Sabırla Bebeğini Bekleyenler

merhaba arkadaşlar nasılsınız? ben eskisi gibi gelemiyorum. Var mı bi değişiklik? umarım herkes hamiledir_?

Leyloş doğurmuştur. Allah yavrusuna, kendisine ve eşine sağlık versin...

Zelalca ve Sara veee diğer bütün arkadaşlar hepiniz iyisiniz değil mi???

hosbulduk

sen yenı anne olmusun galıba..avatarında kı de yavrun mu? cok tatlıymıs.Allah nazarlardan saklasın...hayırlı bır evlat olsun.

darısı bana ve tum ıstıyenlere

ne güzel şeyler yazmışsın. burada edilen sohbetlere bakılırsa gerçekten de çok eğlenceli bir topik:52:
İnanın benim de böyle sakince beklemeye ihtiyacım var. telaş yapmak tırnaklarımı yemek, umutsuz olmak istemiyorum.
sakince sabırla beklemek istiyorum:6:

merhaba kızlaaaaaaaaaaaaar :3::3::3::3::3::3::3::3::3:

sweetbaby:
şekerim benim bebeğim ayın 8inde 3. ayını doldurdu. evet avatarımdaki benim süt kokulu prensim egemmmmm:nazar:amin canım allah hepimize hayırlı evlat nasip etsin inşallah. bende bekledim tüplerim tıkanmış açıldı aşılama yaptırdım olmadı tüp denedim olmadı sonunda egenin keyfi oldu kendiliğinden geldi o yüzden umutsuzluğa yer yok anlaştıkmı... inşallahhemen uğrar leylek sizin evede:54:

başak:
umutsuzluk sıkıntı stres yok . bunlar bebişi ertelemene neden oluyo sakın unutma şekerim. gel bizim yanımıza sakince bekleyelim. ne sorarsan ne söylersen bilki cevabı olacaktır. kötü niyet beslemeden fikrini söyler herkes.

sweetbaby:
şekerim benim bebeğim ayın 8inde 3. ayını doldurdu. evet avatarımdaki benim süt kokulu prensim egemmmmm:nazar:amin canım allah hepimize hayırlı evlat nasip etsin inşallah. bende bekledim tüplerim tıkanmış açıldı aşılama yaptırdım olmadı tüp denedim olmadı sonunda egenin keyfi oldu kendiliğinden geldi o yüzden umutsuzluğa yer yok anlaştıkmı... inşallahhemen uğrar leylek sizin evede:54:

başak:
umutsuzluk sıkıntı stres yok . bunlar bebişi ertelemene neden oluyo sakın unutma şekerim. gel bizim yanımıza sakince bekleyelim. ne sorarsan ne söylersen bilki cevabı olacaktır. kötü niyet beslemeden fikrini söyler herkes.

ayyy cnm ne sevındım bılemzsın
masallah yavruna ve sana:nazar::nazar::nazar:
leylekler bızede ugrasın ınsallah en yakın zmnda . beklıyorum onu hadı gelsın artık

cadıcım tranferden sonra yiyen son_ece arkadasımızdı o sölemişti ben hatırlatayım sana:))

cok saol canim benim bir turlu aklima gelmedi kim oldu zamanimda yoktu sayfalara bakim ......... ama ben simdi yesemi yemesemi bilemedimki diyer arkadaslarda yeme diyor ben ne yapicam simdi ..... bana cevap verin :16::16::16::16::16:

sweetbaby:

başak:

ALLAH anali babali buyutsun olunu cok tatliymis ..... darisi bizim basimiza .....:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

merhaba arkadaşlar nasılsınız? ben eskisi gibi gelemiyorum. Var mı bi değişiklik? umarım herkes hamiledir_?

slm leylikooo leyla doğum yaptııı nehirde doğum yaptıı.zelalden hiç haberimiz yokkk:50:artık girmio kk yaaa bende çok merak ediyrm msninide açmıoo.inşş iyidir.

sen naıslsın

sweetbaby:

başak:

tşk ederim cnm. tamam stres yok. zaten stres hamileliği ters yönde etkiliyor biliyorum. İnşallah Rabbim sabırla bekleyip, beklediğine kavuşanlardan etsin bizi:16::16::16::16::16::16::16::16::16:

iyi pazarlar olsun inş. cnm. senin neden heyecan dorukta? ben yeniyim de bilmiyorum k.bakma. beklediğin bişi mi var

aramiza hos geldin canim ..... evet hastaneden telefon bekliyorum pazartesi transverim var tup bebek icin bu 7 olucak ondan hem korku hem stres hemde heyecan ama herseyin hayirlisi artik.... ALLAH izin verirde olur insalla ..........

merhaba kızlar benim için çok yorucu bir gündü:37::37::37::37::37::37::37::37: işlerim dahada bitmedi :50::50::50::50::50::50::50:sizler nasılsınız umarım herkes iyidir:16::16::16::16::16::16::16::16:

nasilsiniz?burda yeniyim,cok guzel sayfa! azeriyim.beni de araniza kabul edermisiniz???

ne demek canım tabiki aramıza kabul ederiz bizim topiğimizde herkese yer var:16::16::16::16::16::16:

baya uğraşmısın cnm inş.ALLAH gönlüne göre verir en kısa zamanda hamile kalırsın hayırlısıyla bende 10 yıllık evliyim ama henüz çocuğum yok :43::43::43::43:

inşallah en kısa zamanda gelir bebeğin canım menim:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:

Anaaa kızlar maşallah yeni arkadaslar gelmiş. Ececim hayırlı olsun. Coook sevindim. Darısı bizlerin basına. Yavrular nasilsinizzzzz
:23:

aaaaaaa :52::52::52::52::52::52:metukam gelmiş hoşgelmiş nerelerdesin sen kuzum :26::26::26::26::26::26::26::26:

bekledim telefon geldi yarin 15 15 te transverim var herseyin hayirlisi :10::10::10:

hadi inşallah yarın bebeklerini alıp gelirsin inşallah dualarımız yarın seninle cadıcım Allah yardımcın olsun

ben iyiyim leylicim sen nasılsın nerelerdesin epeydir görünmüyosun bebek haberi yokmu :34::34::34::34::34:

Back
X