- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
hemen kayıt ediyorummmmmmmmmm![]()
canım bunalrı bende ünvrst nin profu istedi bunarın yanında bir de genetik test istedi bu kadar başka bir şeye gerek yok dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hemen kayıt ediyorummmmmmmmmm![]()
inşallah tatlım rabbim hepimize nasip etsin bu duyguyu...inana bende senin gibi düşünüyorum kendi arkadaslarımdan cok burdakileri düşünüyorum hatta dün eşime dedim askım iyiki bu siteyi bulmusum kızlar cok iyiler herkese birbirini bişeyler öğretio birbirimizin dertlerine üzülüp sevinçlerini paylasabiliyoruz inan benim normaldeki arkadslarımdan yada akrabalarımdan daha samimi geliyolar daha cok merak ediyorlar dedim onları cok seviorum dedim oda sevindi benim adıma
evet tatlım bana hepsi yapıldı hatta daha fazlasında vardı toxoplazma antikardiyolipin ve anti rubella tesleri
canım bunalrı bende ünvrst nin profu istedi bunarın yanında bir de genetik test istedi bu kadar başka bir şeye gerek yok dedi
inşallah tatlım rabbim hepimize nasip etsin bu duyguyu...inana bende senin gibi düşünüyorum kendi arkadaslarımdan cok burdakileri düşünüyorum hatta dün eşime dedim askım iyiki bu siteyi bulmusum kızlar cok iyiler herkese birbirini bişeyler öğretio birbirimizin dertlerine üzülüp sevinçlerini paylasabiliyoruz inan benim normaldeki arkadslarımdan yada akrabalarımdan daha samimi geliyolar daha cok merak ediyorlar dedim onları cok seviorum dedim oda sevindi benim adıma
aynen canımmmmmmminşallah tatlım rabbim hepimize nasip etsin bu duyguyu...inana bende senin gibi düşünüyorum kendi arkadaslarımdan cok burdakileri düşünüyorum hatta dün eşime dedim askım iyiki bu siteyi bulmusum kızlar cok iyiler herkese birbirini bişeyler öğretio birbirimizin dertlerine üzülüp sevinçlerini paylasabiliyoruz inan benim normaldeki arkadslarımdan yada akrabalarımdan daha samimi geliyolar daha cok merak ediyorlar dedim onları cok seviorum dedim oda sevindi benim adıma
yeterim banada baktılar ama sadece 677 ile 1298 e baktılar yeterlimidir sence diğerlerini yaptırsammıki:44::44::44:
yetercim peki senin test sonucların nasıldı bişi cıktımı?
merhaba saracımmmmmmmmmm. nasılsın kuşum? ben dün gece çok fena oldum kulağımdanne kendim uyuyabildim ne egeyi uyuttum nede eşimi
kulak ağrısından geberdim sabahı zor ettik. sonra hemen hastaneye gittik. kulağım temizlendi. şimdi kuş gibi hafifledim valla. tıkanıklığı gitti ağrısı var ama buna da şükür. korktuğuma deymedi çok baSİTmiş kulak temizlenmesi 10 sn. bişey sürdü
![]()
inşallah yetercim ya inşallah...
alınca yazarım tatlım ne aldığımı...o arkadaşın doğumu kolay olmuş..normal doğum yapmış...herkese tavsiye ediyordu topicte...doğum iznimi bu hafta doktorla konuşacaz...normalde 25 haziranda ayrılmam lazım canım..o zamana kadar çalışma raporu vermişti doktorum...![]()
bende iyiyim minik kusummm...diger minik kuslar nerelerde acabaaaaa??:26::26::26:
![]()
Herkese hayırlı günler kızlarrrrrrrrrrr![]()
canım inşşşşşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşş buradaki bütün arkadaşlarıma inşşşşşşşşşş en baştaaa saram zelalim metukam maonyam ve hepisi (başı 35 lik çıtırlar çekiyor )inşşşşş hepsine rabbim ikiz ikiz bebişler nasip etsinnnn buradan uyksuzluktan gözlerişişmiş olarak gelsinler hep bebişlerini anlatsınlar inşşşşşşşşşşşşşşşş
inşşşşşşşşşşşş dünür olsunlarrrrrrrrrrrrrrrr
çok duygulandım bunları yazarkenn![]()
gecmiş olsun tatlım kulagın için nazar değmiş sana galiba kendine dikkat et neyseki daha iyiymişsin temizlenmiş öpüyorum seni canım sağlıkla kal
canlarım sabah haberlerde bişey gördüm anlatayımm..
19 yıllık evli bi çift var
kadın tam 13 kez düşük ve 2 kez dış gebelik yaşamış...
ama sonunda uygulanan bi tedaviyle yavrusunu kucağına almışşşşşşşşşşşş
canım bende kan pıhtılaşması var
yaaa öylemi bendede var peki sende hangi mutasyonlar var bide homzigotmu heterezigotmu bende 4 mutasyon birden var
faktör V leiden mutasyonu homozigot
protrombin 20210 mutasyonu homozigot
MTHFR 677 mutasyonu heterezigot
MTHFR 1298 MUTASYONU heterezigot
saraaaaaaammmmmm hoşgeldin tatlışım nasılsın bende seni cok sefiorum hemdeeee
kıjlar eşim uyandı sonra görüşürüz öpt.byyyyyyyy![]()
çok geçmiş olsun canım iyi olmana sevindim ağrısıda inşallah en kısa zamanda geçer
hadi hayırlısı leylacım Allah kolaylık versin bacıma
bilmemki canım içi
sanada hayırlı günler zeloşum
iyi yürekli bacım allah dualarını kabul etsin inşallah en kısa zamanda sen başta olmak üzere hepimiz evlatlarımıza kavuşalım
edacım merhaba canım senin mercimeğinin iyi olmasına sevindim bacım menim
maşallah![]()
canım bizde seni çok seviyoruz tatlı bacım menim
metukam bende her şey var bir tek BEBEK YOK
Rabbim hayırlısını versin tatlişim ne diyelimmm....
saraaaaaaaaaaaaaaaaaa bebemmmmmmmmmmmmmm