Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ALLAH anali babali buyutsun olunu cok tatliymis ..... darisi bizim basimiza .....:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

bekledim telefon geldi yarin 15 15 te transverim var herseyin hayirlisi :10::10::10:

merhaba kızlar benim için çok yorucu bir gündü:37::37::37::37::37::37::37::37: işlerim dahada bitmedi :50::50::50::50::50::50::50:sizler nasılsınız umarım herkes iyidir:16::16::16::16::16::16::16::16:

cadı :
teşekkür ederim. aminnn inşallah... transfer saatinde belli olmuş hadi hayırlısı inşallah bu kez gelir bebeğin. güzel haberlerini bekliyoruz:emir_bebek:
sara:
canım ben takip edemedim taşındınmı sen? iyiyim ben egede iy,i teyzesi ellerinden öper:16:

cadı :
teşekkür ederim. aminnn inşallah... transfer saatinde belli olmuş hadi hayırlısı inşallah bu kez gelir bebeğin. güzel haberlerini bekliyoruz:emir_bebek:
sara:
canım ben takip edemedim taşındınmı sen? iyiyim ben egede iy,i teyzesi ellerinden öper:16:

yok tatlım daha taşınmadım ama yakında taşınıyorum.o yüzden çok fazla işim var.:6::6::6::6::6::6::6::6:

seninde yeğeniminde iyi olmasına sevindim el öpenleri çok olsun egemizin bende onun gözlerinden öperim:38::38::38::38::38::38::38:

ANLADIM

Bunca zaman bana anlatmaya
çalıştığını,kendimi
bulduğumda anladım.

Herkesin mutlu olmak için başka bir yolu
varmış,
Kendi yolumu çizdiğimde anladım..

Bir tek yaşanarak öğrenilirmiş hayat,
okuyarak,dinleyerek değil..
Bildiklerini bana neden
anlatmadığını, anladım..

Yüreğinde aşk olmadan geçen hergün
kayıpmış,
Aşk peşinden neden yalınayak
koştuğunu anladım..

Acı doruğa ulaştığında
gözyaşı gelmezmiş gözlerden,
Neden hiç ağlamadığını
anladım..

Ağlayanı güldürebilmek,ağlayanla
ağlamaktan daha değerliymiş,
Gözyaşımı kahkaya çevirdiğinde
anladım..

Bir insanı herhangi biri kırabilir, ama bir
tek en çok sevdiği acıtabilirmiş,
Çok acıttığında anladım..

Fakat,hakedermiş sevilen onun için dökülen her
damla gözyaşını,
Gözyaşlarıyla birlikte sevinçler
terkettiğinde anladım..

Yalan söylememek değil, gerçeği
gizlememekmiş marifet,
Yüreğini elime koyduğunda anladım..

''Sana ihtiyacım var, gel ! ''
diyebilmekmiş güçlü olmak,
Sana ''git'' dediğimde anladım..

Biri sana ''git'' dediğinde, ''kalmak istiyorum''
diyebilmekmiş sevmek,
Git dediklerinde gittiğimde anladım..

Sana sevgim şımarık bir
çocukmuş,her düştüğünde zırıl
zırıl ağlayan,
Büyüyüp bana sımsıkı
sarıldığında anladım..

Özür dilemek değil, ''affet beni'' diye
haykırmak istemekmiş pişman olmak,
Gerçekten pişman olduğumda anladım..

Ve gurur, kaybedenlerin,acizlerin maskesiymiş,
Sevgi dolu yüreklerin gururu olmazmış,
Yüreğimde sevgi bulduğumda anladım..

Ölürcesine isteyen,beklemez,sadece umut edermiş
bir gün affedilmeyi,
Beni afetmeni ölürcesine istediğimde
anladım..

