Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kardelen:29::29::29:

çok saol cnm güzel cvbın için.bugün daha iyiyim bazen duygu patlaması yaşıyrm işte

sizin sorununuz neydii??belki bana umut olur

yetercim bende seni çok seviyorum.hamile haberleri verme sırası şimdide bize geliyo canım :34::34::34::34::34::34::34:

:8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::21::21::21::21::21::21::21:
:8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8:

saram yüreği güzel arakadaşımmmm:38: inşşşşş bir tanemmmm inşşşş canımmm arkadaşım:38: kendim için ne kadar çok istiyorsam sizler için çok daha fazla dua ediyorum istiyorummmm:49::49: herkes için bütün bebek bekleyenler içinnn diliyorummmm:emir_bebek: beni sevenler için beni üzenler kıranlar içinnn hiç fark etmiyorrrrr :emir_bebek:bütün bebek hasreti çekenler için dua ediyorummmmm:emir_bebek: RABBİM YARDIMINI ESRİĞEME DİYEEEEE:49: inşşşşş rabbim daha fazla bekletmesin hiç birmizi :emir_bebek:hamilelere sağlıkla kucaklmayı düyaya getirenlere hayırla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşş:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

yarın benim doğum günüm 22 yaşını bitiriyorum.10gün sonrada evlilik yıl dönümüm 3.yıla giriozzz.içim o kadar acıyorkii anltamam.beni sizden başka kimsede anlamaz zaten onun için içimi dökmek istiyrm patlamak üzereyim.
2.5yıldır tedavilerden hiç bi sonuç alamadım.tüp bebekten sonra kafamdan iyce attım bebek sorununu artık ağlamaıodum biri sorunca bozulmuodum.antep gibi bi bölgede helede 3.yılına giriosun çevrenin baskısını sorularını meraklı bakışlarını tahmin edersiniz.2ay önce evlenen kuzenimin eşi hamileymiş.durumları iyi değil çok borçları var hep dua ediodum allahım nolursun onları çabuk bebek ver benim kadar uğraştırma diee onların doktora gidecek paraları bile yok die.hatta geçen hafta teyzeme salırıp ağladım dilerim gelinini rabbim benim kadar uğraştırmaz çabuk zamanda gebe kalır die.gebe olduğunu herkes benden sakladııı.çok zoruma gitti.allahım sen benim kalbimi biliosun ben o kız için sana dua ettimmm hep,ama çevremdekiler sanki ben onu kıskanacakmışım gibi bana sölemedilerr sen benim kalbime göre ver dieee kendimi paraladım:14::14::14:eşimin ailesii onuda duyarlarsa bana daha çok yüklenirlerr:14:bu benim suçum değilll biliyrm ama hem ben çok hassazım hemde çevrem çok acımasız.insanlardan kaçar oldumm.:43:dayanamıyrm artıkkk allaha isyan etmek istemiyrmm ama göz yaşlarımı tutamıyrmmm.ben bu kadarmı kötü bi insanımm kuru ekmeğimi bile herkesle paylaşırımm bi yaşlı görsem ona muhakak yardım ederimm bazen diyorumm demekki ben kötüymüşüm.:14:ben neyin bedelini ödüyorum bilmiyrmm:43:tek bildiğim artık dayanamayacak kadar acı çekiyrm:43:

maonyaaaa güzel arkadaşımmmm :38: yol kader arkadaşımmmm:38: neler hisettiğini anlıyoruz (anlıyorum )canım benim bu hamile haberlerini bize (infertilite olanlara )söylememe sebebpleri bizlerin hasas olduğumuzu düşünmelerindendir diye düşünüyorummm:26::26::26:
canımmm lütfen kendini yıpratma bu kader bu bizim seçimimiz değil:26::26: tercih hakımız olsaydı hiç birmiz bu durumu tercih etmezdikkk:50::50: evlenir evlenmez hemen doğururdukk (en azında istediğimizde doğururduk)bu bizim sınavımız diye boşuna demiyoruz:14::14::14:
canım rabbim dualrının karşılığını versin en kısa zamanda seni güldürsünn:49::49::49::49:
bu yalnız geçirdiğin son doğum günü evlilik yıl dönümü olsun inşşşşşşş:49::49::49::49::49:
güzel arkadaşımmmm yaşın genç (evet zor beklemek )ama gençsin şansın bizden daha çok:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: evliliğnde daha çok olmamış (3 yıl az değil 15 yıl bekleynler var onu kast ediyorum ) bak bana kasımda 36 olacağım eyülde 8. yıla girdik evliktee :14::14: ama hala yalnızımmm:50: ve dahda önemlisi eşim has hemde çok ciddi :14::14::14:biliyormusunnn dr bana eşimi kaybedebileceğimi söyledii:43::43::43::43: (ilk önce ameliyat olmassa demişti şimdide yeni bir ameliyatta )büyüyen bir kitle var ilaçla kontrol altına alınamıyor:14::14: ne olur üzme kendini bu kadar rabbim en sevdiklerimizle sınamasın hiç birimizi :26::26::26::26:bebek istiyorken(hemde deliler gibi) şimdi allahım eşimi yanımdan eksik etme beni bununla sınama diye dua ediyorum :14::14::14::14:öyle bir korku ki onu kabetmekk korkusu :43::43::43::43::43::43: yok rabbim kimseye yaşatmasın :43::43::43::43: bak sağlığınız yerindee allahın izni ile meleğinde gelecekkk yeterki umudunu yitirme kuzmm :38::38::38::38::38::38:

