Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kız bırak işi gel sohbet edelim edanım ya..iş her zaman yapılır şekerim..yağmur önden başlasın ver eline toz bezini...:nazar::9::9::9::9::9:

:16::16::16::16::16::16: inşallah o günleride görürüz canııım
valla kaç gündür iş yapmamışım ama çabuk çabuk yapmaya
çalışacam hem yağmuru yıkayıp onu uyuturum canım öyle daha
güzel yazışırız canım inşalla öğlene kadar bitiririm canıııım :16::16::16::16::16:

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)

:nazar::71::71::71::71::71::71:

$animasyon105.gif $animasyon105.gif $animasyon105.gif

teşekküy edeyimmmmmm tatlım...:nazar::38::38::38:çok naziksin edanım..canım hemşom...:nazar::38::38:
:16::16::16::16::16::16: inşallah o günleride görürüz canııım
valla kaç gündür iş yapmamışım ama çabuk çabuk yapmaya
çalışacam hem yağmuru yıkayıp onu uyuturum canım öyle daha
güzel yazışırız canım inşalla öğlene kadar bitiririm canıııım :16::16::16::16::16:
tamam bitanem..kolay gelsin..yorma kendini fazla...:nazar::38:

selam kızlaaaar
ne oynuyonuz siz böyle,bi rastlaşsak ta sizi takip edip oyununuzu bulsam,merak ettim yafffff:27:
kızlar şu sıra bu topiğin bana gıcıklığı var,ne zaman sayfayı açsam,pc hata veriyo,yeniliyorum tekrar veriyo,demin gene aynı şey oldu,bu defa inat ettim,yazayım diye,sanırım başarılı oluyorum:32::32::32:
hepinizin neşesi iyi maşallah,rabbim bozmasın,biz de iyiyiz elhamdülillah
dün hastaneye gitmiştik,oğluşun rutin kontrolleri vs,geldik ki ben hastalandım,tüm gece 38 derece ateşleydim,sayıklayıp durdum desem yeri,ne sıkıntılı bi geceydi,sabah ta biraz sürdü ama dedim böyle olmicak,suya elma sirkesi katıp içtim,düştü baya
bunlar basit hastalıklar gerçi,rabbim tüm hastalar şifa versin,insan iyiyken de sağlığının kıymetini bilmiyo malesef
ay leyloş kız,var ya kaç ay oldu sen topice geri döneli,şöyle karşılıklı hiç yazışamadık biliyon mu,tabi hep benden oldu da,artık inşallah telafi ederim.
heee bu arada buse yi bende hiç görmedim yaaa,ay ne çok merak ediyom kız,sütüm umar bak,ona göre
gerçi bu tehditlerim hiç işe yaramıyo,hamileyken de zeloşla metuş a seslenmiştim size aş eriyom diye,hiç dönen olmadı:43:
saracım,şeker sorunu çıkmamış,inşallah diğer sonuçlar da güzel güzel çıkar,bu defa yavruna kavuşursun canım

hoşgelmişsin kardelencim ahmet bebeğin iyi olmasına sevindim :nazar:
sanada geçmiş olsun canım üşüttünmü ne yaptın dikkat et kendine canım ıhlamur iç ballı ılıksu iç inşallah şifa olur tatlım
iyi dileklerin içinde ayrıca teşekküy ediyoyum ve seni çok öpüyoyum:48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48:

merhaba arkadaslar 2.ayda acmıssınız topiği gebe kalan varmııı ???

tatlım bu topikte hemen herkes hamile hatta doğurdu iki üç kişi kaldık hamile olmayan ki bunlardan biri benim diğer ikisinden haber alamıyoruz belkide onlarda hamiledir inşallah bende bu ay hamile olurum

Allah seni napmasın emi
musab askerlik çağına gelmiş he:9::9::9::9::9:
ne ara büyüdü de ben görmedim
koyarım bi ara asker oğlumun resmini
evet görememiştim buseyi
ama görmek istiyom genç kızımızı

