sağol canım masaj yapmış kadar oldun nefes egzersizini deneyeyim du bakam.
canım cok saol,insallah cumartesi geliyorlar 1 hafta kalıcaklar yani, önümüzdeki hafta ben pek olmam gibi canım, aklında olsun, arada kacabilirsem gelirim muhakkak, aksamları en azından...
olabilir evet, adet döngüsü hertürlü düzeni degistirip etkileyebiliyor ve etkilenebiliyor, gecmis olsun zelal...yok romatizma değilde adete bağlıyom düzgün olamayınca belime bacaklarıma attı ağrısı gecenin kaçına kadar uyumadım bacaklarımın ağrısından
sağol canım masaj yapmış kadar oldun nefes egzersizini deneyeyim du bakam.
kızlar ben kaçtım byyyyyyyyyyy
tamam canım sen annenlerle olmanın keyfini çıkar biz hep burdayız nasılsa tatlııımmm
saol tatlım
kızlar bende cıkıyorum, iyi bakın kendinize sekerler :79::79::79:
kızlar hoşçakalın........ben de çıkıyom..........
inşallah tatlişim...bende merak ediyorum...arkadaşın biri anne topicine eklemiş çok hoşuma gitti..bende ona özendim..aaaaaa ne güzel olur busemizi görürüz
amin bitanem..duanızı eksik etmeyin canlarım...ay hadi inş. canım bu c.tesi deme senin ultrason hadi hayırlı güzel haberlerle gel inş.
canım cok saol,insallah cumartesi geliyorlar 1 hafta kalıcaklar yani, önümüzdeki hafta ben pek olmam gibi canım, aklında olsun, arada kacabilirsem gelirim muhakkak, aksamları en azından...
tatlım ya, cok haklısın, hem calis, hem hamile kolay degildir mutlaka, ama insallah ödülünü kucagına alıcaksin yakında.. canım sen ve kızlar hep dualarımdasınız canım...
inşallah tatlişim...bende merak ediyorum...arkadaşın biri anne topicine eklemiş çok hoşuma gitti..bende ona özendim..
amin bitanem..duanızı eksik etmeyin canlarım...
saol bitanem..Allah hepinizden razı olsun..kucağınız bebişlerler dolsun inşallah...
kızlarrrrrr nasılsnızız misafilerim vardı bu gün hiç gelmedim yaaaaaaaa ne habersiniz
kızlar mola dedim ama uzun sürmüş benim molaaa
kızlarrrrrr nasılsnızız misafilerim vardı bu gün hiç gelmedim yaaaaaaaa ne habersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?