Sabırla Bebeğini Bekleyenler

demekki herkese nasip olmuyor anne olmak. ben ümidimi kestim kizlar. bir hayal olarak kalacak hep napalim. her ay umitle bekleyip husrana ugruyorum. gerci daha 2 senelik evliyim. dogum kontrol hapi kullandim 1 sene. snrada hormon duzensizligi basladi.. yeni yeni duzelmeye basliyor ama baskalari hemen birakir birakmaz hamile kalior. demekki olmayinca olmuyor napalimmmm...:43:

tek başına kalmışsın topicte nehircim....bende mevlid dinleyip kuran okudum sonrada uyumuştum..bir uyandım midem alev alev yanıyor...yatamıyorum valla...sen ne yapıyorsun canım?

demekki herkese nasip olmuyor anne olmak. ben ümidimi kestim kizlar. bir hayal olarak kalacak hep napalim. her ay umitle bekleyip husrana ugruyorum. gerci daha 2 senelik evliyim. dogum kontrol hapi kullandim 1 sene. snrada hormon duzensizligi basladi.. yeni yeni duzelmeye basliyor ama baskalari hemen birakir birakmaz hamile kalior. demekki olmayinca olmuyor napalimmmm...:43:

canım bak daha yeni evliymişsin...Rabbimden umudunu hiçbir zaman yitirme...Rabbim o kadar büyükki ummadığımız anda bize ne kapılar açıyor...o yüzden üzülmek için erken diye düşünüyorum...duayı eksik etme tatlım...zira duanın açamayacağı hiçbir kapı yoktur...inşallah tez vakitte sende anne olursun...:nazar::38::38:

canımmm merhaba...
ayy deme öyle sakın:14: dur daha yolun başındasın kuzum sen yaaa. evlilik süren kısa olsada hazırsan ve gelmediyse bebiş ozaman geç kaldım diyo insan. ben evlendikten sonra 1 ay korundum sonra pcolu olduğumu öğrendik ve korunmadık. anca 3. senemde geldi oğlum hepimiz neler çektik çekiyoruzda hala. hiç umudunu kaybetme emi... ben tüp bebekten bile eli boş dönmüş biriyim. allah nasip etmedi. ama sonrasında tedaviye ara verme kararı aldık o ay geldi bebişim... stres herşeyi yönetiyo. hormonlarını vücudunu... kötü düşünceleri sil aklından. allahım hayırlısıyla evlat nasip edicektir. sınıyo maalesef bazılarımızı. sen sık sık gel buraya uğra. diğer arkadaşlarımızda sana destek olacak güç vericektir. sen başkalarına bakma herkesin bünyesi farklı.ç allahım hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin. üzülme lütfen:14::14:

tek başına kalmışsın topicte nehircim....bende mevlid dinleyip kuran okudum sonrada uyumuştum..bir uyandım midem alev alev yanıyor...yatamıyorum valla...sen ne yapıyorsun canım?

sorma bende huysuzlandım kalktım. şimdi yine yatıcam bakalım inşallah uyuyabilirim. midem yanıyo oğlumun saçları tırnakları mahvetti beni:61: yatayım bari sende yat hadi dinlen canımbenim. allah rahatlık versin yarın görüşürüz:3:

sorma bende huysuzlandım kalktım. şimdi yine yatıcam bakalım inşallah uyuyabilirim. midem yanıyo oğlumun saçları tırnakları mahvetti beni:61: yatayım bari sende yat hadi dinlen canımbenim. allah rahatlık versin yarın görüşürüz:3:

evet canım bende yatacam..inşallah uyku tutar...sanada ALLAH rahatlık versin nehircim...:nazar::38::38:

günaydınnnnnnnn:16::16::16::16::16::16::16:
hayırlı cumalar arbbim bu mübarek gecenin sabahında mübarek günün hürmetine dualrımzı kabul etsinnn

hayırlı cumalar kızlar.cuma vaktinde yapılan dua geri çevrilmezmiş.allahım duanızı kabul etsin.

merhaba güzeller... :16::16:

cumanız mübarek olsun, dualarınız kabul olsun insallah...
bekleyenler hamile kalsin, hamileler saglikla bir avaz da dogursun insallah....

bugun Allahımdan herkese rahmet etmesını,affetmesını,merhamette bulunmasını,sevmesını,sevdıklerını sevdırmesını umıd edıyorum..hamıle arkadaslarım ve kendı adıma hamıslıgımızın sıkıntısız ve rahat gecmesını doguracak arkadaslarım ıcınde kolaylıklarla dogum yapmalarını Allahtan dua ıle ıstıyorum..
Allahım evlerımıze genıslıkle dirlik,mılletımıze selametle birlik nasıp eylesın...karnımızdakı evlatların Rabbını bılen ve ıtıkadlı evladlar olmasını dılerım allahtan,seytandan ve seytanlasmıs kişilerın serrınden SAN a sıgınıyoruz.. ..bagısla ya rabbım..esırge,kolla,koru,gozet..SEN den baska kımımız var...!

aminnnnnnn

bugun Allahımdan herkese rahmet etmesını,affetmesını,merhamette bulunmasını,sevmesını,sevdıklerını sevdırmesını umıd edıyorum..hamıle arkadaslarım ve kendı adıma hamıslıgımızın sıkıntısız ve rahat gecmesını doguracak arkadaslarım ıcınde kolaylıklarla dogum yapmalarını Allahtan dua ıle ıstıyorum..
Allahım evlerımıze genıslıkle dirlik,mılletımıze selametle birlik nasıp eylesın...karnımızdakı evlatların Rabbını bılen ve ıtıkadlı evladlar olmasını dılerım allahtan,seytandan ve seytanlasmıs kişilerın serrınden SAN a sıgınıyoruz.. ..bagısla ya rabbım..esırge,kolla,koru,gozet..SEN den baska kımımız var...!

aminnnnnnn

amin, gönlüne saglik canım..:16:

kızlar diyete başladımmmmm:66:anam bu sıpanın geleceği yok.onun yüzünden hayatımı yaım yaşadığım yeter.azcukta kendime bakım.şimdi o benim keyfimi beklesinnnn:62:sabahları ılık su içiyrm.ekmeği kıstım.günde 2 3ekmek yerimde :17:ama pide.yemek olmasın ekmek olsun bana:17:

kızlar diyete başladımmmmm:66:anam bu sıpanın geleceği yok.onun yüzünden hayatımı yaım yaşadığım yeter.azcukta kendime bakım.şimdi o benim keyfimi beklesinnnn:62:sabahları ılık su içiyrm.ekmeği kıstım.günde 2 3ekmek yerimde :17:ama pide.yemek olmasın ekmek olsun bana:17:

diyete başlamakla iyi etmişsin canım.Allah sabır ve kolaylık versin.bende ekmeği çok seviyorum maonyam makarnayla bile ekmek yerim.çok güzel oluyo salçalı makarnayla ekmek yemek.:56::56::56::56::56::56::56::56:

Son düzenleme:
Back
X