- 25 Ekim 2010
- 18.373
- 15.830
- 498
bravo valla hatresim..amma hesaplı hatunsun heeeeeee..ne güzel.gülerek kullan bitanem...çok hesaplı gerçekten...Günaydın, hayırlı hafta sonları hepinize
Saracım altılı güveç kaplarını ben dün burda 3,5 a buldum, A 101 den daha hesaplı dimi ama![]()

günaydın bitanem..yerim ben o minnoşu...oğlunla ilgilen sen canım benim...kuzuyu bekletme annesi...günaydın kızlar
tam geçmişi okumaya başladım oğlum uyandı

geçmiş olsun bitanem..dualarımız seninle cadıcım..Rabbim sağlıkla seni ve yavrularını kurtarsın inşallah..daima dularımdasın unutma olurmu?sende doğum esnasında bize dua et canım...o anda yapılan dualar kabul olurmuş...Rabbimden sadece sağlık ve huzur diliyorum..dünya malında gözüm yok..hiç bir şeyde gözüm yok sen yadımda ol yeter mısralarıyla devam edem bari yazıma..gunaydin kizlar hepiniza iyi hafta sonu diliyorum ..........biz dun dok. gitik bebislerin tam kilosu 2300 ve 2400 gayet iyi dedi dok. ikizler icin .. ama benim tansyonum cok yukselmis 3 saat boyunca hastanede kaldim idrar, kan testi yaptilar 3 kez tansyonumu olctuler pazartesi sabah yine cardilar ...insalla duzelir ozamana kadar ... bana dua edin ....