• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

sağol canım.lupus hastasıyım.romatizmanın bi çeşidi.genelde iç organları ve böbreği tutan bi rahatsızlık.şükürki benim hiç bi organımı tutmadı .sadece eklemlerde ağrı ve şişliklerim oluyo.ve sürekli ilaç kullanıyorum.buna gebelikte dahil.bakalım bu sefer kullanıcakmııyım.
çok yorucu bi süreç sürekli doktorlar tahliller vs vs.ben hep pozitif düşünüyorum .

hııım anladım canım hep pozitif düşünmenide ayakta alkışlıyorum :46::46::46::46::46::46::46::46:
senin ve bebğini çin herşey iyi olur inşallah Allah yardımcınız olsun

hııım anladım canım hep pozitif düşünmenide ayakta alkışlıyorum :46::46::46::46::46::46::46::46:
senin ve bebğini çin herşey iyi olur inşallah Allah yardımcınız olsun

amin canımmm.iyi düşünüyorum iyi olsun diye.hep iyi şeyler duymak istiyorum özellikle doktorlarımdan.
geçen sefer olabilicek bütün ihtimalleri yüzüme pat pat söylemişlerdi.ama onların dediği gibi olmadı.
sapasağlam insanlarında başına talihsizlik gelebiliyo düşük ölü doğum erken doğum vs..

amin canımmm.iyi düşünüyorum iyi olsun diye.hep iyi şeyler duymak istiyorum özellikle doktorlarımdan.
geçen sefer olabilicek bütün ihtimalleri yüzüme pat pat söylemişlerdi.ama onların dediği gibi olmadı.
sapasağlam insanlarında başına talihsizlik gelebiliyo düşük ölü doğum erken doğum vs..

haklısın canım hayat bu ne zaman ne getireceği belli olmaz ama inşallah hepimize hep güzellikler getirir hele özellikle bugünlerde çünkü hepimizin ihtiyacı var

anam leylam gelmiş döndünmü kız araziden nasıl geçti dağ bayır gezmek bol oksijen aldınmı:34::34::34::34::34::34::34:

geldim canım ama sen orda kaldın:1::1::1:
busecik niye yoruyor annesini bakim
yanımda olsa accık ısırsam:16::16:
kolay gelsin yarın çok işin var desene
bekledim gelmeyince çıktım...zaten buse ağladı canım...mecbur çıktım yani...:nazar::38:
leylaaaaaaa ben gelene kadar çıktın
uyumaya gittin sanırım iyi uykular:38::38:
ahhhhh uyku nerde...buse bırakmıyorki ben uyuyayım...emzirirken yanında uykuya dalmışım...:nazar::9::9::9:
günaydın kızlaaaaaaaaaaar

herkese güzel ve umutlu bi gün olsun
günaydın saracım...işim erken bitti şükürler olsun..hemen geldim..:nazar::38::38:
sağol düşünceli vefalı arkadaşım dualarına yürekten amin diyorum Yüce Allahım hiç kimseyi evlat hasretiyle sınamasın içinde de beni bu yolda yardımcımız olsun Ondan başka sığınacak kapımız yok

sende arazilerde dikkat et kendine kendini çok yorma biliyosun işler yapmakla bitmez evde seni bekleyen dünya tatlısı bi prensesin var onu düşün :nazar::38::38::38:
saol bitanem...:nazar::38:
sağol canım.lupus hastasıyım.romatizmanın bi çeşidi.genelde iç organları ve böbreği tutan bi rahatsızlık.şükürki benim hiç bi organımı tutmadı .sadece eklemlerde ağrı ve şişliklerim oluyo.ve sürekli ilaç kullanıyorum.buna gebelikte dahil.bakalım bu sefer kullanıcakmııyım.
çok yorucu bi süreç sürekli doktorlar tahliller vs vs.ben hep pozitif düşünüyorum .
geçmiş olsun tatlım...:nazar::38:

bekledim gelmeyince çıktım...zaten buse ağladı canım...mecbur çıktım yani...:nazar::38:

ahhhhh uyku nerde...buse bırakmıyorki ben uyuyayım...emzirirken yanında uykuya dalmışım...:nazar::9::9::9:

günaydın saracım...işim erken bitti şükürler olsun..hemen geldim..:nazar::38::38:

hoş geldin güzeller güzeli nasılsın

evet saracım iyi şeylere çok ihtiyacımız var.
ilk defa kendimi bu kadar morale desteğe ihtiyaçlı hissediyorum çok hassasım.
dışardan güçlü gözükürüm.herkes ne kadar güçlü olduğumdan bahseder çok hastalıklar çektim hiç pes etmedim.
kimsenin yanında ağlamam ağlayamam.güçsüz olduğumu görmesinler diye.
oysaki içim güçsüz.şuara hele sanırım hormaonlardan çok hassasım hep hıçkıra hıçkıra ağlayasım geliyor.
çevremden olumsuz hiç bişey duymak istemiyorum kimseyle görüşesim gelmiyo biri olumsuz bi laf eder diye.burası için demiyorum siz hep desteksiniz saolun.
hastayım diye hamileliğime kimse laf etsin istemiyorum çok doldum kimseye anlatamıyorum.kusura bakmayın..:43::43:

evet saracım iyi şeylere çok ihtiyacımız var.
ilk defa kendimi bu kadar morale desteğe ihtiyaçlı hissediyorum çok hassasım.
dışardan güçlü gözükürüm.herkes ne kadar güçlü olduğumdan bahseder çok hastalıklar çektim hiç pes etmedim.
kimsenin yanında ağlamam ağlayamam.güçsüz olduğumu görmesinler diye.
oysaki içim güçsüz.şuara hele sanırım hormaonlardan çok hassasım hep hıçkıra hıçkıra ağlayasım geliyor.
çevremden olumsuz hiç bişey duymak istemiyorum kimseyle görüşesim gelmiyo biri olumsuz bi laf eder diye.burası için demiyorum siz hep desteksiniz saolun.
hastayım diye hamileliğime kimse laf etsin istemiyorum çok doldum kimseye anlatamıyorum.kusura bakmayın..:43::43:

