Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Rabbim hepinizin kaderine saglikli ve hayirli evladlar yazsin gönüllerinizdekinin kucaginizi doldurmasi dilegi ile .............

heheheheh bildim demeikizlerde iyidir canım ben ikizlerle anlaşırım gerçi siz izmirin havası gibi çabuk değişiyosunuz ama

bide üstüne balık, benim ki tam katmerli, bazen diyorum esime yazık valla sana diye

evet öleyim annemede cok düşkünüm bide ben tek cocugum oda bana düşükün
kıyamam sana, bende anneme inanilmaz düskünümdür...

ay ne güzel herkesin kıymetlisisin Rabbim sizi birbirinize bağışlasın canımbiz 5 kardeşiz ve ben en büyükleriyim
Allah bagislasin canım kardeslerini bende hep özenmisimdir... benden 6 yas kücük bi kızkardesim var benimde... aglaya aglaya kardes diye zorla yapmislar bi tane daha...

ay ne güzel herkesin kıymetlisisin Rabbim sizi birbirinize bağışlasın canımbiz 5 kardeşiz ve ben en büyükleriyim

ne güzel hep kardeşim olması istemişimdir hatta annem ben evlendikten sonra aman kızım sakın tek cocuck yapma kardeşsiz bırakma demişti ama tekini bulamadık ki kardeşini bulalım:)))

canım Rabbim ayırmasın sizleri

Son düzenleme:
kızlar ben kaçtım iyi gecelerrrrrrr öpt. byyyyyyyy
(güzel bi sohbetti şekerlerrrrrrr)

durun gitmeden bi oynuyayım kurtlarımı dökeyim:92::92::92::92::92::92::92::118::118::118::118::118::118::122::122::122::122::122::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124:

:82:slm hamislerrrr ne guzeel uyuyabiliyorsunuz ben onuda yapamiyorumm kac gundur uyuyamiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…