Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Günaydın, hayırlı hafta sonları hepinize:3:
Saracım altılı güveç kaplarını ben dün burda 3,5 a buldum, A 101 den daha hesaplı dimi ama:40:
bravo valla hatresim..amma hesaplı hatunsun heeeeeee..ne güzel.gülerek kullan bitanem...çok hesaplı gerçekten...:nazar::38:
günaydın kızlar
tam geçmişi okumaya başladım oğlum uyandı
günaydın bitanem..yerim ben o minnoşu...oğlunla ilgilen sen canım benim...kuzuyu bekletme annesi...:nazar::38:
gunaydin kizlar hepiniza iyi hafta sonu diliyorum ..........biz dun dok. gitik bebislerin tam kilosu 2300 ve 2400 gayet iyi dedi dok. ikizler icin .. ama benim tansyonum cok yukselmis 3 saat boyunca hastanede kaldim idrar, kan testi yaptilar 3 kez tansyonumu olctuler pazartesi sabah yine cardilar ...insalla duzelir ozamana kadar ... bana dua edin ....
geçmiş olsun bitanem..dualarımız seninle cadıcım..Rabbim sağlıkla seni ve yavrularını kurtarsın inşallah..daima dularımdasın unutma olurmu?sende doğum esnasında bize dua et canım...o anda yapılan dualar kabul olurmuş...Rabbimden sadece sağlık ve huzur diliyorum..dünya malında gözüm yok..hiç bir şeyde gözüm yok sen yadımda ol yeter mısralarıyla devam edem bari yazıma..:nazar::9::9:sabah sabah sıyırdım valla...

sabah sabah busenin saçlarını kesmeye kalkıştık..babası aldı eline tarağı makası başladı kesmeye..kucağıma aldım..bir güzel soyduk hanımefendiyi...aman yarabbi sizmisiniz benim saçımı kesen dercesine başladı ağlamaya..haykır haykır...annem ben eşim etrafında pervaneyiz..eline oyuncak veriyoruz babasının telini verdik herşeyi fırlattı..reklam açıyoruz arada susuyor başlıyor yine ağlamaya...heryerim saç kıl tüy oldu valla...:nazar::9::9:uğraştık ama değdi saçları güzel oldu kızımın...sonrada yıkadık mışıl mışıl uyuyor şimdi...:nazar::9::9:

tişikkür idirim :17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9: karışma kız yeğenime ehil o sensin yabani :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9: resmini çekince eklesene görelim yeğenimizi

iyiym canım sen nasılsın yetercim hala köydemisin

evet canımmm köydeyim bayramdan sonra döneceğim

sabah sabah busenin saçlarını kesmeye kalkıştık..babası aldı eline tarağı makası başladı kesmeye..kucağıma aldım..bir güzel soyduk hanımefendiyi...aman yarabbi sizmisiniz benim saçımı kesen dercesine başladı ağlamaya..haykır haykır...annem ben eşim etrafında pervaneyiz..eline oyuncak veriyoruz babasının telini verdik herşeyi fırlattı..reklam açıyoruz arada susuyor başlıyor yine ağlamaya...heryerim saç kıl tüy oldu valla...:nazar::9::9:uğraştık ama değdi saçları güzel oldu kızımın...sonrada yıkadık mışıl mışıl uyuyor şimdi...:nazar::9::9:

ne gerek vardı da kestiniz kuzunun saçını kiiiiiiiiiiiiiii
şu banyodan sonra mışıl mışıl uyuma işini benim çocukta kapsa keşke:1::1:
cadıcım dualarımız seninle ve tüm hamilelerle,sizde bize dua edin olur mu?

bravo valla hatresim..amma hesaplı hatunsun heeeeeee..ne güzel.gülerek kullan bitanem...çok hesaplı gerçekten...:nazar::38:

günaydın bitanem..yerim ben o minnoşu...oğlunla ilgilen sen canım benim...kuzuyu bekletme annesi...:nazar::38:

geçmiş olsun bitanem..dualarımız seninle cadıcım..Rabbim sağlıkla seni ve yavrularını kurtarsın inşallah..daima dularımdasın unutma olurmu?sende doğum esnasında bize dua et canım...o anda yapılan dualar kabul olurmuş...Rabbimden sadece sağlık ve huzur diliyorum..dünya malında gözüm yok..hiç bir şeyde gözüm yok sen yadımda ol yeter mısralarıyla devam edem bari yazıma..:nazar::9::9:sabah sabah sıyırdım valla...