boş ver insanları ağzı olan konuşuyo insanların ağzı torba değilki büzesin canım o yüzden herkese tıka kulaklarını
Allah büyük O meleğini gönderdiyse onu koruyacaktır herşey güzel olacak
seni anlıyorum geçen gün bende evde sebepsiz yere hıçkıra hıçkıra ağladım ama sonra öyle bi rahatladımki anlatamam
ağlamak istediğinde tutma kendini inan seni çok iyi anlıyorum ama Allahın izniyle herşey çok güzel olacak betülüm:38::38::38::38::38::38:

Son düzenleme:
boş ver insanları ağzı olan konuşuyo insanların ağzı torba değilki büzesin canım o yüzden herkese tıka kulaklarını
Allah büyük O meleğini gönderdiyse onu koruyacaktır herşey güzel olacak
seni anlıyorum geçen gün bende evde sebepsiz yere hıçkıra hıçkıra ağladım ama sonra öyle bi rahatladımki anlatamam
ağlamak istediğinde tutma kendini inan seni çok iyi anlıyorum ama Allahın izniyle herşey çok güzel olacak betülüm:38::38::38::38::38::38:

evet bende şuan hem yemek yapıorum hem ağlıyorum yalnızım.millet soğan doğrarken ağlar ben tavuk doğrarken ağlıyorum:37:
içime ata ata dahada dolduğumu hisediyorum günden güne.kendi kabuğuma çekildim kulak tıkadım olumsuz düşüncelere.sadece bebeğimi düşünüyorum şuan.onun ve benim iyi olmamızı diliyorum Rabbimden.

işlerinin erken bitmesine sevindim:6::6::6:
dinlen şimdi

evet bende şuan hem yemek yapıorum hem ağlıyorum yalnızım.millet soğan doğrarken ağlar ben tavuk doğrarken ağlıyorum:37:
içime ata ata dahada dolduğumu hisediyorum günden güne.kendi kabuğuma çekildim kulak tıkadım olumsuz düşüncelere.sadece bebeğimi düşünüyorum şuan.onun ve benim iyi olmamızı diliyorum Rabbimden.

boş ver kötü düşünceleri akşama ne yemek yapıyosun betülcüm
bende tavuk butlarım vardı çıkardım ben eve gidene kadar çözüldünler diye ama nasıl yapayım karar veremedim

anam leylam gelmiş döndünmü kız araziden nasıl geçti dağ bayır gezmek bol oksijen aldınmı:34::34::34::34::34::34::34:
bol temiz hava aldım canım...saolasın saracım...nasılsın canım?
hoş geldin güzeller güzeli nasılsın
hb bitanemmmmmmmm..o senin güzelliğin canım benim...çok tatlısın..:nazar::38:
işlerinin erken bitmesine sevindim:6::6::6:
dinlen şimdi

nerdeeeeeeeeeee..daire işi var...:nazar::38:

boş ver kötü düşünceleri akşama ne yemek yapıyosun betülcüm
bende tavuk butlarım vardı çıkardım ben eve gidene kadar çözüldünler diye ama nasıl yapayım karar veremedim

tavukoları kuşbaşı doğradım.kırmızı biber küçük küçük sarımsak ve patates bol baharat birazda salça.kokusu geliyo burnuma.yanına pilav düşünüyorum.çorbaya karar veremiyorum.yoğurt çorbası yapsammıki?

tavukoları kuşbaşı doğradım.kırmızı biber küçük küçük sarımsak ve patates bol baharat birazda salça.kokusu geliyo burnuma.yanına pilav düşünüyorum.çorbaya karar veremiyorum.yoğurt çorbası yapsammıki?

hııııım ellerine sağlık çok güzel olmuştur eminim afiyet olsun canım

yoğurt çorbası güzel olur bende mi yapsam eve gidince kız valla olur ha ama ben şöyle yapıyorum.
aşurelik buğdayı pişiriyorum soğutuyorum ayranı yapıyorum buğdayları içine katıyorum kaynayana kadar karıştırıyorum yoksa
kesiliyo güzel olmuyo indirmeye yakın içine maydanoz doğruyorum ve en son altını kapattıktan sonra tuzunu ekliyorum.
aklında olsun yoğurt çorbasının tuzunu en son katacakın daha lezzetli oluyo.

Son düzenleme:

afiyet olsun şimdiden
yap valla çok severim yoğurt çorbasını:56:

iyiyim canım sağol 2b işi zor biliyorum :34::34::34::34::34::34::34: Allah yardımcın olsun

:38::38::38::38::38::38::38::38::38:
evet canım ya çok zor gerçekten..arazileri bilirkişi olarak fiyat belirliyoruz maliyecilerle beraber...kendi tesbitlerimizde başlayacak bir iki haftaya kadar...:nazar::38:
eline sağlık canım...ama nedense benim yazdıklarıma hiç cevap yazmıyorsun küsmüyüz betülcüm...geçmiş olsun dedim ama görmedin sanırım..:nazar::31::31:
ben de işin bitti de evde dinlenisin diyodum:9::9::9:
neyse:27::27::27:

ah prensesim ah benim işim bitmez arazi biter daire işi başlar daire biter ev işi başlar çocuk yemek derken yatana kadar tepinip duruyorum işte...:nazar::9::9::9:

Back
X