çok sevindim canım şeker çıkmamasına

yaptın zaten
de bi fırsatım olsa:9::9::9:

geçmiş olsun canım
arada gel de sohbet edelim özlüyoruz kız seni

sağol canım benim

1 saat önce oğlumun ıkınıp sıkınmalarıyla uyandım
yüzüstü çevirince uyudu ama ben uyuyamadım
bari bu saatte burda olaydınız da sohbet edeydik
çok yazışasım var:24::24::24::24:

o satte ben uyanıktım hatta topiğe baktım çıktım ama seni görmedim bu sabah erken uyandım işlerim vardı

hoş bulduk canım hamdolsun iyiyim canım ogluşumda iyi pazartesi aşı oldu 3 lü aşısını biraz mızırdıyor ama yinede iyi teyzesi sen nasılsın canım buse nasıl

hoşgelmişsin ececim ama denk gelemedik

saracım sana önemli bir haberim var tavuklarla ilgili....tavuk etinde arsenik ve antibiyotike rastlanmış amerikada..sadece sertifikalı tavukları yiyon diyorlar...

Memurlar.Net (Tavuk eti 'beyaz zehir' mi/ Video) burayı oku.

ABD beyaz eti kara listeye aldı. Balıkta ağır metal, tavuk ile hindide arsenik ve antibiyotik bulundu. Ülkemizde beyaz eti güvenle yemenin tek yolu sertifikalı ürünler satın almaktan geçiyor.:nazar::18::18::18::18::18: tavuğu sevmediğim kadar varmış bak canım...fazla tüketmemek lazım...:nazar::38:

ya canım onu yeme bunu yeme beyaz et sağlıklı diyolar bide biz ne yiyecez off ya gerçi markalı ürünler alıyorum ben ama Allah esirgesin hepimizi

valla kızlar benim bugün temizlik yapasım var tabi
yağmurla nasıl olacak bilmiyorum ama olmadı onada makineyi vereyim toz çeksin yardım
edi versin azcık anasına :1::1::1::1::1::1: sizleri kocaman öpüyorum kendinize iyi bakın
ben çıkıyorum işim erken biterse girerim bide yağmuru doktora gösteresim var bide bugün
onu yıkıyasım var yani anlayacağınız beni işler bekler sizlere güzel sohbetlerrr :16::16::16::16::16::16::16::16:

çok güldüm edanım ya ana kız iş yapın size bizde size oturmaya gelek

saol ececim bende busede iyiyiz gece biraz burnu tıkanmıştı ama iyi şükürler olsun...dün parka götürdüm işten biraz erken çıktım..çok mutlu oldu..çocuklarla oynadı...senin oğluşun adı neydi unutuyorum hep ya...enes miydi canım...yoksa karıştırdım mı?:17::17::17:bu ara balık hafızalı oldum ben ya...:nazar::38::38:

balık hafızalı sen mi ben mi leyloşum ya nedir bu unutkanlık nerden çıktı anlamadım ki:44::44::44::44::44::44::44:

güldenim canım menim buraya geldin sen hoş gelmişsin canım keşke rastlaşsaydık
bu güzel kalpler için çok teşekküy ediyoyum
du bende sana göndereyim

$a2.gif $a2.gif $a2.gif

tatlım bu topikte hemen herkes hamile hatta doğurdu iki üç kişi kaldık hamile olmayan ki bunlardan biri benim diğer ikisinden haber alamıyoruz belkide onlarda hamiledir inşallah bende bu ay hamile olurum

sağol canım benim

o satte ben uyanıktım hatta topiğe baktım çıktım ama seni görmedim bu sabah erken uyandım işlerim vardı

ya canım onu yeme bunu yeme beyaz et sağlıklı diyolar bide biz ne yiyecez off ya gerçi markalı ürünler alıyorum ben ama Allah esirgesin hepimizi

balık hafızalı sen mi ben mi leyloşum ya nedir bu unutkanlık nerden çıktı anlamadım ki:44::44::44::44::44::44::44:

du bende sana göndereyim

Eki Görüntüle 519014 Eki Görüntüle 519014 Eki Görüntüle 519014
hg saracım..nerelerdeydin kız..meraklandım..iş mi yoğun yoksa benim gibi :nazar::9::9:

