• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

simdi söylesem mi söylemesem mi aklım gidip geliyo...

canım istersen paylaş annenle hem belki desteği iyi gelir sana.benim annem yüksek tansiyon hastası aynı zamanda şeker hastası olduğu için ben üzmek istemiyorum.

ben arkadaslarıma bile bahsetmedim hic... bi siz biliyosunuz...
canım dur ya, daha gelene kadar umut var bence canım..... gelmesinler....

bencede gelmesinler nolur yaa.

canım bende sizlerle paylaşıyorum herşeyimi.çocuk meselesini bende arkadaşlarıma bahsetmiyorum.soranlara hayırlısı olsun diyip geçiştiriyorum.

canım istersen paylaş annenle hem belki desteği iyi gelir sana.benim annem yüksek tansiyon hastası aynı zamanda şeker hastası olduğu için ben üzmek istemiyorum.

benimkide yüksek tansiyon hastası, hergün ilac kullanıyor ama cok istiyor bir evladımız olsun haliyle... bende olur olur sonra insallah diyorum..

bencede gelmesinler nolur yaa.

canım bende sizlerle paylaşıyorum herşeyimi.çocuk meselesini bende arkadaşlarıma bahsetmiyorum.soranlara hayırlısı olsun diyip geçiştiriyorum.

canım insallah gelmezler ama lütfen üzme kendini, bak cok inanıyorum ki bu mart ve nisan ayları cok bebisli aylar olucak.... bu yazıda kanıtı olsun ins.

(Rabbim duy sesimizi)

benimkide yüksek tansiyon hastası, hergün ilac kullanıyor ama cok istiyor bir evladımız olsun haliyle... bende olur olur sonra insallah diyorum..

canım insallah gelmezler ama lütfen üzme kendini, bak cok inanıyorum ki bu mart ve nisan ayları cok bebisli aylar olucak.... bu yazıda kanıtı olsun ins.

(Rabbim duy sesimizi)

inşallah canım benim Rabbim senin sesini duyar inşallah.

inanırmısınız kızlar test yapamaya korkuyorum negatif çıkacak diye.

Son düzenleme:
:66::66::66::66:evet canım biraz öleyim ama adını feriha koydum vardı onu izliodum bide annem bende bugün anca bilgisayarın basına geciosun benimle hiç konuşmuosun diooo biraz onla ilgilendin:66::66::66::66::66:

sekercim takıldım ben sana öyle, keyfin nasıl isterse... tabii anneciini ihmal etmek olmazz :97:

inanırmısınız kızlar test yapamaya korkuyorum negatif çıkacak diye.

güzelim ya, tabii ki inanırız, :70::70::70::70: insallah Rabbim senin sesini de duyarda koymustur bebecigi göbüsüne....

sekercim takıldım ben sana öyle, keyfin nasıl isterse... tabii anneciini ihmal etmek olmazz :97:

güzelim ya, tabii ki inanırız, :70::70::70::70: insallah Rabbim senin sesini de duyarda koymustur bebecigi göbüsüne....

inşallah canım inşallah hepimiz böle olalım.:49::49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

Back
X