Sabırla Bebeğini Bekleyenler

yok kız koşmiyim azıcık diyet yapsam iyi olcek zaten bugünlerde gece bile acıkıyom valla
inşallah bebiş vardırda ondan acıkıyorsundur...bende sabah 4,5 ta kalktım yedim ya...
anladım canım, bende bi ara netten alıp yapıyodum ama yumurtalamayı görmek icin tabee....

kız cok sancım var ondan geri durdum biras, demin oynadım ama azzcüükkk....
:92::92::92::92::92::92:

teşekkürler bidenem..ben kuş üzümü filan sevmiyorum ya...kavurup yapcam bende... inşallah lahanayı rezil etmem.

ben o yare ömrümü ben o yare canımı yatağımı yorganımı sererim haberi olsun teyyyyyyyyy:92::92::92::92::92::92::92:
:82::82::82:
hadi canım yandan yandan kac ama cabuk gel, bekletme buralarda bizi

en iyisi ben metukam gelmeden sıvışayım

kız metukada cok tatlı geliyo bana bi sevimli yaramass cocukmus gibi bi hissi var üstümde....
bende böyleyim bide bu:86::86::86: veeee bu

bende kuş üzümü koymuyorum canım. lahanayı rezil etmezsin hem lahanın sarması daha kolay neden dersen lahananın asma yaprağı gibi her tarafını kaptmana gerek yok.bi parça lahana al içine biraz harç koy yuvarla gitsin.ne dağılır ne açılır hatta çokda güzel olur.

:82::82::82:
hadi canım yandan yandan kac ama cabuk gel, bekletme buralarda bizi

kız metukada cok tatlı geliyo bana bi sevimli yaramass cocukmus gibi bi hissi var üstümde....
bende böyleyim bide bu:86::86::86: veeee bu

kıyamam ben sana çok çalışıp yorma kendini.gel göbek atak.

lanaya bağlı canım ya..sarma lahanası olması lazım...her lahanadan sarma olmuyor

zeloşşşşşşşşşş sen nereye gidiyorsun yaaaaaaaaaaaa..gerçi bende çıkacamda..kafam uçtu ...pc yi kapatam diyorum..baka baka mahvoldu gözlerim...

calismiyorum artık zati, canım acıyo sancidan...
bende kacayım yandan yandan birazdan esim gelir, göbek ac diye... gidip sofra kurayim ....
öpüyorum bal kaymaklar...

tamam talım bende çıkacam birazdan aşama yemek hazırlayacam.öptüm byyyyy

anlamadım canım ne bağlı:26::26::26::26: evet her lahanadan sarma olmaz çok sık olmayacak lahana biraz gevşek duracak eline aldığın zaman .

valla lahana uzmanı sensin tontişim...bu konuda ben fazla konuşmayayım...

valla lahana uzmanı sensin tontişim...bu konuda ben fazla konuşmayayım...

lahana bağlı demişsin ya onu anlamadım leyloşum.beyaz lahanadanmı yapısun yoksa kara lahanadanmı kara lahanadan yapacaksan sarmaların ağzını gözünü iyice kapat yoksa dağılır ona göre.

lahana bağlı demişsin ya onu anlamadım leyloşum.beyaz lahanadanmı yapısun yoksa kara lahanadanmı kara lahanadan yapacaksan sarmaların ağzını gözünü iyice kapat yoksa dağılır ona göre.

yok canım ya..ben kara lahana yemem..sadece salatada o da nadir yani...lahanaya bağlı demekle..bazı lahanadan sadece kapuska olur...ince yapraklı lahanadan dolma oluyor onu kastettim tontişim...

yok canım ya..ben kara lahana yemem..sadece salatada o da nadir yani...lahanaya bağlı demekle..bazı lahanadan sadece kapuska olur...ince yapraklı lahanadan dolma oluyor onu kastettim tontişim...

salataya katılan mor lahana leyloşum. kara lahana karadenize özgü bir lahana çeşidi ama artık büyükşehirlerde pazarlardada bulunuyo.akıllım yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…