bekledim telefon geldi yarin 15 15 te transverim var herseyin hayirlisi![]()
cnmmm inşş bebişin yarın sana kavuşurrrr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ALLAH anali babali buyutsun olunu cok tatliymis ..... darisi bizim basimiza .....![]()
merhaba kızlar benim için çok yorucu bir gündüişlerim dahada bitmedi
sizler nasılsınız umarım herkes iyidir
![]()
cadı :
teşekkür ederim. aminnn inşallah... transfer saatinde belli olmuş hadi hayırlısı inşallah bu kez gelir bebeğin. güzel haberlerini bekliyoruz
sara:
canım ben takip edemedim taşındınmı sen? iyiyim ben egede iy,i teyzesi ellerinden öper![]()
aramiza hos geldin canim ..... evet hastaneden telefon bekliyorum pazartesi transverim var tup bebek icin bu 7 olucak ondan hem korku hem stres hemde heyecan ama herseyin hayirlisi artik.... ALLAH izin verirde olur insalla ..........
"sara_28"
beğen butonu nerdeeeeeeeeeeeee![]()
merhaba başakcım nasılsın canım
beğen butonunu kaldırmışlar canım menim
tşk edrim cnm yaa iyiyim işte uyuycam birazdan yatağın içinden yazıyorum
malum yarın iş var
evet cnm maalesef beğen butonumuzu kaldırdılar. paylaştığın yazıyı beğendiğimi anlaman için yaptım![]()
anladım canım teşekkür ederim ayrıca
çalışıyomusun sen
maalesef tatlım hem çalışıyorum hem bebek yapmaya çalışıyorum .hiç istemiyorum çalşmak ama hayat şartları işte.
sen evdemisin??????
Ben de şu hikayeyi paylaşmak istedim. Gece gece güldüreyim sizi:
Mutluydum... kız arkadaşımla 1 yıldan beri nişanlıydık ve evlenmeye karar verdik.
ailem bize her türlü yardımı yaptı,arkadaşlarım cesaretlendirdiler ve kız arkadaşım rüya gibiydi!!
Fakat beni rahatsız eden bir şey vardı.Nişanlımın kız kardeşi. Müstakbel baldızım açık-saçık giyinen 20 yaşında bir afetti.
Nezaman yakınıma gelse öne eğilip iç çamaşırı şovu yapardı..
Bir gün baldız düğün davetiyelerini kontrol etmek için beni yanına çağırdı.
Yanına vardığımda yalnızdı bana karşı engelleyemediği duygu ve arzularını kulağıma fısıldadı..
Kendimi ablasına adamamı ama evlenmeden önce benimle yatmak istediğini söyledi.
söyleyecek tek kelime bulamadım tamamen şoke olmuştum.
"yukarı yatak odama çıkıyorum eğer beni istiyorsan yanıma gel " dedi.
Afallayıp kalmıştım. merdivenleri çıkarken arkasından şok içinde bakıyordum.
merdivenin sonuna vardığında pantolonunu çıkarıp bana doğru fırlattı. bir kaç dakika öylece kalakaldım.
sonra arkamı dönüp ön kapıya doğru yürümeye başladım ki,
müstakbel kayınpederimdışarıda bekliyordu. gözyaşları içinde sevgiyle bana sarılarak:
"küçük sınavımızı başarıyla geçtiğin için hepimiz çok mutluyuz,,kızımıza senden daha iyi bir damat bulamazmışız. ailemize hoş geldin!!
Hikayenin ana fikri:
Prezervatif daima arabada durmalı...
yok canım bende çalışıyorum.yarın mesai var ama benim hiç uykum yok
çalışmak güzeldir başak cım hem sen daha çok gençsin şimdi çalışmayıpta ne zaman çalışacaksın dimi canım bebeğin gelince izinlerini kullanırsın biz kadınlar güçlüyüz çocukda yaparız kariyerde dimi canım menim![]()
evet orası öyle tabii ama ben erken kalkmayı seven biri değilim.
hamile kalırsam inşallah işten ayrılmayı düşünüyorum. bol bol yiyip içip uyumak istiyorum..
hem şey duymuştum nasıl bir hamilelik geçirirsek bebekte öyle oluyormuş. hani çok uyursan bebekte doğduğu zaman uykucu olurmuş. böyle uykusuz bi bebek olsun istemiyorum. bilmem ki iyi mi düşünüyorum![]()