Sabırla Bebeğini Bekleyenler

leylaaaaaaaaaa gel kız nereyesun
buradayım canım..gelen giden oluyor ara ara bakıyorum topice...:nazar::44::44:
Bak gaipten bi ses duydum bi geldim bahim dedim anaaaaaaaaaaa leyloş beni çağiri:9::9::9::9::9: Canım bugün oruçluyuz iftara yemek hazırlıyorum : imam bayıldı:56: yanına ne yapsamki:44:

Sabah gelmiştim bir ara siz yoktunuz nerde bunlar dedim sonra gelmeyince kalktım şimdi de imam bayıldıyı tamamlamam lazım:56::56::56:
Allah kabul etsin hatresim..orucunu açarken bizede dua et tatlım...benim annemde bugün niyetli..Allahım kabul etsin herkesin orucunu inşallah...:nazar::38::38:

seni protesto ediyoz başka topiklerde dolaştığın için:9::9::9::9::9::9::9:
kız kendini benimle karıştırdın sanırım...başka topiclerde gezen ben değilim sensin canım...:nazar::9::9::9::9::9: siz yazmayınca anne topicimize baktım bende...:nazar::9::9::9::9:

Son düzenleme:
hepinizin kandili mübarek olsun kızlar
prensesim anneliği beceremiyorum diye bişey yok anelik tüm kadınların içinde doğuştan var olan bi özellik
sen şu sıralar uykusuz ve yorgun olduğun için sağlıklı düşünemiyosun ama geçecek
erkekler konusunda haklısın hepsinin odunluk mevsimi sanki ama sen onlarıda boşver bebeğine odaklan
annelerden yardım iste uykunu almaya bak beslenmene dikkat et herşey düzene girer

Canım ilk bebeğin olduğu için öyle hissediyorsun,bende de aynı hisler vardı ama zamanla göreceksin, çünkü bu biz kadınların annelerin fıtratına verilmiş bir şey, mükemmmel bir anne olacaksın Allahın izniyle...Bu erkekler çocuk olsun diye adamı yer bitiriler, ama bakıma geldi mi sıra köşe bucak kaçacak delik ararlar:47::47::47: Ha canları istedi mi o zaman bakarlar:47::47::47:Bizim haşatımız çıkar çıkmaz,uykusuzluktan perişan olur muyuz olmaz mıyız,mühim değil biz anneyiz ya mecburuz onlar değil...Allah anlayış versin bu odunlara.
Benim doğumumda annem- babam yanımdaydı Allah' a şükür onlar bana her zamanki gibi kol kanat gerdiler yine.Bir kaç günlüğüne İstanbul' a dayımlara gittiler.Annem eşime teslim etmiş beni daha 10 gün olmuş doğum yapalı ve sezaryan...Uykusuzluktan doğum sancılarından rahatsızım yine...Eşime bebeğe biraz bak da uykumu alayım dedim.Ramazandı o zaman olmaz ben cüz okuyacağım,sen istiyosun ki bebeğe hep bakayım sen yat,dedi ve bakmdı çocuğa.Sabah da kahvaltıda, sıkıldım ben bu işlerden artık iyisin artık normal hayatına evine,yemeğine başla dedi maalesef...Eşime her sinirlendiğimde geçmişteki olumsuzluklar daha çok geliyor aklıma:47::47::47:

Allah razı olsun Saracım senin ve diğer arkadaşlarımızın ben de kutluyorum kandillerini...Ne güzel dualarda bulunmuşsun canım...

Canım bence boşver gönderme ilgilenmeyeceklerini ve çocuğa meraklı olmadıklarını da biliyosun madem, gönderme.Bu erkekler kendi tarafları onlara ne yaparsa yapsın yine de vazgeçmezler, kadın tarafı dört dörtlük de olsa yine de kendi aileleri. Hayır ya aileleri eşlerimiz kadar kendilerine düşkün olsa bari gam yemiycem.:47::47::47:

Allah razı olsun nazemir senin de kandilin mübarek olsun...

ay kıyamam canım benim gel sanada sarılayım hemencecik...:nazar::48::48::48::48::48:

nikin yoktu tızım ortalıkta..heheheheheh...:nazar::9::9::9::9::9::9::9::9:

buydayım tatlım..ışığın yanıyor ama sen yoksun...:nazar::34::34::34:

yaptırma ya boşver...ALLAH aşkına benim doğum tarihimi yanlış girmişler haftasonu evde strese girdim..doktor tel açtı.pazartesi gel diye...tanıdık bir arkadaş vardı hastanede...sonuçları ona aldırdık..bir baktım doğum tarihim yanlış girilmiş..pazartesi gidip doktora hemen şarladım niye böyle oluyor..iki gündür evde kabir azabı yaşıyorum ben yavrumu karnımda strese sokuyorsunuz diye bağırdım...hiç strese girme betülüm...kalbini ferah tutacan bunu bilir bunu söylerim...:nazar::38::38:

saol canım..iyiyim şükürler olsun...sen nasılsın?:nazar::38:

