• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

sağol canım 10 gün kadar kalacaz beni özleyin tamam mı ben sizi özleyecem

aramıza hoşgeldin canım Allah evladını hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

özlememmi hiç kuşummm. kendine çok iyi bak hasta olma oralarda. yorulma fazla. 10 gün sonrada güzel haberlerle sağlıkla gel yanımıza:61:

ben çıkıyoruz kızlar görüşmek üzere hoşçakalın

görüsürüz tatlım, yolun açık olsun bacım... seni simdiden özledik yanim bacım benimm :29::29::29:

benim çok acil çıkmam lazım kızlar. gelirim yine. komşum gelcekmiş yukardan seslendi şimsdi. görüşürüz:3::3:

hadi kolay gelsin tatlı kusum... iyi bak kendine, byee:38::38:

mrb arkadaşlar nasılsınız evde nett gitti :( giremedim birsüre sonrada piknikler filan derken nasip bugüneymiş e nasılsınız neler yapıyosunuz varmı güzel gelişmeler ALLAHA EMANET OLSUN pozitif düşünmeye devam:) önce biz değerliyiz unutmuyalım:) TÜPBBEĞİ soran arkdaşım bende 4ay önce yaptırdım senin gibi yumurta toplamadan çokkorkuyodum ameliyathane girdim kolumdan iğne yaptılar ben uyumak dedim (yani uyumak istiyorum dedim) bi uyandım odadayım eşim yanımda hiç korktuğum gibi geçmedi ALLAH VERİYO kolaylığını umarım sonucu güzel olur düşün yanı sonrası için doktor ağrı kesici verdi içiyim diye hiç gerek bile duymadım

:16:canlarım ben bu hafta giremicem nete.şehir dışından ablam gelio onla ilgilenicemmm.beni merak etmeyin:48:

kimsecikler uğramamış topiğeee.

nehircim bizede bi değişiklik oluo cnm.inşşş sağ selim seninde kuzenlerin yanında olur cnm.heycandan uyku tutmadı beniii.geçen ay yiyenim bende kalmıştı yaaa şehir dışından geldi demiştim 4yaşında oda geliooo.onlara ölüyrm banyo yapmalarına yemek yemelerine nazlanmalarına:nazar:bide kız yiyenim gelio onu bekledim saçımı boyatmak için 8yaşında süse meraklııı.bayılıo kuaföre.

kimsecikler uğramamış topiğeee.

nehircim bizede bi değişiklik oluo cnm.inşşş sağ selim seninde kuzenlerin yanında olur cnm.heycandan uyku tutmadı beniii.geçen ay yiyenim bende kalmıştı yaaa şehir dışından geldi demiştim 4yaşında oda geliooo.onlara ölüyrm banyo yapmalarına yemek yemelerine nazlanmalarına:nazar:bide kız yiyenim gelio onu bekledim saçımı boyatmak için 8yaşında süse meraklııı.bayılıo kuaföre.

tabi ya onlarla hayat bambaşka oluyo. ben ne zaman sıkılsam sarılıyorum yeğenime. onunla zaman geçiriyorum. hatta dertleşiyorum o bana akıl veriyo ufacık boyuyla:69::69: sorma bizimki de feci kokoş. az önce onunlaydım. teyze mağdur oldum dedi. aaa neden kuşum noldu dedim çantasında kırmızı ojesi varmış kırılmış ojeside bitmiş çantasıda boyanmış lcw gidersen lüften yine al bana diyo:9::9::9::9: yıkıldım o an çantamı görünce ben nasıl uyucam şimdi üzüntümden uyuyamamki dsiyo:9::9::9::9::9::9::9::9:

anestezi veriliyor canım. ben ağlaya ağlaya tittreyerek girdim. ordsa karşıladılar yatırdılar ellerimi ayaklarımı bağladılar sonra anestezi uzmanı bana bi iğne vurdu başın döncek korkma dedi. tamam dedim 3 e kadar say kızım dedi. 1-2- 3 ü hatırlamıyorujm:9::9::9::9: çıktığımda yumoşlarım toplanmıştı. korkulcak bişey değil yani yerleştirme de de herhangi bir ağrı sızı olmuyo. tüp bebek korkulcak bişey değil bence. en eziyetli zamanı iğneler. şişkinlik çok yapıyo bide sinir:27:
saram sen tüp bebek denemedinmi hiç:53:

bana anestezi vermediler kimse ellerimi ve ayaklarimi baglamadi ......niyetim kimseyi korkutmak deyil .... sadece olani anlatim her merkez deisiktir ....

