Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlar şunu demeden gidemedim...yarın saat 20:09 da dolunay var...özellikle balık burçları ve su grupları çok fazla etkileneceklermiş...( ZELAL VE PİKEM) SİZİN VE KOCİŞLERİN SİNİRLERİ TEPENİZDE OLURSA SAKİN OLMAYA ÇALIŞIN SAKIN KAVGA ETMEYİN OLDU MU CANLARIMM

Son düzenleme:
kızlar şunu demeden gidemedim...yarın saat 20:09 da dolunay var...özellikle balık burçları ve su grupları çok fazla etkileneceklermiş...( ZELAL VE PİKEM) SİZİN VE KOCİŞLERİN SİNİRLERİ TEPENİZDE OLURSA SAKİN OLMAYA ÇALIŞIN SAKIN KAVGA ETMEYİN OLDU MU CANLARIMM

merhaba kizlar,
evet ya dogru ben simdiden cildirmisim gibiyim ben yengec burcuyum ay benim isaretim o yuzden halim hic iyi diyil ustelik bebisim de benim gibi huzursuz qaliba korkuyorum:50:

nasıl yaniiiii bende su grubuyum ve bir akrebiiiiiiiiiiiiiimm :30::30::30::30::30:

nasıl yaniiiii bende su grubuyum ve bir akrebiiiiiiiiiiiiiimm :30::30::30::30::30:

slm, ben de yengecim yarin zor gun, evden cikmamaya calis yat uyu dinlen keyfine bax, kimseye aldirma gerci benim gibi insanlar kendi kendilerine de qicik olurlar ama sakin olmaya calis yari ay yere maaksimum yaklastigi icin hislerimiz firliycak :18: :52:

slm, ben de yengecim yarin zor gun, evden cikmamaya calis yat uyu dinlen keyfine bax, kimseye aldirma gerci benim gibi insanlar kendi kendilerine de qicik olurlar ama sakin olmaya calis yari ay yere maaksimum yaklastigi icin hislerimiz firliycak :18: :52:

dediklerinin hiç birini yapamam çünkü çalışıyorum canım :14::14:

niredesinizzzzzzzzzzzzz kızlarrrrrrrrrrr:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Bugünde bı fıkra yayınlayalım dedik :=)

Pejo Minübüs :)

Adamın biri pejo marka bir... minibüs alır. Sonraki gün yolcu taşımaya başlar. Minibüs tıklım tıklım, tutar kasabanın yolunu, minibüs gittikçe hızlanır.
...
Yolculardan biri kaptan yavaş bir yere çarpacaz der, şoför sen pejo'yu biliyon mu? der yolcu hayır der. Şoför o zaman susacan der ve devam eder, minibüs hızlanmaya devam eder bir yolcu daha seslenir olum ben hastayım biraz yavaş şoför yine sorar sen pejo'yu biliyonmu? amca ne bilsin hayır der o zaman susacan der şoför, bu kez bi kadın seslenir hamileyim lütfen biraz yavaş çocuğumu düşürcem, şoför yine sorar sen pejoyu biliyon mu? kadın yok der şoför yine aynı cevabı verir.

Arkadan kızgın bir ses tonuyla, bir genç seslenir yavaş git kardeşim öldürcen bizi şoför yine sorar sen pejo'yu biliyonmu, genç biliyorum ne olacak der.

Şoför:

-O zaman çabuk söyle bunun freni nerde?

serpilcim ben hiç kullanmadım neye yarıyor bu hayıt?
benim hormonlarımda bi problem yok şükür ama yumurtalıklarımda zayıflık
varmış işte onuda östrojen hormonumun düşük çıkmasıyla öğrenmiş olduk
:27::27::27::27::27:

canım özeline yazdım ama burdanda yazayım hayıt yumurtaları hareketlendiriyor hormonların düzenliyse yumurtlamnda düzenliidr östrojen hormonu için günde 3 fincan geçmeyecek şeklde adaçyı iç canım hayıt iyi bir bitki kullanmanı tavsiye ederim

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)

1. kardelen5233

nerdesiniz topic milletinin insanları:43::43::43:

Saraaaaaaaaa zeynepppppppppppp huuuuuuuuuuuuuuuu sesim geiyomu nerdesiniz sizi kaçaklar :86::86::86::86::86:

cahım ya sorma o kadar kötü kalktım ki bugün, bide dısarı islerim vardı... öglenden önce zar zor onlarla ugrastım, sonra bi cilt doktoruna gittim, gelince bi 10 dakka uzanayım öyle girerim dedim ...uyumus kalmısım.. sonra yemek felan.. basım catlıcak.. ayy ne zor gündü yaa...
sen nasılsın tatlım?:16::16:

metukaaaaaaa zelaaaaaaaal,zeyneeeeeep kardeleeeeeeen,nerdesiniz hadi gelin
canum bak yazdım bugün nasıldı diye.. sen neler yaptın kusum?:16::16:
geliyorum kimse olmuyo gece bi ara geldim kimse yoktu:44: diğer topişler fıkır fıkırdı:63::63::63:
gel güzelim bizde fıkırdayıp fokurduyorus burda.. hatta volkan olup patlıyoruzda seker :9::9::16:

bitti sayılır..evi süpürdüm toz aldım..çamaşırları makineye attım..

yemekleri ateşe koydum...
sende sara gibi hamarat mı olucan?:30::30::34: ... kötü örnek olmasanıza ya.:9::9:

anam zaten halim yok kolumu kaldırmaya tam feci olur yanim uff ya...:30::30::30:

pikemm geldin mi bebemmm
geldümm canum:38::38::38:

iyi akşamlar hanımlarrr nasılsınızzzzz
sen nasılsın tatlım?:16:

cahım ya sorma o kadar kötü kalktım ki bugün, bide dısarı islerim vardı... öglenden önce zar zor onlarla ugrastım, sonra bi cilt doktoruna gittim, gelince bi 10 dakka uzanayım öyle girerim dedim ...uyumus kalmısım.. sonra yemek felan.. basım catlıcak.. ayy ne zor gündü yaa...
sen nasılsın tatlım?:16::16:

canum bak yazdım bugün nasıldı diye.. sen neler yaptın kusum?:16::16:

gel güzelim bizde fıkırdayıp fokurduyorus burda.. hatta volkan olup patlıyoruzda seker :9::9::16:

sende sara gibi hamarat mı olucan?:30::30::34: ... kötü örnek olmasanıza ya.:9::9:

anam zaten halim yok kolumu kaldırmaya tam feci olur yanim uff ya...:30::30::30:

geldümm canum:38::38::38:

sen nasılsın tatlım?:16:

tşkr ederim canım bende iyiyim de hani şu dolunayla ilgili bişi demişsin ya o neyin nesi bende kova burcuyum

Back
X