- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
canım, sen durumu biliyosun bu ay niye farklı oldugunu, sizlerden neden dua istedigimi falan, ama tüm bunlara ragmen iste Rabbim büyük sabrını veriyor, baska zamanlarda daha cok üzülürdüm simdi icim ferah, demek ki saglikli bi gebelik olmayacaktı, gec olmasından, erken olması daha iyidir canım...
Allah cümlemizin yar ve yardımcısı olsun insallah....
oldum canim hemde ne olma .... karin bel kopuyo
hayır zelal cım,burda yazışırken bitemiyo malesef işler
az sonra tam girişcem ama.
zeynep cim,ahyırlısıyla gelir inşallah minişin,elden gelen bişey yok
geçmiş olsun canıminş. bu son olur 9 aylık bi tatile girersin ve bu bebişin gelir canım tatlım senin kurbağalar yine çıkmış ortaya
gunaydınlar olsun...
zelal show da troıd kuru verecekler...ızle.....
gunaydınlar olsun...
zelal show da troıd kuru verecekler...ızle.....
meraba canim nasil sin ??????????????
hg canımbende ona bakıyom çıksın not alcam geçen günde komşumuz taşlı kolye verdi onu takıyom troide iyimiş bakalım kan verince anlıcaz
insalla canim hepimiz hamis olurus..hep beraber tatile cikaris ......... bugun yine kurbalara bakarsin canim yakisikli mi lar bari
selam metuka,bende izliyorum maranki yi,bağışıklık için bende turp alim bari.
sara yı görmedim bugün.
ben sana bır de selenyum takvıyesı al demıstım..ıcıyon mu bakıyım
cadıcım....sukur ıyıym canım....
ah canım selenyumu reçeteyle veriyolar benim dr yazmıyoarkadaşımda benim dr a gitti ona yazmış bana vermiyo
selam metuka,bende izliyorum maranki yi,bağışıklık için bende turp alim bari.
sara yı görmedim bugün.
benim bağışıklık sistemim çok saldırgan troidlerimede o saldırmış zayıflatmış artık ihtiyacımı karşılamaz hale getirmişantikorlarım o yüzden yüksek bana gitmez deme bu turp geçende okumuştum troide iyi değil die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?