- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
hayırlı akşamlar kızlar.
nasılsınızzz
iyi akşamlar topik çok sesiz yineeeeeeeeee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı akşamlar kızlar.
nasılsınızzz
hayırlı akşamlar kızlar.
nasılsınızzz
iyi akşamlar topik çok sesiz yineeeeeeeeee
merhaba maonyaaacım nasılsın
eveeeeeeeeeeeeet
saram bu topiğin hal ne olacak böyleeee
kızlar nerede yaaaaaaaaaaaaaaa![]()
Kadınlar ağaçtaki elma gibidir...!
Kadınlar ağaçtaki elma gibidir. En iyileri en üst dallarda bulunur. Erkeklerin ç......oğu düşüp incinmekte...n korktuklari için üst dallara uzanmak istemezler. Onun yerine yere düşmüş çürükleri toplarlar, çünkü onlari elde etmek daha kolaydir. Yukaridaki elmalar ise kendilerinde ararlar suçu ve sorarlar, nerede hata yapiyorum diye. Aslinda gerçekten hatasiz ve muhteşemlerdir. Sadece doğru erkeğin ortaya çıkıp cesaretini ve yüreğini toparlayıp o üst dallara ulaşmasıdır bütün olay.. N.F.K.
, FIKRA ---- BİİİİİİİİRRR :))))) (bayanlar bu fıkra size)
Düğünümüz bittikten sonra karım kendi atına, ben de kendi atıma bindik, evimize ...doğru gidiyoruz.
Benim bindiğim atın ayağı takıldı ve sendeledi.
Karım eğildi ve benim atıma 'Bir' dedi.
Biraz daha ilerledik ve benim atımın ayağı tekrar takılıp tökezlediği zaman, eşim tekrar eğilip atıma 'İki' dedi.
Az sonra atım tekrar aynı şekilde tökezleyince eşim atından indi at'a 'Üç' dedi ve çeyizinden tabancasını çıkartıp atımı alnından vurdu. Ben şok olmuştum ...
Eşime bir hışımla çıkıştım
- 'Yazık değil mi ata, neden vurdun kadın, manyak mısın sen? diye bağırdım ...
Karım arkasını döndü ve bana
- 'Biir... dedi.
Ve o günden sonra karımın bir dediğini iki etmedim!
:)))
iyi geceler hanımlarrr nasılsınız
selam ececim iyiyiz sen nasılsın tatlım![]()
selam canım bende iyiyim allaha şükürrr egemiz nasıl nehircim
ege yaramazlık yapıyo işi gücü oçıldırmış gibi hareketler yapıyo. kafasını dayıyo karnıma. karnımdan çıkmaya çalışır gibi bastırıyo kendini. elalemin çocuğu ayağını elini dayar benimki tosuyo
![]()
işin var desene annesii egeciginle seninnn![]()
kardelencim hoşgeldin canım nasılsın![]()
demek coştu ege paşa,maşallah o na.
ama artık uyusun annesi,çocuklar için uyku saati çoktan geçti![]()