• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canım adetin 3 . günü yapılan testlerde yumoş rezervin bakılıyo fsh bakarsan anlarsın 10 dan yüksek olmucak ideali 5 in bile altı olması:31:istediğin zaman başlayabilirsin ben 21 gün içmeyi düşünüyorum aslı 21 gün sonra 7 günlük ara tekrar 21 gün daha içiliyo:69::69::69:

fsh 6,25 görünüyor normal galiba ?

hg canım aramıza:16:senin o dr u bi güzel pataklamak lazım:47::47::47:insanlar için çok önemli olan şeyleri bazen hafife alıyolar :19:tatlım inş. kırmızıların gelmez bebişin gelir:nazar::48::48:

hoşbulduk tatlım.inan bekleyen herkes için bütün kalbimle dua ediyorum.her doktora inanmamak lazım bunu anladım.inşallah bekleyen herkesin kırmızılar gelmez:26:

hoşbulduk tatlım.inan bekleyen herkes için bütün kalbimle dua ediyorum.her doktora inanmamak lazım bunu anladım.inşallah bekleyen herkesin kırmızılar gelmez:26:

amin canım amin :38:kaç yıllık evlisin tatlım ben 12 yıllık artı 34 yaşındayım calimerocum:12::12::12::9:

selam seker, :16::16: evet okuyodum sayfaları, kalktım geldim, sara gelmemis onu merak ettim ne yaptı kan testi yaptırdı mı acaba?

kızlar merhaba herkese...........:79::79::79::79:

merhaba canım sen de hoş geldin ben de merak ettim
şüphem olsa hiç beklemez özlede baktırırdım hemen

selam seker, :16::16: evet okuyodum sayfaları, kalktım geldim, sara gelmemis onu merak ettim ne yaptı kan testi yaptırdı mı acaba?

kızlar merhaba herkese...........:79::79::79::79:

selam canım :16:sara kocişiyle geziyo :73:testi p.tesi yapcakmış inş. pozitif alır canım kardeşimiz:nazar::48::48::48::48:

normal canım maşallah:nazar::70:numescim sen kaç yıllık evlisin ve kaç yaşındasın:78::78::78::78::69:

30 yaşındayım ve 2 yıldır uğraşıyoruz tabii 8 ay önce varikosel ameliyatı geçirdi eşim bu sebepten 1,5 yıllık emeklerimizin boşuna olduğunu öğrendik
doktorumuz 4 ay daha bekleyip aşılama yaptırmamızı önerdi sabırla ve ğmitle bekliyoruz

Back
X