Sabırla Bebeğini Bekleyenler

annenlermi geleceeeek ne güzel gözün aydın canım

canım cok saol, insallah cumartesi geliyorlar 1 hafta kalıcaklar yani, önümüzdeki hafta ben pek olmam gibi canım, aklında olsun, arada kacabilirsem gelirim muhakkak, aksamları en azından...

tatlım ya, cok haklısın, hem calis, hem hamile kolay degildir mutlaka, ama insallah ödülünü kucagına alıcaksin yakında.. canım sen ve kızlar hep dualarımdasınız canım...

yok romatizma değilde adete bağlıyom düzgün olamayınca belime bacaklarıma attı ağrısı gecenin kaçına kadar uyumadım bacaklarımın ağrısından

canım ya kıyamam sana uzanıp ayaklarını yüksepe kaldırsan belki dinlenir ha bi dene istersen

sağol canım masaj yapmış kadar oldun nefes egzersizini deneyeyim du bakam.

canım cok saol, insallah cumartesi geliyorlar 1 hafta kalıcaklar yani, önümüzdeki hafta ben pek olmam gibi canım, aklında olsun, arada kacabilirsem gelirim muhakkak, aksamları en azından...

tamam canım sen annenlerle olmanın keyfini çıkar biz hep burdayız nasılsa tatlııımmm

yok romatizma değilde adete bağlıyom düzgün olamayınca belime bacaklarıma attı ağrısı gecenin kaçına kadar uyumadım bacaklarımın ağrısından
olabilir evet, adet döngüsü hertürlü düzeni degistirip etkileyebiliyor ve etkilenebiliyor, gecmis olsun zelal...

sağol canım masaj yapmış kadar oldun nefes egzersizini deneyeyim du bakam.

dene canım, insallah ise yarar, cok fena bisey basagrisi benim de gecenlerde tuttu daha yeni geçti diyebilirim yani...

aaaaaa ne güzel olur busemizi görürüz
inşallah tatlişim...bende merak ediyorum...arkadaşın biri anne topicine eklemiş çok hoşuma gitti..bende ona özendim..
ay hadi inş. canım bu c.tesi deme senin ultrason hadi hayırlı güzel haberlerle gel inş.
amin bitanem..duanızı eksik etmeyin canlarım...

saol bitanem..Allah hepinizden razı olsun..kucağınız bebişlerler dolsun inşallah...

amiiiiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiiin amiiiiiiiiin

kızlarrrrrr nasılsnızız misafilerim vardı bu gün hiç gelmedim yaaaaaaaa ne habersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…