• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

yarın c.tesi ya açık eczane bulmak zor en iyisi pazartesiyi bekleyip kesin sonuç almak 2 günde geçmez bana şimdi en başta sizle söyleyecem tabiki sonuç ne olursa olsun.hiç başıma gelmedi ama okuduktan sonra öğrendim kimyasal gebeliği ondan çok korkuyorum...

heeeyyy hemen kötü düşünme tamam mı.Allahın izniyle hamilesin canım.

bende mersindeyim...:66::66::66::66::66:

öyle mi ne güzel sizlerle tanıştığıma o kadar sevindim ki anlatamam burası çok sıcak bir ortam kendimi sizinle konuşurken çok rahat hissediyorum iyi ki varsınız kızlar o kadarüzel günler varki önümüzde buna yürekten inanıyorum Allah'ım hepimizin güzel gönlüne ge en hayırsını verecek inanıyorum...

kızlar ne güzel ya topiğimiz ilk hamilesini karşıladı.inşallah sırada bizler oluruz.edazes canım ayağını iyi sürü bizde peşinden gelelim canım.

inan her an hepimiz için dua ediyorum sadece kendim için değil Rabbim hepimize gönlündeki hayalindeki bebeğini versin diye inşallah olacak.

canım biz bugün karşılaşamıcaz galiba ben geliyom sen gidiyon sen geliyon ben gidiyom:60::60::60::60::60:kıyamam sana çokmu ağrıyo belin:70::70::70:kendine dikkat et belini zorlama canım sert yerde yatsan faydası olurmuki:26:bende iyiyim canım daha yeni kahvaltı yaptım :9::9::9:çayımı içiyom:7:

evet canim bugun seninle gorusemedik :79::79::79::79::79: belim arada ariyo ama arisi bazen cekilmez oluyo bi ortopediyede gigimbakalim ne cikicak ins. kotu birsey cikmaz :26: canim sert yerde yatmayi denedim ama yatamiyorum aridan dok. dedi sirt ustu yat olmuyor ari birakmiyor bi saya bi sola donuyorum bu seferde omuzlarim basliyo armaya :43::43:

arkadaşlar dün akşam abdestimi aldım ve hepimiz için dua ettim bugünde izinliydim bizim burda bir camiinin yanında ziyaret yada türbe var tam olarak bilmiorum oraya gittim o kadar cok kadın vardı ki dua eden yasin okuyan bende KARDELEN, ZELALCA, PİKEPOLAT, SARA_28, METUKA, CAADI arkadaslarımız ve kendim içinde bol bol dua ettim inşallah allahım dualarımızı kabul ederde gönderirir bebişlerimizi...

leyla_21 senin içinde dua ettim allah hayırlı dogum nasip etsin die...
edacım güzel duaların için Allah razı olsun gülüm...Rabbim seninde gönlüne göre versin bitanem...:nazar::38::38:
kız aşılama nerden çıktı,ben yumurta takibi yaptırıyorum ya:20:

al bi tane daha,size kim aşılama dedi kiiiiiii:9::82:

cahil bu sara cım,cahil,kara lahana yı salatada denesinde görsün gününü:33:

belli zaten,busenin ağzının tadını bozcan,lezzetlidir ama salatada değil.:20:

amin canım,rabbim kabul etsin,ALLAHIM RAZI OLSUN.
kardelenim ya kızlar yumoş takibini yanlış anlayıp aşılama yazmışlar bende öyle sandım...kusura bakma bitanem...inşallah bebişin gelir bitanem...dualarımızdasın tatlişim...:nazar::38:
oleyyy busem banamı gelcek doğunca:nazar::nazar::nazar:inş. ALLAHIN İZNİYLE NE GÜZEL OLUR LEYLOŞUM Rabbim o günleri görmeyi nasip etsin canım:nazar::48::48::48::48::54::54::54::54:
aminnnnn canım zeloşum...:nazar::38::38: seni önceden taniyor olsaydım 2 kez izmire gittik özel arabamızla...sana uğrar bir gün mola verirdik sende tatlişim...:nazar::38::38: inşallah görüşmek nasip olur buseyide görürsün teyzesi...:nazar::38::38:
leyloşum ben hemen çıkmıştım şimdi gördüm sorunu canım.ben fırında sebze,makarna bide yoğurt yaptım.
afiyet bal kaymak olsun saracım...yarasın canım...:nazar::38::38:
kızlarrrrr neden kimse bana selam vermiyorsunuz :14::14::14::14::14::14::14::14::14:
ben ne yaptımmmmmmm size yaaaa:30::30::30::30::30::30::30::30::30::30:
hemen unutuldum ben :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:
canım sen unutulurmusun hiç...hep aklımızdasın...inşallah eşin tez vakitte iyileşir yetercim...ben sana öbür topictede cevap yazmıştım ama sen görmedin sanırım tatlım...:nazar::38::38:
saram ,, nasılsın arabamla oynamıssın...ohhh sefan olsun...boyle olasın:49::49:

