• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

hayır zelal cım,burda yazışırken bitemiyo malesef işler:27:
az sonra tam girişcem ama.
zeynep cim,ahyırlısıyla gelir inşallah minişin,elden gelen bişey yok

canım, sen durumu biliyosun bu ay niye farklı oldugunu, sizlerden neden dua istedigimi falan, ama tüm bunlara ragmen iste Rabbim büyük sabrını veriyor, baska zamanlarda daha cok üzülürdüm simdi icim ferah, demek ki saglikli bi gebelik olmayacaktı, gec olmasından, erken olması daha iyidir canım...
Allah cümlemizin yar ve yardımcısı olsun insallah....

canım bende o yüzden çok üzülme dedim biliyorum içimizde umut bitmiyo seninde öyleydi Rabbim bi dahaki ay umutlarını yeşertsin ve bebişini göndersin canımmmmmm:48::48::48::48:

gunaydınlar olsun...

zelal show da troıd kuru verecekler...ızle.....

selam metuka,bende izliyorum maranki yi,bağışıklık için bende turp alim bari.
sara yı görmedim bugün.

selam metuka,bende izliyorum maranki yi,bağışıklık için bende turp alim bari.
sara yı görmedim bugün.

benim bağışıklık sistemim çok saldırgan troidlerimede o saldırmış zayıflatmış artık ihtiyacımı karşılamaz hale getirmiş:43::43::43:antikorlarım o yüzden yüksek bana gitmez deme bu turp geçende okumuştum troide iyi değil die:50::53::53::53:

benim bağışıklık sistemim çok saldırgan troidlerimede o saldırmış zayıflatmış artık ihtiyacımı karşılamaz hale getirmiş:43::43::43:antikorlarım o yüzden yüksek bana gitmez deme bu turp geçende okumuştum troide iyi değil die:50::53::53::53:

evet dogru sen sakın yapma..lahanaya da dıkkat et

Back
X