Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tam çemkiriyodum geldiniz şükürler
sanada hayırlı cumalar ablacım nsılsınn
hamd olsun canımmmmmm sen ansılsınnnn
cuma hürmetine rabbim gönülerimizin muradını versin inşşşşşşşşşş
sevmezmiyim senin bebeğini başakcım sen doğur ben onu yerim yer
sen benim kalça atmamı beğenmiyonmu kız bak ne güzel oynuyom
[/I] sağol canım nasılsın erenaycım canım ben evime net almadım daha şimdşide kayınvalişdemlerde olduğumdan nete giriyorum bi müddet daha böyle devam eder heralde yoksa sizleri çok özlüyorum [/I]
olmaz tızım göndermemde göndermem
canım menim bu topik hepimizin hem benim yokluğumda topiğimizi yalnız bırakmayıp şenlendirdiğiniz için sağolun kızlar
kıyamam canım menim
yeterim yüreği güzel gönlü büyük arkadaşım çok sevindim inanki tatlım gördünmü Rabbim büyük dualarını duydu senin inşallah yakında dahada mutlu olursunuz
ışıkım yanmıyo kızım ne ışıkı yaaa
casus gibi ziyaretçi olarak bakıyorum erenay çıldırıyo mu diyeşükür kavuşturana ya rabbimm
kızım sen burdayken isminin yanındaki ışık yeşil yanıyooo
ösledim seni sexi hatunum
dün akşam nere kaçtın yinee erkekin erken mi geldi
casus gibi ziyaretçi olarak bakıyorum erenay çıldırıyo mu diye![]()
ne uzun yazdın bee hayat hikayeni mi anlatıyon. kesin beni çatlatçak bişi yazıyo yinee:95:
telefon etti çay demle diye onunla konuştum mutfağı topladım çay yaptım o geldi bi daha da giremedim
sıkı dur anlatıyomm:
dün kocamı aradım gelirken nescafe al dedim evde bitti dedimm
tabi asabi asabi dedi adetsendromum başladı asabiyim bu ara
kaç tane alayım dedi
al işte 10 tane dedim
tamam dedii
aromalılardan al dedim
tamam dedi
inanki akşam bi geldi elinde kocaman kutu
bu ne dedim kahve dedii
yetmişbeşlik kutulardan almış karışık yaptırmış bide fındıklı,sade filan
bune kim içecek bu kadar kahveyi dedim
ne biliim hangisini istiyon bilmem hepsinden aldım dedii
(asabiydim ya kavga çıkmasın diye adam 75 tane nescafe almışş)canım yaaaa
maçtan gelirkende çemkirmiyim diye koca paket cips almışş
tabi benim yelkenler sudaa
zavallım beni memnun etmek için neler yapıyoo ya aşkımm
tabi bende gece tarifesi açtım bedelini ödedimm
eroşum yaa sana bişi diycem biz bu topiki çok mu işgal ediyoruz.:44::44:bizim gibi sık sık qiremeyen arkadaşlar geçmişi okumuyo bile. bakıyorlar çok ve qereksiz şeyler yazılmış çıkıp qidiyorlar. dün qece ben burda takılırken bir kaç tane eskilerden kızlar vardı sadece gece qiriyor onlar. dün gece qördüm onları topiktelerdi biraz takıldılar hiç bişi yazmadan çıktılar. üzülüyorum yani acaba hakkımızda ne düşünüyorlar "geldiler vır vır vır vvır konuşuyolar bjurda" falan diye bişiler mi diyolar
acaba kendimize ayrı bi topik mi açsak kaçırıyomuyuz kızları
eroşum yaa sana bişi diycem biz bu topiki çok mu işgal ediyoruz.:44::44:bizim gibi sık sık qiremeyen arkadaşlar geçmişi okumuyo bile. bakıyorlar çok ve qereksiz şeyler yazılmış çıkıp qidiyorlar. dün qece ben burda takılırken bir kaç tane eskilerden kızlar vardı sadece gece qiriyor onlar. dün gece qördüm onları topiktelerdi biraz takıldılar hiç bişi yazmadan çıktılar. üzülüyorum yani acaba hakkımızda ne düşünüyorlar "geldiler vır vır vır vvır konuşuyolar bjurda" falan diye bişiler mi diyolar
acaba kendimize ayrı bi topik mi açsak kaçırıyomuyuz kızları
sağol canım hoşgeldinn ben demirbaş olacağım burdaaaçıtırlarr öyle düşünmeyinn.siizn sayesinizde topiğimizz güncell kalıooooo.geçmişi takip edemiyoruz ama önemli olan topiğin güncel kalmasıııı![]()