geçmiş olsun canım
inş kolay bir hamilelik geçirirsin
saol canım buda önceki gebeliğim gibi olursa çok rahat geçer.inşallah bakalım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun canım
inş kolay bir hamilelik geçirirsin
sağol canım.lupus hastasıyım.romatizmanın bi çeşidi.genelde iç organları ve böbreği tutan bi rahatsızlık.şükürki benim hiç bi organımı tutmadı .sadece eklemlerde ağrı ve şişliklerim oluyo.ve sürekli ilaç kullanıyorum.buna gebelikte dahil.bakalım bu sefer kullanıcakmııyım.
çok yorucu bi süreç sürekli doktorlar tahliller vs vs.ben hep pozitif düşünüyorum .
hııım anladım canım hep pozitif düşünmenide ayakta alkışlıyorum
senin ve bebğini çin herşey iyi olur inşallah Allah yardımcınız olsun
amin canımmm.iyi düşünüyorum iyi olsun diye.hep iyi şeyler duymak istiyorum özellikle doktorlarımdan.
geçen sefer olabilicek bütün ihtimalleri yüzüme pat pat söylemişlerdi.ama onların dediği gibi olmadı.
sapasağlam insanlarında başına talihsizlik gelebiliyo düşük ölü doğum erken doğum vs..
bekledim gelmeyince çıktım...zaten buse ağladı canım...mecbur çıktım yani...geldim canım ama sen orda kaldın
busecik niye yoruyor annesini bakim
yanımda olsa accık ısırsam
kolay gelsin yarın çok işin var desene
ahhhhh uyku nerde...buse bırakmıyorki ben uyuyayım...emzirirken yanında uykuya dalmışım...leylaaaaaaa ben gelene kadar çıktın
uyumaya gittin sanırım iyi uykular![]()
günaydın saracım...işim erken bitti şükürler olsun..hemen geldim..günaydın kızlaaaaaaaaaaar
herkese güzel ve umutlu bi gün olsun
saol bitanem...sağol düşünceli vefalı arkadaşım dualarına yürekten amin diyorum Yüce Allahım hiç kimseyi evlat hasretiyle sınamasın içinde de beni bu yolda yardımcımız olsun Ondan başka sığınacak kapımız yok
sende arazilerde dikkat et kendine kendini çok yorma biliyosun işler yapmakla bitmez evde seni bekleyen dünya tatlısı bi prensesin var onu düşün![]()
geçmiş olsun tatlım...sağol canım.lupus hastasıyım.romatizmanın bi çeşidi.genelde iç organları ve böbreği tutan bi rahatsızlık.şükürki benim hiç bi organımı tutmadı .sadece eklemlerde ağrı ve şişliklerim oluyo.ve sürekli ilaç kullanıyorum.buna gebelikte dahil.bakalım bu sefer kullanıcakmııyım.
çok yorucu bi süreç sürekli doktorlar tahliller vs vs.ben hep pozitif düşünüyorum .
bekledim gelmeyince çıktım...zaten buse ağladı canım...mecbur çıktım yani...
ahhhhh uyku nerde...buse bırakmıyorki ben uyuyayım...emzirirken yanında uykuya dalmışım...
günaydın saracım...işim erken bitti şükürler olsun..hemen geldim..![]()
saol bitanem...
geçmiş olsun tatlım...
evet saracım iyi şeylere çok ihtiyacımız var.
ilk defa kendimi bu kadar morale desteğe ihtiyaçlı hissediyorum çok hassasım.
dışardan güçlü gözükürüm.herkes ne kadar güçlü olduğumdan bahseder çok hastalıklar çektim hiç pes etmedim.
kimsenin yanında ağlamam ağlayamam.güçsüz olduğumu görmesinler diye.
oysaki içim güçsüz.şuara hele sanırım hormaonlardan çok hassasım hep hıçkıra hıçkıra ağlayasım geliyor.
