Canım ilk bebeğin olduğu için öyle hissediyorsun,bende de aynı hisler vardı ama zamanla göreceksin, çünkü bu biz kadınların annelerin fıtratına verilmiş bir şey, mükemmmel bir anne olacaksın Allahın izniyle...Bu erkekler çocuk olsun diye adamı yer bitiriler, ama bakıma geldi mi sıra köşe bucak kaçacak delik ararlar

Ha canları istedi mi o zaman bakarlar

Bizim haşatımız çıkar çıkmaz,uykusuzluktan perişan olur muyuz olmaz mıyız,mühim değil biz anneyiz ya mecburuz onlar değil...Allah anlayış versin bu odunlara.
Benim doğumumda annem- babam yanımdaydı Allah' a şükür onlar bana her zamanki gibi kol kanat gerdiler yine.Bir kaç günlüğüne İstanbul' a dayımlara gittiler.Annem eşime teslim etmiş beni daha 10 gün olmuş doğum yapalı ve sezaryan...Uykusuzluktan doğum sancılarından rahatsızım yine...Eşime bebeğe biraz bak da uykumu alayım dedim.Ramazandı o zaman olmaz ben cüz okuyacağım,sen istiyosun ki bebeğe hep bakayım sen yat,dedi ve bakmdı çocuğa.Sabah da kahvaltıda, sıkıldım ben bu işlerden artık iyisin artık normal hayatına evine,yemeğine başla dedi maalesef...Eşime her sinirlendiğimde geçmişteki olumsuzluklar daha çok geliyor aklıma

Allah razı olsun Saracım senin ve diğer arkadaşlarımızın ben de kutluyorum kandillerini...Ne güzel dualarda bulunmuşsun canım...
Canım bence boşver gönderme ilgilenmeyeceklerini ve çocuğa meraklı olmadıklarını da biliyosun madem, gönderme.Bu erkekler kendi tarafları onlara ne yaparsa yapsın yine de vazgeçmezler, kadın tarafı dört dörtlük de olsa yine de kendi aileleri. Hayır ya aileleri eşlerimiz kadar kendilerine düşkün olsa bari gam yemiycem.

Allah razı olsun nazemir senin de kandilin mübarek olsun...