• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

başak geldinmiiiii
ışığın yanıyorr kuzumm
gel de sana papatya çayı ısmarlıyımm
oohh mis gibi bahar kokuyooo
gelde güldüreyiim seni gelll

hamd olsun canımmmmmm sen ansılsınnnn
cuma hürmetine rabbim gönülerimizin muradını versin inşşşşşşşşşş

allahıma şükürrr
adet sendromlarındayım akşamdan beriiiii
huysuz sinirlii aksi ve çirkeff:14:
aminn ablacımmm aminn allah dualarımızı kabul etsin inşallahhh,
ablam senin ışığın yanmıyoya anlayamıyom burdamısın değilmisinn

sevmezmiyim senin bebeğini başakcım sen doğur ben onu yerim yer

sen benim kalça atmamı beğenmiyonmu kız bak ne güzel oynuyom :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::32::32::32::32::32::32::32:

[/I] sağol canım nasılsın erenaycım canım ben evime net almadım daha şimdşide kayınvalişdemlerde olduğumdan nete giriyorum bi müddet daha böyle devam eder heralde yoksa sizleri çok özlüyorum [/I]

olmaz tızım göndermemde göndermem:9::9::9::9::9::9::9::9::9:

canım menim bu topik hepimizin hem benim yokluğumda topiğimizi yalnız bırakmayıp şenlendirdiğiniz için sağolun kızlar

kıyamam canım menim :16::16::16::16::16:

yeterim yüreği güzel gönlü büyük arkadaşım çok sevindim inanki tatlım gördünmü Rabbim büyük dualarını duydu senin inşallah yakında dahada mutlu olursunuz

canımmmmmmmmmmm hepimizn dualrının karşığı bu sağolun canlarımmm

yeter abla ben bu başakı döveyimmi:4:
sabahtan beri beni bekletiyooo

küstünmü başakım bana niye yazmıyon ışığın yanıyo sen yoksunnn:5:

ösledim seni sexi hatunum:23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23:
dün akşam nere kaçtın yinee erkekin erken mi geldi

ne uzun yazdın bee hayat hikayeni mi anlatıyon. kesin beni çatlatçak bişi yazıyo yinee:95:

ösledim seni sexi hatunum:23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23:
dün akşam nere kaçtın yinee erkekin erken mi geldi

telefon etti çay demle diye onunla konuştum mutfağı topladım çay yaptım o geldi bi daha da giremedim
sıkı dur anlatıyomm:
dün kocamı aradım gelirken nescafe al dedim evde bitti dedimm
tabi asabi asabi dedi adetsendromum başladı asabiyim bu ara
kaç tane alayım dedi
al işte 10 tane dedim
tamam dedii
aromalılardan al dedim
tamam dedi
inanki akşam bi geldi elinde kocaman kutu
bu ne dedim kahve dedii
yetmişbeşlik kutulardan almış karışık yaptırmış bide fındıklı,sade filan
bune kim içecek bu kadar kahveyi dedim
ne biliim hangisini istiyon bilmem hepsinden aldım dedii
(asabiydim ya kavga çıkmasın diye adam 75 tane nescafe almışş)canım yaaaa
maçtan gelirkende çemkirmiyim diye koca paket cips almışş
tabi benim yelkenler sudaa
zavallım beni memnun etmek için neler yapıyoo ya aşkımm
tabi bende gece tarifesi açtım bedelini ödedimm

telefon etti çay demle diye onunla konuştum mutfağı topladım çay yaptım o geldi bi daha da giremedim
sıkı dur anlatıyomm:
dün kocamı aradım gelirken nescafe al dedim evde bitti dedimm
tabi asabi asabi dedi adetsendromum başladı asabiyim bu ara
kaç tane alayım dedi
al işte 10 tane dedim
tamam dedii
aromalılardan al dedim
tamam dedi
inanki akşam bi geldi elinde kocaman kutu
bu ne dedim kahve dedii
yetmişbeşlik kutulardan almış karışık yaptırmış bide fındıklı,sade filan
bune kim içecek bu kadar kahveyi dedim
ne biliim hangisini istiyon bilmem hepsinden aldım dedii
(asabiydim ya kavga çıkmasın diye adam 75 tane nescafe almışş)canım yaaaa
maçtan gelirkende çemkirmiyim diye koca paket cips almışş
tabi benim yelkenler sudaa
zavallım beni memnun etmek için neler yapıyoo ya aşkımm
tabi bende gece tarifesi açtım bedelini ödedimm

