Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
leyloşum rastgele de nokta vuruşu olsun inş.![]()
bende merak ettim cadıyı soracaktım sen birde baktım sen yazmışsın..biz yazana kadar cadıcım geldi bile...zelalım cadı iki gündür gelmiyo senin haberin varmı acaba hasta falan değildir inşallah.
tamam saracım...sara_28 semi+ zelalca+ hznbksl LeYLa_21+
kızlar o halde yarın 10,30 da buluşuyoruz.
diğer arkadaşlarımızada haber verelim.
bekleriz semicim..o saatte uyanabilirsem bende katılırım size kızlar
hg tatlım...seni merak ettik nerede kaldın bakalım...ben geldim :79::79::79::79::79::79::79::79::79:
nerdesin sen bakim bizi burda merakta bırakıyosun![]()
iyim canim sizi sormali![]()
maydanoz suyu neye iyi geliyor ki canım?:26:
ayyyyyy pagdonnnnnn potmu kırdım zeloşum...
tanıştığıma memnun oldum selincim..bende selin diyim madem...evet canım Allah nasip ederse kızım olacak teyzesi..5 aylık olduk bile...güzel duaların için Allah razı olsun gülüm...Rabbim hepinize nasip etsin inşallah selincim...evet canım normal yoldan...![]()
leylacım 5 aylık mı oldun maaşallah zaman ne çabuk geçiyor ya
çoğu gitmiş azı kalmış yaza bebişin kucağında işallah![]()
geldim canim biraz once geldim disardadim![]()
evet canım ya...5 aylık olduk semi teyzesi..Rabbim nasip ederse temmuz ortalarında doğum olacak semicim...bende heyecanla bekliyorum kızımı...duanızı eksik etmeyin...hepiniz benim dualarımdasınız canım...her kontrole gittiğimde hepinize tek tek dualar ediyorum..Rabbim inşallah sizlerede nasip etsin gülüm...![]()
tatlım bi dahakine hemen iki dakikada bize söle öyle git mesela metukamın annesinde olduğunu biliyoz ama habersiz kayboldunuzmu endişeleniyoz![]()
evetbugun esimin doom gunu disarda yemeye gitik
![]()
![]()
bende merak ettim cadıyı soracaktım sen birde baktım sen yazmışsın..biz yazana kadar cadıcım geldi bile...
tamam saracım...
bekleriz semicim..
hg tatlım...seni merak ettik nerede kaldın bakalım...
eşinin doğum günü kutlu olsun canım...nice mutlu yıllara inşallah sağlıkla sıhhatle ve seninle olsunevetbugun esimin doom gunu disarda yemeye gitik
![]()
yumurtlayana kadar içilebiliyo diye biliyodum maydanozu da canım onun için endişelendim:44: inşallah canım bebişin kucağındaykende yine burda konuşuruz![]()
tatlım bi dahakine hemen iki dakikada bize söle öyle git mesela metukamın annesinde olduğunu biliyoz ama habersiz kayboldunuzmu endişeleniyoz![]()
ben iyiyim canım.seninde iyi olmana sevindim.iki gündür nerelerdesin kız.
kızlar ben çıkıyorum.size iyi sohbetler,iyi geceler.hepinizi öpüyorum.![]()
kızlar ben çıkıyorum.size iyi sohbetler,iyi geceler.hepinizi öpüyorum.![]()