zelalım kızzzzzz ben gelmeden neden tüydün bakıyım

pıkecım,,ne guzel hıssetmıssın benı...kucukken duz duvarlarda yururmusum..:9::9::9:

edacım Allah kabul etsın dualarını....

leylacım bakalım sarman nasıl olacak

kardelenım ıyısın cok sukur...

yetercım hosgeldın....

pelın67 ve bombom hoşgeldınız...

kımseyı unutmadım ınsallah
canım ya manava gitmeye üşendim akşam...hafta sonuda çıkmam dışarı büyük ihtimal..lahana dolması haftaya kaldı anlayacan...:nazar::1::1::1:
bişey soracam karın kaşıntısıda hemilelik belirtisimidir?
:nazar::1::1::1::1::1: kız sen çok yaşa emi..bu saatte beni güldürdün saracım...canım karın ne zaman kaşınır biliyormusun hamileliğin 4-5 ci aylarında göbüş büyüdükçe karın kaşınıyor tatlım...:nazar::38::38:
eğer kasıklarda gerilme ve şişkinlik varsa olabilir canım inşallahhhhhhhhhhh... bende az önce test yaptım söz vermiştim kendime 10 gün sonra yapacam diye dayanamadım :( ama . çizgi silikçıktı anlayamam bei belirsiz 2. çizgi vardı
kesin hamilesin...bendede silik çıkmıştı ikinci çizgi ilk test yaptığımda...hayırlı olsun canım...:nazar::38::38:
kızlar ne güzel ya topiğimiz ilk hamilesini karşıladı.inşallah sırada bizler oluruz.edazes canım ayağını iyi sürü bizde peşinden gelelim canım.
ben kaçıncı oluyorum sara hanım....leyloştan sonra demek istedin sanırım...gerçi ben eskiyim dimi şeker...açılıştan sonra ilk gebe edazes olacak...belkide sende hamişsin tontişim..kendini niye saymıyorsun sen...:nazar::38::38::38:

Edacım tebrik ederim canım silik çizgiyi yakalamışsın :1: inş.kan tahlilinde bunu doğrular sağlıklı bir gebelik geçirir bebişini kucağına alırsın ayağını sürümeyi unutmaaaa peşindeyiz :49::27:

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
metuka zelalca+ kardelen5233+ tweety7883+

bacılar....noruyosunuz

eğer kasıklarda gerilme ve şişkinlik varsa olabilir canım inşallahhhhhhhhhhh... bende az önce test yaptım söz vermiştim kendime 10 gün sonra yapacam diye dayanamadım :( ama . çizgi silikçıktı anlayamam bei belirsiz 2. çizgi vardı

edacım tebrik ederim canım :48::48::48: ikinci çizgi silikse bencede hamişsin hep öle okuyodum ikinci çizgisi silik çıkan kızlar pozitif alıyodu darısı başına inş. p.tesi hemen kanda baktır ve bize ver müjdeyi inş. ohhhhhh topiğimizin leyloştan sonra ilk hamişi sen olcan inş.:nazar::nazar::nazar::66::66::66::66::66::66::66:

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
metuka zelalca+ kardelen5233+ tweety7883+

bacılar....noruyosunuz
selam kuzu,nebresin?:3:
günaydın canım he valla bugün uykusu kaçan kaçana :9::9:

selam ayşegül,görüşemiyoruk:3:
zeloşum,sanada selam tatlış:3:
hamileler var galiba topicimizde,maşallah,rabbim artırsın sayımızı inşallah.

Back
X