:63::63::63::63:
tabi adamcağız yazık biliyo senin ne cazgır bi karı olduğunu korkusundan ne yapacağınıı şaşırmş.

benim koca da gece 1de geliyo ya, saat 11de felan aradı beni "aşkım mesai var 3e kadar çalşcam, dedi. sabah 7de tekrar burda olcam o yüzden bu gece eve gelemicem, dedi ayyyyy ben nası üzüldüm. neyse kabullendim mecbur.
ben artık yatmaya hazırlanıyorum üst baş falan derken elektrik gitti. ben de karanlıktan bayaaa korkarım ,yatağa nasıl girdiğimi haytırlamıyorum yorganı çektim kafama titir titriyorum:18::18::18::18::18::18:. hemen kocamı aradım aşşkım çok korkuyom gel dedim . 10dkya evde oldu.. karım evde yalnız mesaiye kalamam demiş. canım kocammmmmm:16::16::16::16:

eroşum yaa sana bişi diycem biz bu topiki çok mu işgal ediyoruz.:44::44:bizim gibi sık sık qiremeyen arkadaşlar geçmişi okumuyo bile. bakıyorlar çok ve qereksiz şeyler yazılmış çıkıp qidiyorlar. dün qece ben burda takılırken bir kaç tane eskilerden kızlar vardı sadece gece qiriyor onlar. dün gece qördüm onları topiktelerdi biraz takıldılar hiç bişi yazmadan çıktılar. üzülüyorum yani acaba hakkımızda ne düşünüyorlar "geldiler vır vır vır vvır konuşuyolar bjurda" falan diye bişiler mi diyolar:14::14::14::14:
acaba kendimize ayrı bi topik mi açsak kaçırıyomuyuz kızları

slmm güzel anne adaylarıı.

ben bugün kırmızı kartı yedimmm:2:

en azından günüm geçmedne adet olduğum için sevindim.demekki gerçekten kilo adet olmaya engel.aşılama yaptırsammı yoksaaa aşılama zaman kaybımııı düşünüyorummmm:26:

eroşum yaa sana bişi diycem biz bu topiki çok mu işgal ediyoruz.:44::44:bizim gibi sık sık qiremeyen arkadaşlar geçmişi okumuyo bile. bakıyorlar çok ve qereksiz şeyler yazılmış çıkıp qidiyorlar. dün qece ben burda takılırken bir kaç tane eskilerden kızlar vardı sadece gece qiriyor onlar. dün gece qördüm onları topiktelerdi biraz takıldılar hiç bişi yazmadan çıktılar. üzülüyorum yani acaba hakkımızda ne düşünüyorlar "geldiler vır vır vır vvır konuşuyolar bjurda" falan diye bişiler mi diyolar:14::14::14::14:

çıtırlarr öyle düşünmeyinn.siizn sayesinizde topiğimizz güncell kalıooooo.geçmişi takip edemiyoruz ama önemli olan topiğin güncel kalmasıııı:34:

sen aç canım cım bende takılırım oraya doğru diyon bizim muhabbetler biraz kayıyo rahatsız oluyo olabilirlerr
"neşeyle yumurtlayacağız,anne olacağız " topiği açalım
ama sen aç ben beceremem

çıtırlarr öyle düşünmeyinn.siizn sayesinizde topiğimizz güncell kalıooooo.geçmişi takip edemiyoruz ama önemli olan topiğin güncel kalmasıııı:34:
sağol canım hoşgeldinn ben demirbaş olacağım burdaaa
ama bazen bizim muhabbet başka yerlere kayıyoo
rahatsız olanlar varsa özürdilerizz
kusura bakmayın biz neşeli hatunlaarız

Back
X