maonyaaaa güzel arkadaşımmmm :38: yol kader arkadaşımmmm:38: neler hisettiğini anlıyoruz (anlıyorum )canım benim bu hamile haberlerini bize (infertilite olanlara )söylememe sebebpleri bizlerin hasas olduğumuzu düşünmelerindendir diye düşünüyorummm:26::26::26:
canımmm lütfen kendini yıpratma bu kader bu bizim seçimimiz değil:26::26: tercih hakımız olsaydı hiç birmiz bu durumu tercih etmezdikkk:50::50: evlenir evlenmez hemen doğururdukk (en azında istediğimizde doğururduk)bu bizim sınavımız diye boşuna demiyoruz:14::14::14:
canım rabbim dualrının karşılığını versin en kısa zamanda seni güldürsünn:49::49::49::49:
bu yalnız geçirdiğin son doğum günü evlilik yıl dönümü olsun inşşşşşşş:49::49::49::49::49:
güzel arkadaşımmmm yaşın genç (evet zor beklemek )ama gençsin şansın bizden daha çok:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: evliliğnde daha çok olmamış (3 yıl az değil 15 yıl bekleynler var onu kast ediyorum ) bak bana kasımda 36 olacağım eyülde 8. yıla girdik evliktee :14::14: ama hala yalnızımmm:50: ve dahda önemlisi eşim has hemde çok ciddi :14::14::14:biliyormusunnn dr bana eşimi kaybedebileceğimi söyledii:43::43::43::43: (ilk önce ameliyat olmassa demişti şimdide yeni bir ameliyatta )büyüyen bir kitle var ilaçla kontrol altına alınamıyor:14::14: ne olur üzme kendini bu kadar rabbim en sevdiklerimizle sınamasın hiç birimizi :26::26::26::26:bebek istiyorken(hemde deliler gibi) şimdi allahım eşimi yanımdan eksik etme beni bununla sınama diye dua ediyorum :14::14::14::14:öyle bir korku ki onu kabetmekk korkusu :43::43::43::43::43::43: yok rabbim kimseye yaşatmasın :43::43::43::43: bak sağlığınız yerindee allahın izni ile meleğinde gelecekkk yeterki umudunu yitirme kuzmm :38::38::38::38::38::38:

yetercim çok üzüldüm eşinin durumuna çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun dualarım seninle eşinle beraber bir ömür boyu mutlu olun inşallah doktorlarada pek aldırma bazıları insanları korkutmayı seviyo eşinin durumu güç olabilir ama her zaman doktorun doktoru Allah tır derim ben sende böyle düşün ve inancını hep sağlam tut güçlü ol ne zaman sıkılırsan ihtiyaç duyarsan ben hep burdayım yanındayım unutma canım emi dua etmekten başka bişey elimden gelmesede seni seven bi arkadaşının olduğunu unutma canım

cnm benimmmm:29::29:rabbim eşine şifaa versinnnn.
çok haklısın bitanem.bazen duygu patlaması oluo işteee

ne olsun canım evimi kalarufer döşettim temizlik yapıyorum...bide ateşim düştü adet geliyo galiba...

kat kaloriferimi canım güle güle kullan iyi günlerde kullan içinde bebeğini büyüt inşallah.ateşine aldırma havalar soğudu ondanda etkilenmiş olabilir inşallah bebeğin seninledir

kat kaloriferimi canım güle güle kullan iyi günlerde kullan içinde bebeğini büyüt inşallah.ateşine aldırma havalar soğudu ondanda etkilenmiş olabilir inşallah bebeğin seninledir

evet canım cok sagol inş bebişim gelirde sıcak yuvamızı dahada sıcak yapar hayırlısıyla...amin inş canım eeee sen ne yaptın adetin ne zaman inş senin bebişinde bu ay gelir hayırlısıyla....rabbim yüzümüzü güldürsün...

evet canım cok sagol inş bebişim gelirde sıcak yuvamızı dahada sıcak yapar hayırlısıyla...amin inş canım eeee sen ne yaptın adetin ne zaman inş senin bebişinde bu ay gelir hayırlısıyla....rabbim yüzümüzü güldürsün...

amiiiiin sağol canım benimde yeni evim kat kaloriferli ben biraz yakmasından üşenirim dedim ama sonra kendimi alıştırdım bu fikre :9::9::9::9::9::9::9:.canım benim reglime daha var ateşimi de ölçmüyorum çünkü ev taşıma işi falan derken çok yoruluyorum sabahta uyanınca unutuyorum.

amiiiiin sağol canım benimde yeni evim kat kaloriferli ben biraz yakmasından üşenirim dedim ama sonra kendimi alıştırdım bu fikre :9::9::9::9::9::9::9:.canım benim reglime daha var ateşimi de ölçmüyorum çünkü ev taşıma işi falan derken çok yoruluyorum sabahta uyanınca unutuyorum.

canım bizde apartmanda üc eltiyiz ama sırayla yakcaz...tabi ben bilmiyorum zor degil dimi yakması :)) kolay gelsin canım inş hic bişey yapmadan kendiliginden gelir bebişin...ne zaman regl günün...

Back
X