Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aleykümselam canım ben çorumdayım,
çorumda tüp bebek merkezi olmadığı için ankarada yaptırıcam
çok geçmiş olsun canım
düşüğün sebebleri araştırıldımı peki
presed jel kullananlar var hiç kullandın mı?
kızlar herkese ii geceler size müjdeli bir haberle geldim
kızlar herkese ii geceler size müjdeli bir haberle geldim
ben geçen sene mart ayında 16 haftalık düşük yaptım,zaten hamileliğimin başından sonuna kadar hep problemliydi,sürekli kanamalarım oluyordu,işte mart ayından sonra 3 ay korunduk,hala hamile kalamadım,2 ay öncede laparoskopi ve histereskopi ameliyatı oldum.
hoşgeldin canım yoksam hamilemisin kız edam![]()
iyi geceler canım hoş geldinn hayırdır müjden nedir
tatlım evet hamileyim şimdi öğrendim
hamileyimmmmmmmm![]()
hamileyimmmmmmmm![]()
hamileyimmmmmmmm![]()
hamileyimmmmmmmm![]()
hayırlı olsun canımmmm gözün aydınnn inşallahhh kucagınada almayı nasiğ eder rabbimm
saol canım benim suan cok heycanlıyım ama korkuorumda darısı tüm isteyenlere
saram kocişimin ısrarı üzerine saat 22 de idrar testi yaptım silik cıktı bendede kan pıhtılaşması oldugu için hemen öğrenmem gerekir demiştim yaa hemen hast gittik kan verdim ve sonucu öğrenmeden size yazmak istemedim 10 dk önce eşim aradı hamile demişler bhcg 175 cıkmış adetime 2 gün var kızlar dualarınızı eksik etmeyin benden bu sefer saglıkla kucagıma almayı nasip etsin rabbim darısı sizlere canım bacılarım
saram kocişimin ısrarı üzerine saat 22 de idrar testi yaptım silik cıktı bendede kan pıhtılaşması oldugu için hemen öğrenmem gerekir demiştim yaa hemen hast gittik kan verdim ve sonucu öğrenmeden size yazmak istemedim 10 dk önce eşim aradı hamile demişler bhcg 175 cıkmış adetime 2 gün var kızlar dualarınızı eksik etmeyin benden bu sefer saglıkla kucagıma almayı nasip etsin rabbim darısı sizlere canım bacılarım
çok sevindim canım ben sana demiştim ama akıntın iyiye işaret diye canım menim Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah.![]()