saol canim ALLAH hepimize yardimci olsun ... benim dualarimda da tum arkadaslar var hepiniz varsiniz ... doom esnasinda hepiniza dua edicam birinciya sidiramadimsa ikincida var :9::9: hepinize dua ederim :emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:
bütün geçmiş olsun dileyen arkadaşlara çok teşekkürler.şuan kocaelide hastanede yatıyorum.beyaz kan hücrelerim bitmiş.0dı değerim kanım 7 ye düşmüş.ve yemek borum ve midemdeki şikayetlerimde normal değilmiş vücudumun savunma sistemi olmadığı için mantar enfeksiyonu olmuşum.1ünite kan aldım.ağzıma sürmem için antibiyotik veriyolar.bide kortizonumun dozunu yükselttiler.bebeğim 2 gündür oynamıyodu.burdada hiç bebeğe bakmıyolar.neyse yemeğe başladım az az bizimkide başladı oynaşmaya."birsürü tetkik tahlil hergün kan veriyorum.şimdilik haberler bunlar benden bayrama kadar çıkabilmeyi umuyorum burdan çok sıkılıyorum .

Günaydın, hayırlı hafta sonları hepinize:3:
Saracım altılı güveç kaplarını ben dün burda 3,5 a buldum, A 101 den daha hesaplı dimi ama:40:

hadi ya bende 6 liraya ucuz dedim ve aldım olsun ikimizde güle güle kullanalım.

günaydın kızlar
tam geçmişi okumaya başladım oğlum uyandı

olsun prensesim sen oğluşunla ilgilen onu büyüt aramıza dönersin yine

gunaydin kizlar hepiniza iyi hafta sonu diliyorum ..........biz dun dok. gitik bebislerin tam kilosu 2300 ve 2400 gayet iyi dedi dok. ikizler icin .. ama benim tansyonum cok yukselmis 3 saat boyunca hastanede kaldim idrar, kan testi yaptilar 3 kez tansyonumu olctuler pazartesi sabah yine cardilar ...insalla duzelir ozamana kadar ... bana dua edin ....

geçmiş olsun canım dikkat et kendine ve bizi habersiz bırakma cadıcım

güle güle uzatsın saçlarını busemiz eminim çok yakışmıştır leylacım

evet canımmm köydeyim bayramdan sonra döneceğim

ne güzel köytlerde bayramlar daha bi güzel olur eminim

bütün geçmiş olsun dileyen arkadaşlara çok teşekkürler.şuan kocaelide hastanede yatıyorum.beyaz kan hücrelerim bitmiş.0dı değerim kanım 7 ye düşmüş.ve yemek borum ve midemdeki şikayetlerimde normal değilmiş vücudumun savunma sistemi olmadığı için mantar enfeksiyonu olmuşum.1ünite kan aldım.ağzıma sürmem için antibiyotik veriyolar.bide kortizonumun dozunu yükselttiler.bebeğim 2 gündür oynamıyodu.burdada hiç bebeğe bakmıyolar.neyse yemeğe başladım az az bizimkide başladı oynaşmaya."birsürü tetkik tahlil hergün kan veriyorum.şimdilik haberler bunlar benden bayrama kadar çıkabilmeyi umuyorum burdan çok sıkılıyorum .

geçmiş olsun betülcüm ne oldu neden oldu acaba yaaaa ama üzülme Allah dermansız dert vermesin canım bunlarda düzelir sen moralini yüksek tut kalbini ferah tut Allah yardımcın olsun durumunla ilgili bize haber vermeyi unutma

herkese günaydınlar ve hayırlı cumalar.
günlerdir gelemedim.çok kötüyüm ağzıma tek lokma süremiyorum acillere gidiyoum.serum takılıyo fayda ediyomu bilmem.
neyse en son dahiliyeye gittim midmden sebep.tahlil istedi.hemogram çalışamadık kanda sorun oldu dediler.
dün akşam acile gittiğimde bidaha yaptırayım dedim.ama kan değerlerim öle düşmüşki makina okumuyormuş.plt değerim falan düşmüş.
buda tehliklei bişe Aallah korusun biyerim kanasa durduralmicak.
bugün izmittekli hem romotoloji dr.umu hemde kadın doğuma ulaşmaya çalışıcam.büyük ihtimal beni yatırırlar.bebeğim için endişeleniyorum.dualarınızı bekliyorum herşey çokgüzel giderken neden böyle oldu anlamadım.
bu arada çarşamba günü 4lü testimi aldım sonuçlar çok güzel.bi bu moral oldu işte.
herkes iyidir umarım geçmişe bakamadım.

