salataya katılan mor lahana leyloşum. kara lahana karadenize özgü bir lahana çeşidi ama artık büyükşehirlerde pazarlardada bulunuyo.akıllım yaaaaa
heeeeeee ben hiç kara lahana yemedim gııııııııııııı..ondan sanırım bilemedim...
kısmet olursa ben sana yaparım bir gün.
inşallah canım ya...sen hangi ildesin tontişim..izmirmiydi...zeloşum izmir bornovadaymış...izmire gidersek zeloşa uğrayacam inşallah...gerçi bebiş olduktan sonra zor gezerizde...
canım bende çıkayım daha yemek yapacam.öptüm byyyyyyy
kız aşılama nerden çıktı,ben yumurta takibi yaptırıyorum yakardelenin bugün mü aşılaması yapılıyodu kızlar.Allah yardımcısı olsun.inşallah bebişleri tutunurda hiç bırakmaz 9 ay boyunca annelerini.oda hepimize umut olur.
al bi tane daha,size kim aşılama dedi kiiiiiii
hb bitanem...anne topicinde laf yetiştiriyordum..inşallah kardelenim aşısı tutarda onuda hamiş olarak görürüz aramızda...dualarım kardelenimle...
canım çubuk testte çıkmayabilir...pazartesi kan testi yaptır eğer hasta olmassan...hadi bakalım yavrım senide hamiş görem...hepinizi inşallah canlarım benim...
cahil bu sara cım,cahil,kara lahana yı salatada denesinde görsün gününüsalataya katılan mor lahana leyloşum. kara lahana karadenize özgü bir lahana çeşidi ama artık büyükşehirlerde pazarlardada bulunuyo.akıllım yaaaaa
belli zaten,busenin ağzının tadını bozcan,lezzetlidir ama salatada değil.
heeeeeee ben hiç kara lahana yemedim gııııııııııııı..ondan sanırım bilemedim...
amin canım,rabbim kabul etsin,ALLAHIM RAZI OLSUN.arkadaşlar dün akşam abdestimi aldım ve hepimiz için dua ettim bugünde izinliydim bizim burda bir camiinin yanında ziyaret yada türbe var tam olarak bilmiorum oraya gittim o kadar cok kadın vardı ki dua eden yasin okuyan bende KARDELEN, ZELALCA, PİKEPOLAT, SARA_28, METUKA, CAADI arkadaslarımız ve kendim içinde bol bol dua ettim inşallah allahım dualarımızı kabul ederde gönderirir bebişlerimizi...
leyle_21 senin içinde dua ettim allah hayırlı dogum nasip etsin die...
arkadaşlar dün akşam abdestimi aldım ve hepimiz için dua ettim bugünde izinliydim bizim burda bir camiinin yanında ziyaret yada türbe var tam olarak bilmiorum oraya gittim o kadar cok kadın vardı ki dua eden yasin okuyan bende KARDELEN, ZELALCA, PİKEPOLAT, SARA_28, METUKA, CAADI arkadaslarımız ve kendim içinde bol bol dua ettim inşallah allahım dualarımızı kabul ederde gönderirir bebişlerimizi...
kız aşılama nerden çıktı,ben yumurta takibi yaptırıyorum ya
al bi tane daha,size kim aşılama dedi kiiiiiii:82:
cahil bu sara cım,cahil,kara lahana yı salatada denesinde görsün gününü
amin canım,rabbim kabul etsin,ALLAHIM RAZI OLSUN.
inşallah canım ya...sen hangi ildesin tontişim..izmirmiydi...zeloşum izmir bornovadaymış...izmire gidersek zeloşa uğrayacam inşallah...gerçi bebiş olduktan sonra zor gezerizde...
mönüyü söyle öyle çık tatlişim...ne yapcan...dolma deme yine...ben mantar yapacam..dündende karnıbaharım var...
arkadaşlar dün akşam abdestimi aldım ve hepimiz için dua ettim bugünde izinliydim bizim burda bir camiinin yanında ziyaret yada türbe var tam olarak bilmiorum oraya gittim o kadar cok kadın vardı ki dua eden yasin okuyan bende KARDELEN, ZELALCA, PİKEPOLAT, SARA_28, METUKA, CAADI arkadaslarımız ve kendim içinde bol bol dua ettim inşallah allahım dualarımızı kabul ederde gönderirir bebişlerimizi...
kız aşılama nerden çıktı,ben yumurta takibi yaptırıyorum ya
al bi tane daha,size kim aşılama dedi kiiiiiii:82:
cahil bu sara cım,cahil,kara lahana yı salatada denesinde görsün gününü
amin canım,rabbim kabul etsin,ALLAHIM RAZI OLSUN.
mrb arkadaslar bende araniza yeni katildim bende bebek özlemi cekenlerdenim tavsiyelerinize ihtiyacim var
çok sağol edacım.Allah gönlüne göre versin.Allah dualarını kabul etsin canım benim.dualarına yürekten amiiiiin diyorum.
hoşgeldin aramıza bombomcum.nasılsın kendinden bahsedermisin burada tecrübeli arkadaşlarımız var elimizden geldiğince hepimiz sana yardımcı oluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?