çevremden olumsuz hiç bişey duymak istemiyorum kimseyle görüşesim gelmiyo biri olumsuz bi laf eder diye.burası için demiyorum siz hep desteksiniz saolun.
hastayım diye hamileliğime kimse laf etsin istemiyorum çok doldum kimseye anlatamıyorum.kusura bakmayın..![]()
boş ver insanları ağzı olan konuşuyo insanların ağzı torba değilki büzesin canım o yüzden herkese tıka kulaklarını
Allah büyük O meleğini gönderdiyse onu koruyacaktır herşey güzel olacak
seni anlıyorum geçen gün bende evde sebepsiz yere hıçkıra hıçkıra ağladım ama sonra öyle bi rahatladımki anlatamam
ağlamak istediğinde tutma kendini inan seni çok iyi anlıyorum ama Allahın izniyle herşey çok güzel olacak betülüm![]()
bekledim gelmeyince çıktım...zaten buse ağladı canım...mecbur çıktım yani...
ahhhhh uyku nerde...buse bırakmıyorki ben uyuyayım...emzirirken yanında uykuya dalmışım...
günaydın saracım...işim erken bitti şükürler olsun..hemen geldim..![]()
saol bitanem...
geçmiş olsun tatlım...
evet bende şuan hem yemek yapıorum hem ağlıyorum yalnızım.millet soğan doğrarken ağlar ben tavuk doğrarken ağlıyorum
içime ata ata dahada dolduğumu hisediyorum günden güne.kendi kabuğuma çekildim kulak tıkadım olumsuz düşüncelere.sadece bebeğimi düşünüyorum şuan.onun ve benim iyi olmamızı diliyorum Rabbimden.
bol temiz hava aldım canım...saolasın saracım...nasılsın canım?anam leylam gelmiş döndünmü kız araziden nasıl geçti dağ bayır gezmek bol oksijen aldınmı![]()
hb bitanemmmmmmmm..o senin güzelliğin canım benim...çok tatlısın..hoş geldin güzeller güzeli nasılsın
işlerinin erken bitmesine sevindim
dinlen şimdi
bol temiz hava aldım canım...saolasın saracım...nasılsın canım?
hb bitanemmmmmmmm..o senin güzelliğin canım benim...çok tatlısın..
nerdeeeeeeeeeee..daire işi var...![]()
boş ver kötü düşünceleri akşama ne yemek yapıyosun betülcüm
bende tavuk butlarım vardı çıkardım ben eve gidene kadar çözüldünler diye ama nasıl yapayım karar veremedim
bol temiz hava aldım canım...saolasın saracım...nasılsın canım?
hb bitanemmmmmmmm..o senin güzelliğin canım benim...çok tatlısın..
nerdeeeeeeeeeee..daire işi var...![]()
tavukoları kuşbaşı doğradım.kırmızı biber küçük küçük sarımsak ve patates bol baharat birazda salça.kokusu geliyo burnuma.yanına pilav düşünüyorum.çorbaya karar veremiyorum.yoğurt çorbası yapsammıki?
tavukoları kuşbaşı doğradım.kırmızı biber küçük küçük sarımsak ve patates bol baharat birazda salça.kokusu geliyo burnuma.yanına pilav düşünüyorum.çorbaya karar veremiyorum.yoğurt çorbası yapsammıki?
evet canım ya çok zor gerçekten..arazileri bilirkişi olarak fiyat belirliyoruz maliyecilerle beraber...kendi tesbitlerimizde başlayacak bir iki haftaya kadar...iyiyim canım sağol 2b işi zor biliyorumAllah yardımcın olsun
![]()
eline sağlık canım...ama nedense benim yazdıklarıma hiç cevap yazmıyorsun küsmüyüz betülcüm...geçmiş olsun dedim ama görmedin sanırım..tavukoları kuşbaşı doğradım.kırmızı biber küçük küçük sarımsak ve patates bol baharat birazda salça.kokusu geliyo burnuma.yanına pilav düşünüyorum.çorbaya karar veremiyorum.yoğurt çorbası yapsammıki?
ben de işin bitti de evde dinlenisin diyodum
neyse![]()