Sabırla Bebeğini Bekleyenler

salataya katılan mor lahana leyloşum. kara lahana karadenize özgü bir lahana çeşidi ama artık büyükşehirlerde pazarlardada bulunuyo.akıllım yaaaaa

heeeeeee ben hiç kara lahana yemedim gııııııııııııı..ondan sanırım bilemedim...

kısmet olursa ben sana yaparım bir gün.

inşallah canım ya...sen hangi ildesin tontişim..izmirmiydi...zeloşum izmir bornovadaymış...izmire gidersek zeloşa uğrayacam inşallah...gerçi bebiş olduktan sonra zor gezerizde...

arkadaşlar dün akşam abdestimi aldım ve hepimiz için dua ettim bugünde izinliydim bizim burda bir camiinin yanında ziyaret yada türbe var tam olarak bilmiorum oraya gittim o kadar cok kadın vardı ki dua eden yasin okuyan bende KARDELEN, ZELALCA, PİKEPOLAT, SARA_28, METUKA, CAADI arkadaslarımız ve kendim içinde bol bol dua ettim inşallah allahım dualarımızı kabul ederde gönderirir bebişlerimizi...

leyle_21 senin içinde dua ettim allah hayırlı dogum nasip etsin die...

kardelenin bugün mü aşılaması yapılıyodu kızlar.Allah yardımcısı olsun.inşallah bebişleri tutunurda hiç bırakmaz 9 ay boyunca annelerini.oda hepimize umut olur.
kız aşılama nerden çıktı,ben yumurta takibi yaptırıyorum ya
al bi tane daha,size kim aşılama dedi kiiiiiii:82:

salataya katılan mor lahana leyloşum. kara lahana karadenize özgü bir lahana çeşidi ama artık büyükşehirlerde pazarlardada bulunuyo.akıllım yaaaaa
cahil bu sara cım,cahil,kara lahana yı salatada denesinde görsün gününü

heeeeeee ben hiç kara lahana yemedim gııııııııııııı..ondan sanırım bilemedim...
belli zaten,busenin ağzının tadını bozcan,lezzetlidir ama salatada değil.
amin canım,rabbim kabul etsin,ALLAHIM RAZI OLSUN.

Kızlar ben geldimalışverişimi yaptım bide bal ceviz fındık aldım fındıkla cevizi güzelce dövdüm balla karıştırdım adama yedircem tam enerji deposu

Allah razı olsun canım Rabbim sesini duysun biran önce bebişlerimizi göndersin inş.

kıj kardelen yoksa biz seni yanlışmı anladık sağır duymaz uydurura döndük:78::78:tatlişim takibin nasıl yumoşun büyümüşmü hiç inş. tosun gibim olur canım arkidişim

inşallah canım ya...sen hangi ildesin tontişim..izmirmiydi...zeloşum izmir bornovadaymış...izmire gidersek zeloşa uğrayacam inşallah...gerçi bebiş olduktan sonra zor gezerizde...

oleyyy busem banamı gelcek doğuncainş. ALLAHIN İZNİYLE NE GÜZEL OLUR LEYLOŞUM Rabbim o günleri görmeyi nasip etsin canım

çok sağol edacım.Allah gönlüne göre versin.Allah dualarını kabul etsin canım benim.dualarına yürekten amiiiiin diyorum.

kardelenim sen yumoş takibi diyince bizde aşılama sandık canım.zelalında dediği gibi sağır duymaz uydurura döndük canım.artıkın sen kusurumuza bakma canım.seni çok öpüyorum Allah bir an önce sana ve hepimize evlat nasip eder inşallah.

mrb arkadaslar bende araniza yeni katildim bende bebek özlemi cekenlerdenim tavsiyelerinize ihtiyacim var

hoşgeldin aramıza bombomcum.nasılsın kendinden bahsedermisin burada tecrübeli arkadaşlarımız var elimizden geldiğince hepimiz sana yardımcı oluruz.

hoşgeldin aramıza bombomcum.nasılsın kendinden bahsedermisin burada tecrübeli arkadaşlarımız var elimizden geldiğince hepimiz sana yardımcı oluruz.

ben 1 senelik evliyim almanyada yasiyorum doktor ilk once benim yumurtlama günümü tespit edememisti yumurtalarim yeterince büyümüyodu ilac kullandim ve suan herseyin normal oldugunu söylüyo esimin sperm sayisisi da sinirdaymis ama esime hic bi ilac vermedi ben ama tyhroxin 50 diye bi ilac kullaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…