PRENSES senin yazını seçmiştim ama çıkmamış..bende böyle yazayım bari...canım hiç kendini üzme...başlarda insan gerçekten çok zorlanıyor..sen birde yalnız bakıyorsun benim annem yanımda olduğu halde çok zor olmuştu...gaz sancısı bizi mahvetmişti..iki günün biri acillerdeydik...o günleri düşündükçe ağlayasım geliyor ya...insan gerçekten çok zor imtihanlardan geçiyor...bir gece hiç susmadı buse kucağımda yatak odasına gittim eşim kucağına aldı halbuki onun kucağında mutlaka susardı sanki annesi gibi..koridora çıktım bir ağladım o geceyi hiç unutmam bir yandan bebeğin çantasını hazırladım bir yandan ağladım kafamı duvarlara vurasım geldi...öyle zorki anlatamam...Rabbim herkese yardım etsin çok zor...:nazar::38:
canım arkadaşlarım sağolun
iyiki varsınız
buraya yazınca öyle ok rahatlıyorum ki
sanki tüm zorlukları aşabilirim gibi geliyor
bebeğime de inş iyi bir anne olucam
siz de benimle beraber oğlumun büyümesine şahitlik edeceksiniz
prensesim hg..nasılsın canım ...ufaklık nasıl annesi...?:nazar::38::38:

iyiyim tatlım sağol
oğlumun göbek bağı kanaması var
her gün iğne yaptırıyoruz
az önce yine yaptırdık
nasıl ağladı yavrum
içim parçalandı

hepinizin kandili mübarek olsun kızlar

canım arkadaşlarım sağolun
iyiki varsınız
buraya yazınca öyle ok rahatlıyorum ki
sanki tüm zorlukları aşabilirim gibi geliyor
bebeğime de inş iyi bir anne olucam
siz de benimle beraber oğlumun büyümesine şahitlik edeceksiniz

iyiyim tatlım sağol
oğlumun göbek bağı kanaması var
her gün iğne yaptırıyoruz
az önce yine yaptırdık
nasıl ağladı yavrum
içim parçalandı
canım benim sende iyiki varsın prensesim...seninde kandilin mübarek olsun...evet insan paylaşınca çok rahatlıyor...inşallah sağlıkla yavrularımızı büyütecez...Rabbim olmayanlarada inşallah nasip edecek..onlarada burada şahitlik edecez inşallah...göbek bağı kanaması niye olduki canım ya..geçmiş olsun...dikkat et mikrop falan kapmasın canım...ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN CANIM...CÜMLEMİZLE BERABER İNŞALLAH...Bizimkide aşıda ağladı..insan kıyamıyor ya...:nazar::38::38:

benim bugün süt yok yoğurtla yapıcam revaniyi, Saracım diyettesin hakkını helal et canım ya:17::17:
İki de bir gelip topici yoklamaktan yemekleri yapamıyacam yawww:51::51::51:
iftara çok var daha hatresim..yetiştirirsin inşallah tatlım...:nazar::38:

benim bugün süt yok yoğurtla yapıcam revaniyi, Saracım diyettesin hakkını helal et canım ya:17::17:
İki de bir gelip topici yoklamaktan yemekleri yapamıyacam yawww:51::51::51:

canım benim sende iyiki varsın prensesim...seninde kandilin mübarek olsun...evet insan paylaşınca çok rahatlıyor...inşallah sağlıkla yavrularımızı büyütecez...Rabbim olmayanlarada inşallah nasip edecek..onlarada burada şahitlik edecez inşallah...göbek bağı kanaması niye olduki canım ya..geçmiş olsun...dikkat et mikrop falan kapmasın canım...ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN CANIM...CÜMLEMİZLE BERABER İNŞALLAH...Bizimkide aşıda ağladı..insan kıyamıyor ya...:nazar::38::38:

sağol canım
inş canım Rabbim dualarını kabul etsin
kanama bazı bebeklerde olabiliyormuş
çok dikkat ediyorum
çok ağladığı içinde durmuyor olabilirmiş kanaması

sağol canım
inş canım Rabbim dualarını kabul etsin
kanama bazı bebeklerde olabiliyormuş
çok dikkat ediyorum
çok ağladığı içinde durmuyor olabilirmiş kanaması
göbeği düşünce rahat edersin sıkıntı biter merak etme canım..çok geçmiş olsun...:nazar::38:

işte benim oğlum

$Fotoğraf1039.webp$Fotoğraf1025.webp$Fotoğraf0998.webp

Back
X