selam kızlaaaar
ne oynuyonuz siz böyle,bi rastlaşsak ta sizi takip edip oyununuzu bulsam,merak ettim yafffff

kızlar şu sıra bu topiğin bana gıcıklığı var,ne zaman sayfayı açsam,pc hata veriyo,yeniliyorum tekrar veriyo,demin gene aynı şey oldu,bu defa inat ettim,yazayım diye,sanırım başarılı oluyorum

hepinizin neşesi iyi maşallah,rabbim bozmasın,biz de iyiyiz elhamdülillah
dün hastaneye gitmiştik,oğluşun rutin kontrolleri vs,geldik ki ben hastalandım,tüm gece 38 derece ateşleydim,sayıklayıp durdum desem yeri,ne sıkıntılı bi geceydi,sabah ta biraz sürdü ama dedim böyle olmicak,suya elma sirkesi katıp içtim,düştü baya
bunlar basit hastalıklar gerçi,rabbim tüm hastalar şifa versin,insan iyiyken de sağlığının kıymetini bilmiyo malesef
ay leyloş kız,var ya kaç ay oldu sen topice geri döneli,şöyle karşılıklı hiç yazışamadık biliyon mu,tabi hep benden oldu da,artık inşallah telafi ederim.
heee bu arada buse yi bende hiç görmedim yaaa,ay ne çok merak ediyom kız,sütüm umar bak,ona göre
gerçi bu tehditlerim hiç işe yaramıyo,hamileyken de zeloşla metuş a seslenmiştim size aş eriyom diye,hiç dönen olmadı

saracım,şeker sorunu çıkmamış,inşallah diğer sonuçlar da güzel güzel çıkar,bu defa yavruna kavuşursun canım