Sabırla Bebeğini Bekleyenler

leylacım 5 aylık mı oldun maaşallah zaman ne çabuk geçiyor ya
çoğu gitmiş azı kalmış yaza bebişin kucağında işallah:nazar::nazar:

leyloşum rastgele de nokta vuruşu olsun inş.:9::9::9::9::9:
:nazar::60::60::60::60::60:
zelalım cadı iki gündür gelmiyo senin haberin varmı acaba hasta falan değildir inşallah.
bende merak ettim cadıyı soracaktım sen birde baktım sen yazmışsın..biz yazana kadar cadıcım geldi bile...:nazar::66::66:
sara_28 semi+ zelalca+ hznbksl LeYLa_21+

kızlar o halde yarın 10,30 da buluşuyoruz.
diğer arkadaşlarımızada haber verelim.
tamam saracım...:nazar::38:
o saatte uyanabilirsem bende katılırım size kızlar
bekleriz semicim..:nazar::38::38:
ben geldim :79::79::79::79::79::79::79::79::79:
hg tatlım...seni merak ettik nerede kaldın bakalım...:nazar::38:

maydanoz suyu neye iyi geliyor ki canım?:nazar::26:

ayyyyyy pagdonnnnnn potmu kırdım zeloşum...:nazar::1::1:

tanıştığıma memnun oldum selincim..bende selin diyim madem...evet canım Allah nasip ederse kızım olacak teyzesi..5 aylık olduk bile...güzel duaların için Allah razı olsun gülüm...Rabbim hepinize nasip etsin inşallah selincim...evet canım normal yoldan...:nazar::38:

yumurtlayana kadar içilebiliyo diye biliyodum maydanozu da canım onun için endişelendim:44: inşallah canım bebişin kucağındaykende yine burda konuşuruz:69::69:

leylacım 5 aylık mı oldun maaşallah zaman ne çabuk geçiyor ya
çoğu gitmiş azı kalmış yaza bebişin kucağında işallah:nazar::nazar:

evet canım ya...5 aylık olduk semi teyzesi..Rabbim nasip ederse temmuz ortalarında doğum olacak semicim...bende heyecanla bekliyorum kızımı...duanızı eksik etmeyin...hepiniz benim dualarımdasınız canım...her kontrole gittiğimde hepinize tek tek dualar ediyorum..Rabbim inşallah sizlerede nasip etsin gülüm...:nazar::38::38:

evet canım ya...5 aylık olduk semi teyzesi..Rabbim nasip ederse temmuz ortalarında doğum olacak semicim...bende heyecanla bekliyorum kızımı...duanızı eksik etmeyin...hepiniz benim dualarımdasınız canım...her kontrole gittiğimde hepinize tek tek dualar ediyorum..Rabbim inşallah sizlerede nasip etsin gülüm...:nazar::38::38:

amin canım amin
rabbim size sağlık versin
bizde gelicez peşinden işallah leylacım inanıhyorum ben

:nazar::60::60::60::60::60:

bende merak ettim cadıyı soracaktım sen birde baktım sen yazmışsın..biz yazana kadar cadıcım geldi bile...:nazar::66::66:

tamam saracım...:nazar::38:

bekleriz semicim..:nazar::38::38:

hg tatlım...seni merak ettik nerede kaldın bakalım...:nazar::38:

dun girdim cok zayifti sayfa acilmiyodu bende hemen ciktim bugunde yeni disardan geldim iyim canim sen nasilsin ???????????

evet :66::66::66::66: bugun esimin doom gunu disarda yemeye gitik :66::66::66:
eşinin doğum günü kutlu olsun canım...nice mutlu yıllara inşallah sağlıkla sıhhatle ve seninle olsun :nazar::71:
yumurtlayana kadar içilebiliyo diye biliyodum maydanozu da canım onun için endişelendim:44: inşallah canım bebişin kucağındaykende yine burda konuşuruz:69::69:

inşallah selincim...güzel dileklerin için Allah razı olsun gülüm...inşallah sizlerde hamile kalırsınız bende sizlerde hamile iken yine konuşurum tatlım...:nazar::49::49::38::38:

kızlar ben çıkıyorum.size iyi sohbetler,iyi geceler.hepinizi öpüyorum.:54::54::54::54::54::54::54:

tatlım bi dahakine hemen iki dakikada bize söle öyle git mesela metukamın annesinde olduğunu biliyoz ama habersiz kayboldunuzmu endişeleniyoz:48::48::48:

gerçekten merak ediliyor
bizim bir arkadaş hani arada uğrayan bir arkadaşta değil hergün topikte olan bir kız bir gece çıktı
bir daha ne ses ne soluk.bidahada girmemiş zaten siteye.çok merak ediyoruz ama elden birşey gelmiyor

Back
X