ben ustu kapalı soyledım
bende yarım üstü kapalı söyledim, dertlenmesin diye...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben ustu kapalı soyledım
yok nedenki canım?
simdi söylesem mi söylemesem mi aklım gidip geliyo...
ben kesin emin olmayana kadar söylemek istemiyorum.hem galiba hasta olacam gibi kızlar kasıklarım çok sancılanıyo.![]()
simdi söylesem mi söylemesem mi aklım gidip geliyo...
ben arkadaslarıma bile bahsetmedim hic... bi siz biliyosunuz...
canım dur ya, daha gelene kadar umut var bence canım..... gelmesinler....
canım istersen paylaş annenle hem belki desteği iyi gelir sana.benim annem yüksek tansiyon hastası aynı zamanda şeker hastası olduğu için ben üzmek istemiyorum.
bencede gelmesinler nolur yaa.
canım bende sizlerle paylaşıyorum herşeyimi.çocuk meselesini bende arkadaşlarıma bahsetmiyorum.soranlara hayırlısı olsun diyip geçiştiriyorum.
eda kız, sen de benim gibi dürtmeyence konusmuyo musun? nasılsın güzelim?![]()
benimkide yüksek tansiyon hastası, hergün ilac kullanıyor ama cok istiyor bir evladımız olsun haliyle... bende olur olur sonra insallah diyorum..
canım insallah gelmezler ama lütfen üzme kendini, bak cok inanıyorum ki bu mart ve nisan ayları cok bebisli aylar olucak.... bu yazıda kanıtı olsun ins.
(Rabbim duy sesimizi)
ben kesin emin olmayana kadar söylemek istemiyorum.hem galiba hasta olacam gibi kızlar kasıklarım çok sancılanıyo.![]()
canım benim hamileliktede aynı belirti oluo inşallah hamilesindir hemen umutsuzluga kapılma..
inanırmısınız kızlar test yapamaya korkuyorum negatif çıkacak diye.
evet canım biraz öleyim ama adını feriha koydum vardı onu izliodum bide annem bende bugün anca bilgisayarın basına geciosun benimle hiç konuşmuosun diooo biraz onla ilgilendin
![]()
inanırmısınız kızlar test yapamaya korkuyorum negatif çıkacak diye.
canımhiç korkma tabi heycanlısın ama hayırlısı olsun senin için allahım gönlüne göre versin...
zelal bu akşam gelmedi çalışmayamı gitti.![]()
sekercim takıldım ben sana öyle, keyfin nasıl isterse... tabii anneciini ihmal etmek olmazz :97:
güzelim ya, tabii ki inanırız,insallah Rabbim senin sesini de duyarda koymustur bebecigi göbüsüne....