Sabırla Bebeğini Bekleyenler

, FIKRA ---- BİİİİİİİİRRR :))))) (bayanlar bu fıkra size)
Düğünümüz bittikten sonra karım kendi atına, ben de kendi atıma bindik, evimize ...doğru gidiyoruz.
Benim bindiğim atın ayağı takıldı ve sendeledi.
Karım eğildi ve benim atıma 'Bir' dedi.
Biraz daha ilerledik ve benim atımın ayağı tekrar takılıp tökezlediği zaman, eşim tekrar eğilip atıma 'İki' dedi.
Az sonra atım tekrar aynı şekilde tökezleyince eşim atından indi at'a 'Üç' dedi ve çeyizinden tabancasını çıkartıp atımı alnından vurdu. Ben şok olmuştum ...
Eşime bir hışımla çıkıştım
- 'Yazık değil mi ata, neden vurdun kadın, manyak mısın sen? diye bağırdım ...
Karım arkasını döndü ve bana
- 'Biir... dedi.
Ve o günden sonra karımın bir dediğini iki etmedim!
:)))

Kadınlar ağaçtaki elma gibidir...!
Kadınlar ağaçtaki elma gibidir. En iyileri en üst dallarda bulunur. Erkeklerin ç......oğu düşüp incinmekte...n korktuklari için üst dallara uzanmak istemezler. Onun yerine yere düşmüş çürükleri toplarlar, çünkü onlari elde etmek daha kolaydir. Yukaridaki elmalar ise kendilerinde ararlar suçu ve sorarlar, nerede hata yapiyorum diye. Aslinda gerçekten hatasiz ve muhteşemlerdir. Sadece doğru erkeğin ortaya çıkıp cesaretini ve yüreğini toparlayıp o üst dallara ulaşmasıdır bütün olay.. N.F.K.

Kadınlar ağaçtaki elma gibidir...!
Kadınlar ağaçtaki elma gibidir. En iyileri en üst dallarda bulunur. Erkeklerin ç......oğu düşüp incinmekte...n korktuklari için üst dallara uzanmak istemezler. Onun yerine yere düşmüş çürükleri toplarlar, çünkü onlari elde etmek daha kolaydir. Yukaridaki elmalar ise kendilerinde ararlar suçu ve sorarlar, nerede hata yapiyorum diye. Aslinda gerçekten hatasiz ve muhteşemlerdir. Sadece doğru erkeğin ortaya çıkıp cesaretini ve yüreğini toparlayıp o üst dallara ulaşmasıdır bütün olay.. N.F.K.

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

, FIKRA ---- BİİİİİİİİRRR :))))) (bayanlar bu fıkra size)
Düğünümüz bittikten sonra karım kendi atına, ben de kendi atıma bindik, evimize ...doğru gidiyoruz.
Benim bindiğim atın ayağı takıldı ve sendeledi.
Karım eğildi ve benim atıma 'Bir' dedi.
Biraz daha ilerledik ve benim atımın ayağı tekrar takılıp tökezlediği zaman, eşim tekrar eğilip atıma 'İki' dedi.
Az sonra atım tekrar aynı şekilde tökezleyince eşim atından indi at'a 'Üç' dedi ve çeyizinden tabancasını çıkartıp atımı alnından vurdu. Ben şok olmuştum ...
Eşime bir hışımla çıkıştım
- 'Yazık değil mi ata, neden vurdun kadın, manyak mısın sen? diye bağırdım ...
Karım arkasını döndü ve bana
- 'Biir... dedi.
Ve o günden sonra karımın bir dediğini iki etmedim!
:)))

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

selam canım bende iyiyim allaha şükürrr egemiz nasıl nehircim

ege yaramazlık yapıyo işi gücü o:27: çıldırmış gibi hareketler yapıyo. kafasını dayıyo karnıma. karnımdan çıkmaya çalışır gibi bastırıyo kendini. elalemin çocuğu ayağını elini dayar benimki tosuyo:27::27::27::27::27::27::27:

işin var desene annesii egeciginle seninnn :60::60:

sorma ececim yaaaa:1::1: annemler bendeydi annemle mutfakta uğraşıyoruz bişeylerle annem en sonunda git uzan kızım dedi. doktoru ara falan diyo düşün yani nasıl acayip şeyler yapıyo. bu akşam coçtu valla. apartmanda bi tane böcek gördüm ondan korktum o saatten beri böyle acaba gelmeyimi planlıyo anlamadım ki:53: çantamda hazır değil bende hazır değilim eşimde işte:52::52::52:

demek coştu ege paşa,maşallah o na.
ama artık uyusun annesi,çocuklar için uyku saati çoktan geçti:1::emir_bebek:

demek coştu ege paşa,maşallah o na.
ama artık uyusun annesi,çocuklar için uyku saati çoktan geçti:1::emir_bebek:

iyiyim şekerim sağol. valla yaaa sinirli asabi oğlum coşuyo bu gece:27: bencede uyusunda niyeti pek yok gibi. yatayım bari belki uyucağı tutar denemekte fayda var:9::9: iyi geceler canım kendine iyi bak:3::3:

Back
X