Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Rabbim sizlerede nasip edecek inşallah kardelenim..ben inanıyorum tatlım...:nazar::emir_bebek::38::38:

bende çıkıyorum bitanem..görüşürüz..kendine iyi bak..Allaha emanet ol..duanı benden ve busemden esirgeme teyzesi...:nazar::38::38:

inşallah,zaten öyle ümit etmesek,halimiz harab olur.
selam sara cımmmmmm:3::3::3:

Kardelencim nasılsın canım, yatmadan bi bakayım dedim sizlere:)))
Yarın smear testine gideceğim, onun sonucunu da görelim, yola devam :)))

uykum kaçtııı kızlarr.misafirliğe gittik.
ya asla doğu batı die ayırmak istemem ama benim güzel memleketimin kadınları nie böle acaba.kadın evlenir çoçuk doğurmak zorunda yoksa o eksikdir,eziktir.
daha evlenelim 2.5yıl oldu.hangi ortama girsem doktor tavsiyeleri,yok koca karı ilaçları tavsiyelerinden,acıyan gözlerle bakmalarından,seninde olur inş demelerinden vsss lerinden bıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:14:

müslüman bi ülkede yaşıyrz elhamdürüllah hepimiz müslümanız o zmn neden insanlar çoçuğunda bi kısmet olduğunu rabbim nasip etmezse ben kıçımıda yırtsam olmayacanı anlamıyorlarrr.toplum içine çıkmak istemiyrm bu yüzdenn nedir bu psikolojik savaşın baskının sebebi daha benim yaşım kaç.millete malzeme olduk:14:allah eksik yan vermesinn insan oğlunun dili çok sivri hiç korkmuolarda büyük konuşmaktan.

geçen anneme gelen temizlikçi kadın,yengemde var bende gittim beni ilk defa görüo yemek yedimiz yerde başladı yengem zaten durmadan beni iğnelio çoçuk olmazsa evlilik olmaz falan die bir sürü laf sölüo temizlikçiyi öğretlemişler gibi senin nie çoçuğun yok sorun sendemi eşindemi bence sen zayıfla bu kiloyla çoçuğun olmaz yemek burnumdan geldiiiiii:25:sinir oluyrm .

nie insanlar bu kadar kırıcı.yıpratıcı.inanın bu psikolojik baskı olmassa biz çoçuğu bu kadar kafaya takmazdık belkide meleğimiz çoktan gelirdi bu sayede.

morelim bouldu sizle paylaşmak istedim:29:

Son düzenleme:
Back
X