Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hosbulduk
sen yenı anne olmusun galıba..avatarında kı de yavrun mu? cok tatlıymıs.Allah nazarlardan saklasın...hayırlı bır evlat olsun.
darısı bana ve tum ıstıyenlere
ne güzel şeyler yazmışsın. burada edilen sohbetlere bakılırsa gerçekten de çok eğlenceli bir topik
İnanın benim de böyle sakince beklemeye ihtiyacım var. telaş yapmak tırnaklarımı yemek, umutsuz olmak istemiyorum.
sakince sabırla beklemek istiyorum![]()
merhaba kızlaaaaaaaaaaaaar![]()
nelere dikkat edilio o diyette bilgi verirsen sevinirim.ben ramazandan beri 7.5 kilo verdimmm kendi azmimle.1aydırda spor yapıyrm
sweetbaby:
şekerim benim bebeğim ayın 8inde 3. ayını doldurdu. evet avatarımdaki benim süt kokulu prensim egemmmmmamin canım allah hepimize hayırlı evlat nasip etsin inşallah. bende bekledim tüplerim tıkanmış açıldı aşılama yaptırdım olmadı tüp denedim olmadı sonunda egenin keyfi oldu kendiliğinden geldi o yüzden umutsuzluğa yer yok anlaştıkmı... inşallahhemen uğrar leylek sizin evede
başak:
umutsuzluk sıkıntı stres yok . bunlar bebişi ertelemene neden oluyo sakın unutma şekerim. gel bizim yanımıza sakince bekleyelim. ne sorarsan ne söylersen bilki cevabı olacaktır. kötü niyet beslemeden fikrini söyler herkes.
Cadicim Allah yardimdin sansin bol olsun. Güzel haberlerini bekliyorum![]()
cadıcım tranferden sonra yiyen son_ece arkadasımızdı o sölemişti ben hatırlatayım sana:))
sweetbaby:
şekerim benim bebeğim ayın 8inde 3. ayını doldurdu. evet avatarımdaki benim süt kokulu prensim egemmmmmamin canım allah hepimize hayırlı evlat nasip etsin inşallah. bende bekledim tüplerim tıkanmış açıldı aşılama yaptırdım olmadı tüp denedim olmadı sonunda egenin keyfi oldu kendiliğinden geldi o yüzden umutsuzluğa yer yok anlaştıkmı... inşallahhemen uğrar leylek sizin evede
başak:
umutsuzluk sıkıntı stres yok . bunlar bebişi ertelemene neden oluyo sakın unutma şekerim. gel bizim yanımıza sakince bekleyelim. ne sorarsan ne söylersen bilki cevabı olacaktır. kötü niyet beslemeden fikrini söyler herkes.
merhaba arkadaşlar nasılsınız? ben eskisi gibi gelemiyorum. Var mı bi değişiklik? umarım herkes hamiledir_?
Leyloş doğurmuştur. Allah yavrusuna, kendisine ve eşine sağlık versin...
Zelalca ve Sara veee diğer bütün arkadaşlar hepiniz iyisiniz değil mi???
sweetbaby:
başak:
gunaydin kizlar iyi pazarlar .......... benim heycan dorukta![]()
iyi pazarlar olsun inş. cnm. senin neden heyecan dorukta? ben yeniyim de bilmiyorum k.bakma. beklediğin bişi mi var
bekledim telefon geldi yarin 15 15 te transverim var herseyin hayirlisi![]()
nasilsiniz?burda yeniyim,cok guzel sayfa! azeriyim.beni de araniza kabul edermisiniz???
baya uğraşmısın cnm inş.ALLAH gönlüne göre verir en kısa zamanda hamile kalırsın hayırlısıyla bende 10 yıllık evliyim ama henüz çocuğum yok![]()
Anaaa kızlar maşallah yeni arkadaslar gelmiş. Ececim hayırlı olsun. Coook sevindim. Darısı bizlerin basına. Yavrular nasilsinizzzzz
![]()
bekledim telefon geldi yarin 15 15 te transverim var herseyin hayirlisi![]()
merhaba arkadaşlar nasılsınız? ben eskisi gibi gelemiyorum. Var mı bi değişiklik? umarım herkes hamiledir_?
Leyloş doğurmuştur. Allah yavrusuna, kendisine ve eşine sağlık versin...
Zelalca ve Sara veee diğer bütün arkadaşlar hepiniz iyisiniz değil mi???
nelere dikkat edilio o diyette bilgi verirsen sevinirim.ben ramazandan beri 7.5 kilo verdimmm kendi azmimle.1aydırda spor yapıyrm