- 27 Ocak 2010
- 734
- 97
- 123
Dilerim rabbim dileyen her kese versin.bizede kızlar.amiiiiiiin
hoşbulduk canım iyiyim sizler nasılsınız?
Kızlar aranıza yenı katıldım ama cok uykum geldı.Yarın baya uyuyup dopıng alım barı bol bol yazısırız.Cok optum sızlerı ıyı geceler.Allah'a emanet olun...
iyiyim canım sen anlat neler yapıyosun ne var ne yok
valla hiç bişey yaptıgım işe devam calışıyorum canım bu arada tatlım bişey sorcam ben 1 subatta kürtaj oldum 8 martta ilk adetimi gördüm ve 22 martta tekrara adet oldum halanda devam edio doktora gittim kürtajdan sonra nolmal dedi ama korktum biraz nie böle olduki...
8 martta adet oldun peki kaç gün sürdüki ayın 22 sinde tekrar oldun.doktorun normal demişse bi bildiği vardır canım ama bana pek normal gelmedi.başka bi doktorada git istersen.
ben de çıkıyorum hayırlı geceler hanımlar
canım 8 martta oldum 5 gün sürdü 22 sinde kahve lekelenme 23 te kanama banada normal gelmediği için gittim ama bide sağlık ocagında da gebeleri takip eden bir tanıdıgım var onada sordum oda normal dedi inşallah normaldir...
ben de çıkıyorum hayırlı geceler hanımlar
sanada hayırlı geceler bende cıkorum herkese tatlı rüyalar sabah erken kalkcam öptüm
yani canım kürtajdan sonra 36 gün sonra adet görmen normal 5 gün sürmeside normal ama 10 gün sonra tekrar kanama olması beni şaşırttı.ama hem doktor hem ebe normal diyosa bi bildikleri vardır ama canım beni dinlersen başka alanında uzman bi doktora görün sonradan bi sorun çıkmasın en azından başından önlemni alırsın.umarım herşey normaldir ve hiç bişeyin yoktur canım.benim söylediğim tedbiri elden brakmamak tatlım.
Dilerim rabbim dileyen her kese versin.bizede kızlar.amiiiiiiin
mrb aranıza yeni katıldım. yorumlarınızı beğrniyle okuyorum .bende çocuk istienlerdenim. ama bir türlü olmıyor dr gitim prolaktin 78 dediler dostinex kulandım 19 düştü.sizce iyimi acaba yoksa çokmu düşük bir bilginiz var mı paylaşırmısınız...
merhaba, bilgi yazdım, umarım yardımı dokunur seninki normal degerlere düsmüs, stresten uzak bir yasam dilerim...
Kandaki normal değeri 10-25 ng/ml'dir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?