ne yiyecez bilmiyorum valla..onu yeme bunu yeme...herşeyin bir zararı var muhakkak....güldene kalp atıyonda bize niye atmıyorsun :19::19::19::19: küstüm işte...:20::20::20::20::nazar:

hg saracım..nerelerdeydin kız..meraklandım..iş mi yoğun yoksa benim gibi :nazar::9::9:

ne yiyecez bilmiyorum valla..onu yeme bunu yeme...herşeyin bir zararı var muhakkak....güldene kalp atıyonda bize niye atmıyorsun :19::19::19::19: küstüm işte...:20::20::20::20::nazar:

işim bugün çok yoğun değil canım bi misafirm vardı onunla ilgilendim

haberi şimdi izledimde bana çokda nandırıcı gelmedi ha doğruluk payı varmıdır vardır ama hepsinde değildir be leyloşum
ne yiyeceğimizi şaşırdık paranoyak yapacak bunlar bizi

güldene kalp atıyom çünkü o taa buraya kadar gelip bana kalplerini yollamış sizden görmedik hiç böyle bişey :33::33::33::33::33::33::33::33::33::33:

ama du men sana ve diğer tüm kızlara kalp yağdırayım

$61249987be9.gif Eki Görüntüle 519022 $61249987be9.gif Eki Görüntüle 519022 $61249987be9.gif Eki Görüntüle 519022 $61249987be9.gif Eki Görüntüle 519022 $61249987be9.gif Eki Görüntüle 519022 $61249987be9.gif Eki Görüntüle 519022

sağol canım benim

du bende sana göndereyim

Eki Görüntüle 519014 Eki Görüntüle 519014 Eki Görüntüle 519014
hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın canım inşallah bu ay seninde güzel haberlerini almayı nasip eder rabbim inşallahhhhh

saol ececim bende busede iyiyiz gece biraz burnu tıkanmıştı ama iyi şükürler olsun...dün parka götürdüm işten biraz erken çıktım..çok mutlu oldu..çocuklarla oynadı...senin oğluşun adı neydi unutuyorum hep ya...enes miydi canım...yoksa karıştırdım mı?:17::17::17:bu ara balık hafızalı oldum ben ya...:nazar::38::38:

geçmiş olsun canım buse için iyi etmişsin canıım çocukları sevindirmenin en güzel yolu parka götürmek benim tosunda i büyüseydi bende istiyorum götürmeyi ama daha çok küçük canım benim oglumun ismi ismet furkan

hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın canım inşallah bu ay seninde güzel haberlerini almayı nasip eder rabbim inşallahhhhh

geçmiş olsun canım buse için iyi etmişsin canıım çocukları sevindirmenin en güzel yolu parka götürmek benim tosunda i büyüseydi bende istiyorum götürmeyi ama daha çok küçük canım benim oglumun ismi ismet furkan
adıyla yaşasın canım..furkan ismi çok güzel hemde kuranda geçiyor...:nazar::38:

sağoll canıım yaa kız valla çoooooooooooooooook isterim gelmenizi hadi bekliyorum ne zaman geleceksiniz :26::46::46::46::46::46::46::16::16::16::16:

canım inanması tuhaf ama bizim yağmur hanım
ağladığında bi tek elektiripli süpürgenin önünde
susar ondan başka hiç bişi onu susturamıyo neyseki bi mutfak
kalmıştı ağlamaya başladı bende makineyi açtım bulaşıklarımı
yıkadım tezgahı çamaşır suyuyla yıkadım ve makine o sırada
boş boş çalışıyo yoksa yağmur ağlıyodu durmuyodu en son
mutfağada makine vurayım derken yağmur hanım makinenin
sesinden uyudu ona ninni gibi geliyo valla :1::1::1::1::1::1::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bizden görmedin demek ha...bişey demiyorum ben...tamam...:nazar::19::19::19::19::19::19:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9: kıskanç bacım menim

amin sağol canım

Back
X