Sevgi emekmiş,
Emek ise vazgeçmeyecek kadar, ama özgür bırakacak
kadar sevmekmiş

Can Yücel

Alıntıdır

aramiza hos geldin canim ..... evet hastaneden telefon bekliyorum pazartesi transverim var tup bebek icin bu 7 olucak ondan hem korku hem stres hemde heyecan ama herseyin hayirlisi artik.... ALLAH izin verirde olur insalla ..........

hoş buldum cnm hem de çok hoş buldum.:16::16::16::16::16::16::16:
Canım inşallah Rabbim bu kez nasip eder. O herşeyin en iyisini bilir herşeyde bir hikmet var. biz üzerimize düşen görevi yapmakla yükümlüyüz gerisi Allah'ın takdiri. İnşallah bu kez olurrr.............:49::49::49::49::49::49::49:

Yağmur Kaçağı
elimden tut yoksa düşeceğim
yoksa bir bir yıldızlar düşecek
eğer şairsem beni tanırsan
yağmurdan korktuğumu bilirsen
gözlerim aklına gelirse
yağmur götürecek yoksa beni

geceleri bir çarpıntı duyarsan
telâş telâş yağmurdan kaçıyorum
sarayburnu'ndan geçiyorum
akşamsa eylülse ıslanmışsam
beni görsen belki anlayamazsın
içlenir gizli gizli ağlarsın
eğer ben yalnızsam yanılmışsam
yağmur götürecek yoksa beni.

Attilâ İlhan

Alıntıdır

merhaba başakcım nasılsın canım

beğen butonunu kaldırmışlar canım menim

tşk edrim cnm yaa iyiyim işte uyuycam birazdan yatağın içinden yazıyorum:1::1::1:
malum yarın iş var:43:
evet cnm maalesef beğen butonumuzu kaldırdılar. paylaştığın yazıyı beğendiğimi anlaman için yaptım:38::38::38::38::38::38:

tşk edrim cnm yaa iyiyim işte uyuycam birazdan yatağın içinden yazıyorum:1::1::1:
malum yarın iş var:43:
evet cnm maalesef beğen butonumuzu kaldırdılar. paylaştığın yazıyı beğendiğimi anlaman için yaptım:38::38::38::38::38::38:

anladım canım teşekkür ederim ayrıca :34::34::34::34:

çalışıyomusun sen

Ben de şu hikayeyi paylaşmak istedim. Gece gece güldüreyim sizi:
Mutluydum... kız arkadaşımla 1 yıldan beri nişanlıydık ve evlenmeye karar verdik.
ailem bize her türlü yardımı yaptı,arkadaşlarım cesaretlendirdiler ve kız arkadaşım rüya gibiydi!!
Fakat beni rahatsız eden bir şey vardı.Nişanlımın kız kardeşi. Müstakbel baldızım açık-saçık giyinen 20 yaşında bir afetti.
Nezaman yakınıma gelse öne eğilip iç çamaşırı şovu yapardı..
Bir gün baldız düğün davetiyelerini kontrol etmek için beni yanına çağırdı.
Yanına vardığımda yalnızdı bana karşı engelleyemediği duygu ve arzularını kulağıma fısıldadı..
Kendimi ablasına adamamı ama evlenmeden önce benimle yatmak istediğini söyledi.
söyleyecek tek kelime bulamadım tamamen şoke olmuştum.
"yukarı yatak odama çıkıyorum eğer beni istiyorsan yanıma gel " dedi.
Afallayıp kalmıştım. merdivenleri çıkarken arkasından şok içinde bakıyordum.
merdivenin sonuna vardığında pantolonunu çıkarıp bana doğru fırlattı. bir kaç dakika öylece kalakaldım.
sonra arkamı dönüp ön kapıya doğru yürümeye başladım ki,
müstakbel kayınpederimdışarıda bekliyordu. gözyaşları içinde sevgiyle bana sarılarak:
"küçük sınavımızı başarıyla geçtiğin için hepimiz çok mutluyuz,,kızımıza senden daha iyi bir damat bulamazmışız. ailemize hoş geldin!!
Hikayenin ana fikri:

Prezervatif daima arabada durmalı...

* Çevrendekileri alçaltarak değil; kendini gerçekten yükselterek büyüyebilirsin.

