zeynom hgsende geçmişte kaybolmuyasın canım
![]()
ah bu gecmiste ne var bukadar simdi bende merak etim :26::26::26::26::26::26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
tamam şimdi oldu ben bir bakayım test sonucuma geleyim
canım adetin 3 . günü yapılan testlerde yumoş rezervin bakılıyo fsh bakarsan anlarsın 10 dan yüksek olmucak ideali 5 in bile altı olmasıistediğin zaman başlayabilirsin ben 21 gün içmeyi düşünüyorum aslı 21 gün sonra 7 günlük ara tekrar 21 gün daha içiliyo
![]()
kardelene sölücem sen kaybolunca ben ağladım cadı oynadı dicem![]()
hg canım aramızasenin o dr u bi güzel pataklamak lazım
insanlar için çok önemli olan şeyleri bazen hafife alıyolar
tatlım inş. kırmızıların gelmez bebişin gelir
![]()
ah bu gecmiste ne var bukadar simdi bende merak etim :26::26::26::26::26::26:
bi test olsa hemen gösteriverse tuttu bu sefer tuttu diye.beklemek ne zormuş:44:
hoşbulduk tatlım.inan bekleyen herkes için bütün kalbimle dua ediyorum.her doktora inanmamak lazım bunu anladım.inşallah bekleyen herkesin kırmızılar gelmez:26:
![]()
fsh 6,25 görünüyor normal galiba ?
hoşbulduk tatlım.inan bekleyen herkes için bütün kalbimle dua ediyorum.her doktora inanmamak lazım bunu anladım.inşallah bekleyen herkesin kırmızılar gelmez:26:
selam seker,evet okuyodum sayfaları, kalktım geldim, sara gelmemis onu merak ettim ne yaptı kan testi yaptırdı mı acaba?
kızlar merhaba herkese...........:79::79::79::79:
selam seker,evet okuyodum sayfaları, kalktım geldim, sara gelmemis onu merak ettim ne yaptı kan testi yaptırdı mı acaba?
canım bende bugün araştırdımadı wondfo içinde 50 tane varmış ve 20 tl imiş üstelik yanılma payıda çok azmış
![]()
bu eczanelerde varmıdır internetten mi sipariş etmemiz gerekiyor acaba
üf ne geliş amakardelencim
hg
canım nasılsın şeker
:92::92::92::92::92:
normal canım maşallahnumescim sen kaç yıllık evlisin ve kaç yaşındasın:78::78::78::78:
![]()
testi öğrendiğim kızlar internetten almış ama eczanelerdede vardır herhalde bende p.tesi araştırcam bakalım bulabilcekmiyim:86::86: