tabiii kocam la olan olayı anlattım kaçtı gitti erenay.
kız çok güzel evli olmak dimii
herzaman seni senden çok düşünecek,her nazını çekecek
ve hep yanın da olacak insan var
allahım sana şükürler olsun ya rabbimm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabiii kocam la olan olayı anlattım kaçtı gitti erenay.
slmm güzel anne adaylarıı.
ben bugün kırmızı kartı yedimmm:2:
en azından günüm geçmedne adet olduğum için sevindim.demekki gerçekten kilo adet olmaya engel.aşılama yaptırsammı yoksaaa aşılama zaman kaybımııı düşünüyorummmm:26:
çıtırlarr öyle düşünmeyinn.siizn sayesinizde topiğimizz güncell kalıooooo.geçmişi takip edemiyoruz ama önemli olan topiğin güncel kalmasıııı![]()
valla mı kız neşeyle yumurtluyoz topiği valla çok pis rağbet olursen aç canım cım bende takılırım oraya doğru diyon bizim muhabbetler biraz kayıyo rahatsız oluyo olabilirlerr
"neşeyle yumurtlayacağız,anne olacağız " topiği açalım
ama sen aç ben beceremem
valla bazen benim de aklıma geliyo biliyo msn nosu olsada çaldırsam diyeebaşak bana telefon no nu versene sen çıkınca çaldırayım da gelll
yalnız kaldım burda
kızım sen niye kaçtın gidip duruyon habersiz.başakk niye kaçtın kanka yawww![]()
sen ne güzel düşünüyosun cnm sağol bakalım herkes senin gibi mi düşünüyo. tabii topikin güncel kalması da önemli
valla mı kız neşeyle yumurtluyoz topiği valla çok pis rağbet olur
valla bazen benim de aklıma geliyo biliyo msn nosu olsada çaldırsam diyee
ama sen açınca kulaklarım çınlıyo açıyorum hemen
kızım sen niye kaçtın gidip duruyon habersiz.
erenay sen bizim yenqe dizisini izliyon muistersen aç bizim de topiğimiz olsun neşeli ve bol hamileli bir topik olur herhalde
yada bol kavgalı ve didişmeli
kız ev sahibim indi 5 dk kahve içtik onla
napiiim karıyı bırakıp çıtçıt yazamam ya
aslında benim boş konşmalarım olmaz da. arada sen gereksiz konuşuyon tabiivalla bazen boş konuşuyoz ya belki rahatsız oluyolardır diye düşünüyodum bende
ama napalım kafaya taktıkça dha içinden çıkılmaz bi hal alıyo trajediye dönüyo yanii
sara ablacım kızma bize rahatsızlık vermek istemiyoruz ondan bööle düşünüyoz yoksa sizle alakalı sorun yok yanii
erenay sen bizim yenqe dizisini izliyon mu
izliyosan ordaki iri yarı bi kız var adı neydi dur düşünüyom şu an... hah! mukadder. onu biliyomusun. onu görünce aklıma sen geliyon nedense sen ona benziyonmu
aslında benim boş konşmalarım olmaz da. arada sen gereksiz konuşuyon tabii
canım cım hoşgeldin
kaç kilosun bitanem sen benimde kilo sorunum var ve regl düzensizliğim var
kaç kilo verdin de düzeldii
bence aşılama denemelisin aşılamayla elde edilen gebelik sayısı az değil bide yaşın gençç ihtimal daha yüksek olabilir
başak napcen kuzum topik işiniii
açcanmıı
bu gün hiç sölemedim sana
seni seviyom başakk
yok kızım yaa
eltim uğradı camdan konuştum (amca gelini)
annesi az ötede oturuyo geçerken seslendi onunla konuştum accıkk
sen napıyon başakkk
canım sıkılıyo
evimi temizlemem gerek tembellik yapıyom yaaa
kızlar guatr ve cilt doktorum adetin 3günü kan tahlili istediler yalnız benim 3.günümm pazar gününe gelio.bu durumda benim cmrtsi 4günümdemi gitmem gerek pzrts 4.günümdemi doktorun yardımcısı tlf cvp vermiooo
yeter bee valla senin yüzünden kocamla kavga etçem artık niye seni seviyom demiyon diye:95:
aslında diyo da işte senin kadar demiyor açıkçası. erenay kocamla aramıza girme
valla bizim topikimiz anca geyik sohbeti bölümüne girer galiba oraya mı açsak bilemedim
yardım a geliyimi annem. beraber yapak şarkı sööleyerek
hani sen dedin ya mukadder kadar iri değilim diye peki sen daha mı incesin kuzum onun kadar güzel misindüşlerime de girmiyosun ki yüzünü göreyim. belki seni bu şekilde gözümde canlandırırım ve rüyalarımı süslersin