* Akilli olmakta birsey degil, mühim olan o akli yerinde kullanmaktir. -Descartes-

* Kıyıyı gözden kaybetmeye cesaret etmedikçe insan yeni okyanuslar keşfedemez. -Andre Gide

maalesef tatlım hem çalışıyorum hem bebek yapmaya çalışıyorum .hiç istemiyorum çalşmak ama hayat şartları işte.
sen evdemisin??????

yok canım bende çalışıyorum.yarın mesai var ama benim hiç uykum yok :9::9::9::9::9::9:

çalışmak güzeldir başak cım hem sen daha çok gençsin şimdi çalışmayıpta ne zaman çalışacaksın dimi canım bebeğin gelince izinlerini kullanırsın biz kadınlar güçlüyüz çocukda yaparız kariyerde dimi canım menim :34::34::34::34::34::34::34::34::34:

Ben de şu hikayeyi paylaşmak istedim. Gece gece güldüreyim sizi:
Mutluydum... kız arkadaşımla 1 yıldan beri nişanlıydık ve evlenmeye karar verdik.
ailem bize her türlü yardımı yaptı,arkadaşlarım cesaretlendirdiler ve kız arkadaşım rüya gibiydi!!
Fakat beni rahatsız eden bir şey vardı.Nişanlımın kız kardeşi. Müstakbel baldızım açık-saçık giyinen 20 yaşında bir afetti.
Nezaman yakınıma gelse öne eğilip iç çamaşırı şovu yapardı..
Bir gün baldız düğün davetiyelerini kontrol etmek için beni yanına çağırdı.
Yanına vardığımda yalnızdı bana karşı engelleyemediği duygu ve arzularını kulağıma fısıldadı..
Kendimi ablasına adamamı ama evlenmeden önce benimle yatmak istediğini söyledi.
söyleyecek tek kelime bulamadım tamamen şoke olmuştum.
"yukarı yatak odama çıkıyorum eğer beni istiyorsan yanıma gel " dedi.
Afallayıp kalmıştım. merdivenleri çıkarken arkasından şok içinde bakıyordum.
merdivenin sonuna vardığında pantolonunu çıkarıp bana doğru fırlattı. bir kaç dakika öylece kalakaldım.
sonra arkamı dönüp ön kapıya doğru yürümeye başladım ki,
müstakbel kayınpederimdışarıda bekliyordu. gözyaşları içinde sevgiyle bana sarılarak:
"küçük sınavımızı başarıyla geçtiğin için hepimiz çok mutluyuz,,kızımıza senden daha iyi bir damat bulamazmışız. ailemize hoş geldin!!
Hikayenin ana fikri:

Prezervatif daima arabada durmalı...

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

yok canım bende çalışıyorum.yarın mesai var ama benim hiç uykum yok :9::9::9::9::9::9:

çalışmak güzeldir başak cım hem sen daha çok gençsin şimdi çalışmayıpta ne zaman çalışacaksın dimi canım bebeğin gelince izinlerini kullanırsın biz kadınlar güçlüyüz çocukda yaparız kariyerde dimi canım menim :34::34::34::34::34::34::34::34::34:

evet orası öyle tabii ama ben erken kalkmayı seven biri değilim:17::17: .
hamile kalırsam inşallah işten ayrılmayı düşünüyorum. bol bol yiyip içip uyumak istiyorum..
hem şey duymuştum nasıl bir hamilelik geçirirsek bebekte öyle oluyormuş. hani çok uyursan bebekte doğduğu zaman uykucu olurmuş. böyle uykusuz bi bebek olsun istemiyorum. bilmem ki iyi mi düşünüyorum:77::77:

cnm ben çıkmak zorundayım. benim koca pcyi istiyor uyuz.
yarın görüşürüz inşallah hayırlı geceler tatlım mucuuuukkkkkkkkkkk:16::16::16::16::16::16::16::16:

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)

nehir1001, basakss, sara_28+,
selaaaaammmmmmmm

Son düzenleme:
evet orası öyle tabii ama ben erken kalkmayı seven biri değilim:17::17: .
hamile kalırsam inşallah işten ayrılmayı düşünüyorum. bol bol yiyip içip uyumak istiyorum..
hem şey duymuştum nasıl bir hamilelik geçirirsek bebekte öyle oluyormuş. hani çok uyursan bebekte doğduğu zaman uykucu olurmuş. böyle uykusuz bi bebek olsun istemiyorum. bilmem ki iyi mi düşünüyorum:77::77:

ne kadar stresten uzak sakin bir hayat sürersen hamilelikte bu bebeğinede yansır oda sakin huzurlu bi bebek olur diye biliyorum ama uykucu bir bebek olsun diye hamilelikte çok uyumanın gerektiğini ilk defa senden duyuyorum başak cım :9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Son düzenleme:
Back
X