Sabırla Bebeğini Bekleyenler

amiin leylacım amiiiiin

güzel dua ve dileklerin için Allahım razı olsun zeynocum...Rabbim hepimize herşeyin en hayırlısını nasip etsin inşallah canım....

saracımmmm maonyacım hg canlarım...sara akşam koca bir leğen mercimekli köfte yaptım...birde dolma yaptım...çok hamarattım akşam valla...

günaydııııııın kızlar

herkese hayırlı cumalar

hayırlı cumalar tatlım...
bugün dünden de iyi ol insallah..
canım ben bugün sizlerle dua edeyim istedim.. birazdan cikip biraz daha dua ettikten sonra islerime dönücem ....

bitsin artık bu temizlik isleri

güzel dua ve dileklerin için Allahım razı olsun zeynocum...Rabbim hepimize herşeyin en hayırlısını nasip etsin inşallah canım....

Aminn.... Senden de Allah razı olsun canım.. kolay, hayırlı bir gün gecsin insallah..

Son düzenleme:

leylacım yarın herşey yolunda gider inşallah.

amiiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiiiiiiiiin

amin canım...
leylacım yarın herşey yolunda gider inşallah.

amiiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiiiiiiiiin

inşallah saracım...epey vakit oldu...buseyi görmeyi heyecanla bekliyorum...yarın cinsiyetide netleşir teyzoşları...buse diye seviyorum hep birde erkek çıkıyormuş... çok gülerim valla... ama içim kız diyor benim...

imam Muhammed Şeybânî (r.a) der ki: “Affetmek aklın zekâtıdır.”

Talha b. Musarrif (r.a) diyor ki:
“Affedilmek istediğin hususlarda affedici ol. Nasıl muamele görmek istersen, başkalarına öyle muamele et. Suçlu olarak yakalanıp da affedilen kimsenin ameli gibi amel et. Biri size karşı yaptığı kötü bir muameleden sonra gelip özür dilerse onu güler yüzle karşılayın.”

Hâris el-Muhâsibî de (k.s) şöyle demiştir: “Sana zulmedeni affet.”
Ebü’l-Hüseyin el-Verrâk (k.s) şöyle diyordu:
“Ahlâkı düşük kimsenin kalbi dar olduğundan, bir başkasını affetmeye muvaffak olamaz.”
Selâm b. Abdullah el-Bâhilî (k.s) der ki:
“Affetmenin lezzeti, kızmanın, intikam almanın lezzetinden daha tatlıdır. Çünkü affın lezzetinin sonu güzel neticedir. İntikam lezzetinin sonu ise kötü neticedir.”

Ağzı bozuk boşboğazlardan biri Dırâr b. Ka’kaa’ya “Vallahi, bana bir kötü söz söylersen benden on katını işitirsin” dedi. Dırâr da adama, “Vallahi sen de bana on kötü söz söylesen, karşılık olarak benden bir kötü söz işitmezsin” dedi .

Cafer b. Muhammed şöyle diyordu:
“Bağışlamaktan ötürü duyacağım pişmanlığı cezalandırmaktan dolayı hissedeceğim pişmanlığa yeğlerim!”

amiiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiiiiin amiiiiiiiin

afiyet olsun canım yarasın sanada busemizede

sağol güzel dileklerin için canııııııım sende hep iyi ol hep mutlu ol hep sağlık ol Rabbim tez zamanda bebeğinide göndersin canım.

Yâ Rab! Nasıl büyük bir sarayın kapısını çalan bir adam, açılmadığı vakit, o sarayın kapısını, diğer makbul bir zâtın sarayca me’nûs sadâsıyla çalar- tâ ona açılsın; öyle de, bîçare ben dahi Senin dergâh-ı rahmetini, mahbub abdin olan Üveysü’l-Karânî’nin nidâsıyla ve münâcâtıyla şöyle çalıyorum. O dergâhını ona açtığın gibi, rahmetinle bana da aç.
Âmin!

Allah’ım en efdal, en güzel, en büyük, en zâhir, en tâhir, en hoş, en iyi, en değerli, en azîz, en azîm, en şerefli, en yüksek, en pâk, en mübârek, en latîf salâvâtlarınla; en tam, en çok, en ziyâde, en yüksek, en yüce, en devamlı selâmını bir rahmet, bir rızâ, bir af, bir mağfiret olarak ihsan eyle. Bunlar, cömertlik ve kereminin bağış bulutlardan sağanak halinde artarak devam etsin, iyilik cömertliğinin nefis ve şerefli lütûflarıyla artarak büyüsün, ezeliyetinle mütenâsib olarak, hiç kesilmeden devam etsin, ebediyetine uygun olarak ardı arkası kesilmesin. Bütün bunlar, kulun, habîbin, resûlün, yaratıklarının en hayırlısı, açık ve parıldayan nur, zâhir ve kesin bürhan, uçsuz bucaksız deryâ, her tarafı kaplayan ışık, parlak güzellik, üstün şeref, şanlı kemâl olan Efendimiz Muhammed’e olsun. Bu, Senin zâtının azametiyle ona getirdiğin salâvât şeklinde olsun. Aynı şekilde onun âl ve Ashâbına da rahmet et. Bu salâvât hürmetine günahlarımızı bağışla, gönlümüze ferahlık ver, kalplerimizi temizle, ruhlarımıza rahatlık ver, sırlarımızı temizle, fikir ve düşüncelerimizi arındır, sırlarımızdaki bulanıklığı sâfîleştir, hastalıklarımıza şifâ ver, kalplerimize vurulmuş kilitleri apaçık fethinin nuruyla aç.

Amin!
Sen aczden ve şerikten münezzeh ve mukaddessin . Senden başka ilâh yok ki bize imdat etsin. El-aman, el-aman! Bizi azap ateşinden ve Cehennemden halâs et, kurtar ve bize necat ver .
Âmin!
Allah’ım, Efendimiz Muhammed’e, onun âl ve Sahabîlerine ezelden ebede kadar ’ın ilmindeki nesneler sayısınca salât ve selâm eyle.
Âmin!

Son düzenleme:

Aminnn... amin.... yüregine saglik arkadasim, Allah kabul etsin ins..

zelal bende tam cikiyordum altta adını gördüm...

canım arkadısım, seni cok seviyorum

kendine cok iyi bak güzelim, görüsürüz...

Son düzenleme:

aminnnnnnnn saracım ellerine yüreğine sağlık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…