ayyyy canım ya geçmiş olsun...ALLAH beterinden saklasın tatlım.dualarımızdasın

ne gerek vardı da kestiniz kuzunun saçını kiiiiiiiiiiiiiii
şu banyodan sonra mışıl mışıl uyuma işini benim çocukta kapsa keşke:1::1:
cadıcım dualarımız seninle ve tüm hamilelerle,sizde bize dua edin olur mu?
kız bebek rahatladı valla...terliyor habire uzun olunca saç..ne gerek var çocuğu sıkmaya...valla ogün banyo yapınca ilk defa o kadar uzun süre uyudu aman nazar değmesin maşallah yani...foto çekinmeye bile gidemedik kardelenim yani...seninkide biraz büyüsün düzene girer zamanla merak etme...ilk günlerde ben uykusuz hayalet gibiydim...:nazar::38:
saol canim ALLAH hepimize yardimci olsun ... benim dualarimda da tum arkadaslar var hepiniz varsiniz ... doom esnasinda hepiniza dua edicam birinciya sidiramadimsa ikincida var :9::9: hepinize dua ederim :emir_bebek::emir_bebek:
cadıııııı eltim ikizleri doğurmuş 5 gün evvel..birisi küvezde birisi yoğun bakımdaymış..duanızı esirgemeyin kızlar..33 haftalık doğmuşlar...:nazar::31::31:
geçmiş olsun betülcüm...:nazar::38:
hadi ya bende 6 liraya ucuz dedim ve aldım olsun ikimizde güle güle kullanalım.

olsun prensesim sen oğluşunla ilgilen onu büyüt aramıza dönersin yine

geçmiş olsun canım dikkat et kendine ve bizi habersiz bırakma cadıcım

güle güle uzatsın saçlarını busemiz eminim çok yakışmıştır leylacım

ne güzel köytlerde bayramlar daha bi güzel olur eminim

geçmiş olsun betülcüm ne oldu neden oldu acaba yaaaa ama üzülme Allah dermansız dert vermesin canım bunlarda düzelir sen moralini yüksek tut kalbini ferah tut Allah yardımcın olsun durumunla ilgili bize haber vermeyi unutma
saol saram...yakıştı gerçekten..:nazar::38:

Son düzenleme:

kız bebek rahatladı valla...terliyor habire uzun olunca saç..ne gerek var çocuğu sıkmaya...valla ogün banyo yapınca ilk defa o kadar uzun süre uyudu aman nazar değmesin maşallah yani...foto çekinmeye bile gidemedik kardelenim yani...seninkide biraz büyüsün düzene girer zamanla merak etme...ilk günlerde ben uykusuz hayalet gibiydim...:nazar::38:

cadıııııı eltim ikizleri doğurmuş 5 gün evvel..birisi yoğun bakımdaymış..duanızı esirgemeyin kızlar...:nazar::31::31:

geçmiş olsun betülcüm...:nazar::38:

saol saram...yakıştı gerçekten..:nazar::38:

eltine geçmiş olsun bebeklerinide güle güle büyütsün Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

darısı başıma benimde ikizlerim olur inşallah

eltine geçmiş olsun bebeklerinide güle güle büyütsün Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

darısı başıma benimde ikizlerim olur inşallah
saol canım...inşalah saram..Rabbim isteyen herkese bu güzellikleri nasip etsin tatlım içindede sana tabiki...:nazar::38::38:

hatresssssssss hg bitanem..nasılsın?özledim seni kıssssssssss..raniş nasıl annesi...:nazar::38:

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)

caadi+

HG CADICIMMMMMM..İKİZLER NE ALEMDE....?UMARIM İYİSİNİZDİR CANIM...:nazar::38::38:

gunaydin kizlar ... nasilsiniz nasil gidiyor ... ben bel arisindan duvara tutunmadan yuruyemiyorum iki gundur perisan oldum ... simdide kayinimi bekliyorum arabayla beni has. goturcek tansiyonum bakalim ne alemde ve kan vericam :16::16:

Back
X