Sabırla Bebeğini Bekleyenler

hımmm tamam canım tşkr ederim ya ben 2 günde bi takibe gittigimde anladıgıma göre 2 güne bi 3-4- ml büyüyodu oranlı oluyor sanırımmmm
bende 2 güne bir kan alıp,çıkan oranla,cm yi karşılaştırıyolardı ece cim,ama bazı dr gerek duymuyo,çünkü gerçekten ellerine almadan kesin sonuç bilinmiyo yumurtalarda.
arkadaşlar allah hepinizden razı olsun gerçekten sayenizde içim biraz hem rahatladı hemdee şu cahil arkadaşını biraz olsun bilgilendirdinizz :17::17::17::17:
estağfirullah ece.

ecem tatlım olumlu haberler okudum senden:69: çok sevindim canım:70: inşallah bu ilk deneme bebişinin gelmesine vesile olur :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

aminnnnn canımmm aminnn inşallahhh bakalım şimdilik herşey yolunda gidiyo inşallah sonundada olumlu cvplar alırım hayırlısı ile yavrumu bende kucagıma alırım inşallah allahım naisp eder

bende 2 güne bir kan alıp,çıkan oranla,cm yi karşılaştırıyolardı ece cim,ama bazı dr gerek duymuyo,çünkü gerçekten ellerine almadan kesin sonuç bilinmiyo yumurtalarda.

estağfirullah ece.

tamam anladım canım tşkr ederim yani sonucu görmeden hiç bi yorum yapmak boş inşallah allahım aksiliklarle karşılamtırmadan yavrumu almayı nasip eder bu zamana kadar bi terslik çıkmadı bakalım sonucunda ne olacak ben çok umutluyum rabbim umutlarımı boşa çıkarmaz

herkes hürreme daldı sanırım neyse bende çıkıyorum kızlar bugün topigin hiç tadı yok beklemekten sıkıldım artık herkese iyi gecelerrr

Back
X