Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın güzel anne adayları![]()
cnm çok zor bi durum ama herşey olacağına varıo.kendini üzdüğüne değmioo![]()
![]()
günaydın cnmgünaydın kızlar,nasılsınız:79::79:
günaydın mııııııı,öğlen oldu baaaacım?
nerelerdesin bakim sen?
bak bi hamişimiz var.![]()
maonyam yawyum beni özledin anlaşılan niye bu kadar sevindin beni görünce![]()
günaydın mııııııı,öğlen oldu baaaacım?
nerelerdesin bakim sen?
bak bi hamişimiz var.![]()
maonyacım,tabiki iki canlısın,inşallah bebişin sıkı sıkı tutuncak annesine,rabbimin izniyle![]()
amin canımhoşbulduk kızlar,eda hamileymiş,çok sevindim,Allah bu mutluluğu herkese yaşatsın inş.
kaç gündür burda yalnızım msnden o kadar yazı yazdım cvp vermedin kuşummmmm naz yapıom sanaaaane varrr sen beni o kadar beklettin nazımı çek nolucakkkk.şurda 2canlıyımmm
![]()
amin canımsen nasılsın deryacım fındığın nasıl annesi
Allaha emanet olun inş. darısı tüm topiğin başına canımmmmmmm
ay ben senin nazını yerim fıstığım beniminş. bebişim inş. bebeğin seninledir bize bi umutta sen ol inş. burdan müjdeler ver
kuzu ben hiç msn de görmedim seni hep kapalı oluyosun :44: zaten bu ara hep eşim pc nin başında
![]()
amin canımsen nasılsın deryacım fındığın nasıl annesi
iyiyiz çok şükür 11. haftadan sonrası süpermiş, çok zinde hissediyom kendimi:79::79:
gözün aydın maonyacığım ne kadarlık bebiş![]()
şuan 9günlük teyzesi.4gün dışarda döllendi.5gündürde içimde.9günlük ellerinden öper teyzesiii![]()
balım yeterki seninle olsun zelal teyzesi 9 ay onun nazını çekerrrrrrrrbakk mercimeğim benleysee hep burdan sana naz yaparımm haberin olsunnnn
![]()
inş. hep iyi olun canım Rabbim sizi korusunamin canımsen nasılsın deryacım fındığın nasıl annesi
iyiyiz çok şükür 11. haftadan sonrası süpermiş, çok zinde hissediyom kendimi:79::79:bundan sonrada hep sorunsuz geçir inş. hamişlik dönemini
![]()
ay küçücük daha,ne güzel erkenden öğrenmişim,ben adet günümün 4. gün gecikmesinde öğrendim,adetten önce hcg 0 çıkmıştı,şanslısın senhayırlı olsun tekrar,Allah tamamına erdirsin
zelallll kızzz sabah kalktım hiç halim yoktuu şimdi snei gördüm bi oynayasım var anlatamammmmm
kızlar dün eşime diyorumki.ben biraz çatlağımyaaa.bebeği fazla korkutmayalım.biraz gerçek kimlimizi saklayalım normal takliti yapalım diyorummmgörmemişin oğlu olmuş misali.bende bi tüp bebek yaptırdımmm sankiii 9aylık hamileyimmm
![]()