oplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21 nehir1001+
iyi geceler nehircimmmmmmmmmm...:79::79:
iyi geceler leylacımmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21 nehir1001+
iyi geceler nehircimmmmmmmmmm...:79::79:
demekki herkese nasip olmuyor anne olmak. ben ümidimi kestim kizlar. bir hayal olarak kalacak hep napalim. her ay umitle bekleyip husrana ugruyorum. gerci daha 2 senelik evliyim. dogum kontrol hapi kullandim 1 sene. snrada hormon duzensizligi basladi.. yeni yeni duzelmeye basliyor ama baskalari hemen birakir birakmaz hamile kalior. demekki olmayinca olmuyor napalimmmm...![]()
demekki herkese nasip olmuyor anne olmak. ben ümidimi kestim kizlar. bir hayal olarak kalacak hep napalim. her ay umitle bekleyip husrana ugruyorum. gerci daha 2 senelik evliyim. dogum kontrol hapi kullandim 1 sene. snrada hormon duzensizligi basladi.. yeni yeni duzelmeye basliyor ama baskalari hemen birakir birakmaz hamile kalior. demekki olmayinca olmuyor napalimmmm...![]()
tek başına kalmışsın topicte nehircim....bende mevlid dinleyip kuran okudum sonrada uyumuştum..bir uyandım midem alev alev yanıyor...yatamıyorum valla...sen ne yapıyorsun canım?
sorma bende huysuzlandım kalktım. şimdi yine yatıcam bakalım inşallah uyuyabilirim. midem yanıyo oğlumun saçları tırnakları mahvetti beniyatayım bari sende yat hadi dinlen canımbenim. allah rahatlık versin yarın görüşürüz
![]()
bu arada allah kabul etsin canım![]()
bugun Allahımdan herkese rahmet etmesını,affetmesını,merhamette bulunmasını,sevmesını,sevdıklerını sevdırmesını umıd edıyorum..hamıle arkadaslarım ve kendı adıma hamıslıgımızın sıkıntısız ve rahat gecmesını doguracak arkadaslarım ıcınde kolaylıklarla dogum yapmalarını Allahtan dua ıle ıstıyorum..
Allahım evlerımıze genıslıkle dirlik,mılletımıze selametle birlik nasıp eylesın...karnımızdakı evlatların Rabbını bılen ve ıtıkadlı evladlar olmasını dılerım allahtan,seytandan ve seytanlasmıs kişilerın serrınden SAN a sıgınıyoruz.. ..bagısla ya rabbım..esırge,kolla,koru,gozet..SEN den baska kımımız var...!
aminnnnnnn
günaydın kızlaaaaaaaaaar
herkese hayırlı cumalar
kızlar diyete başladımmmmmanam bu sıpanın geleceği yok.onun yüzünden hayatımı yaım yaşadığım yeter.azcukta kendime bakım.şimdi o benim keyfimi beklesinnnn
sabahları ılık su içiyrm.ekmeği kıstım.günde 2 3ekmek yerimde
ama pide.yemek olmasın ekmek olsun bana
![]()
günaydın tatlım, nasılsın? güzel bir gün geçsin insallah...![]()