hb bitanem...anne topicinde laf yetiştiriyordum..inşallah kardelenim aşısı tutarda onuda hamiş olarak görürüz aramızda...dualarım kardelenimle...
canım çubuk testte çıkmayabilir...pazartesi kan testi yaptır eğer hasta olmassan...hadi bakalım yavrım senide hamiş görem...hepinizi inşallah canlarım benim...
hb bitanem...anne topicinde laf yetiştiriyordum..inşallah kardelenim aşısı tutarda onuda hamiş olarak görürüz aramızda...dualarım kardelenimle...
canım çubuk testte çıkmayabilir...pazartesi kan testi yaptır eğer hasta olmassan...hadi bakalım yavrım senide hamiş görem...hepinizi inşallah canlarım benim...
sara bebem ateş işini kafana takma...bak bir iner bir çıkar...bende çok ölçmüştüm ama ateşe güven olmuyor canım...ovulasyon testini ben netten almıştım..eczanede de var canım...haklısın canım.zeynocum bugün ateşim 36,4 oldu.düşmeyemi başladı dersin yoksa 36,5 ile 36,4 arasında çok fark olurmu?
inş. leyloşum bizim topiğinde hamiş listesi kabarsın inş.
insallah tatlım, insallah pesinden geliriz hepümüzzzzzzzzzz
insallah tatlım, insallah pesinden geliriz hepümüzzzzzzzzzz
inş. leyloşum bizim topiğinde hamiş listesi kabarsın inş.
simdi leyla diyince ovulasyon testi aklıma geldi, ovulasyon testi topiginde okumustum, dogrumudur bilem yazanları aktarayım....
galibe eger hamileysen adet günü veya yakın günlerinde ovulaslon testi cift cizgi cikiyormus, idrar testi daha negatif verirken...
bilemem dogru yanlıs...
kızlar ben birazdan dışarı çıkcam biraz alışveriş yapcam mutfak için
bencede stres atalım biraz.
evet canım bugün endişeden negatif elektriğimiz oluştu hadi biraz uzaklaşalım:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
tamam canım bu akşam erken gel bu gece izlediğin bi dizi varmı ben biraz hanımın çiftliğine bakıyorum ama sıkı takipçisi değilim.
sana katılıyorum canım ooooohhh yandan yandan oooohhh:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::92::92::92::92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?