bana anestezi vermediler kimse ellerimi ve ayaklarimi baglamadi ......niyetim kimseyi korkutmak deyil .... sadece olani anlatim her merkez deisiktir ....

merhaba.. ben sana hitaben herhangi bir cümle kurmadım. üzerine alınacağın bir durum yok ortada bu 1.
2. ben anestezi alınmadan yumurta toplandığnı ilk kez duydum senden. merkez farkı olabileceğini de ilk mkez senden duydum. seni yargılamak yada kınamak yada suçlamak değil amacım benim eksik bilgim olabilir sonuçta ben 1 kez denedim tüp bebeği. merkezimi değiştirmedim. başka merkezlerle de görüşmedim.
3. ben korktuğum yıprandığım şeyler hakkındayorum yapmaktan kaçınırım susarım. ağrım yoksa sıkıntı çekmediysem korkulacak birşey yoksa hertürlü fikrimi söylerim. çünkü tedaviler aynı olsada ağrısı sonucu herkeste değişiktir. o tedaviye o insan mecburdur en azından kafası rahat girsin isterim.
yok yere büyütülen saçma konulara şahit oluyorum. o yüzden bu konu hakkında bir daha konuşmak istemiyorum yok yere kalp kırmaya ortamı germeye hiç gerek yok. heleki sen şuan tedavi sürecindesin hassas dönemindesin düşünceli kaygılı gerginsin o yüzden sakin ol. üzerine alınma hiçbişeyi. dikkat et kendine.

slm kızlar :)))) çok yoğun günler geçirdim misafirim vardı dün gece gitti topiğimizi ve sizleri çok özledim inş. herkesler iyidir:))))))

slm kızlar :)))) çok yoğun günler geçirdim misafirim vardı dün gece gitti topiğimizi ve sizleri çok özledim inş. herkesler iyidir:))))))

selam zelalimmmm:66::66: allah kavuştursun canım. bizde seni çok özledik. sara kayınvalidesine gitti hasta diye. maonyanın ablacığı geldi 1 hafta kadar yok. eda ortalarda yok habersiz bıraktı bizi.metuş giriyo arada. ama bir terslik yok sanırım keyfi yerinde gibi. beni sorarsanda ben sıcaktan bitmiş durumdayım. ege kudurdu iyice kramplarım oluyo korkutmaya başladı. ben evi boyattım temizlik yaptım. dolap içleri falan. halılarım yıkanmaya gitti. koltuk yıkamacılar gelcekti pazartesiye salladılar beni. bugün uyuşukluk günüm uzanıyorum sürekli. haberler bukadar:61:
sen nasılsın kuşum?

selam zelalimmmm:66::66: allah kavuştursun canım. bizde seni çok özledik. sara kayınvalidesine gitti hasta diye. maonyanın ablacığı geldi 1 hafta kadar yok. eda ortalarda yok habersiz bıraktı bizi.metuş giriyo arada. ama bir terslik yok sanırım keyfi yerinde gibi. beni sorarsanda ben sıcaktan bitmiş durumdayım. ege kudurdu iyice kramplarım oluyo korkutmaya başladı. ben evi boyattım temizlik yaptım. dolap içleri falan. halılarım yıkanmaya gitti. koltuk yıkamacılar gelcekti pazartesiye salladılar beni. bugün uyuşukluk günüm uzanıyorum sürekli. haberler bukadar:61:
sen nasılsın kuşum?

:38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38:

Back
X