- 31 Temmuz 2012
- 766
- 4
- 26
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam arkadaşlar topiğinizi yeni fark ettim ben 1buçuk senelik evliyim 1 yıldır korunmuyoruz 6 aydırda tedavi görüyorum büyük bir ümitle bekliyorum bebişimin gelmesini bende aranıza katılmak bu sürecte birlikte olmak istiyorum sizinle beni de aranıza alır mısınız![]()
ne güzel ne güzel inşallah benim batım 19 undaydı ama gecen ay 6 gün geciktiydi sonra yine aynı tarihte oldum bu ayda bakalım 19 unda olurum diye bekliyordum ama gelmedi
selam arkadaşlar topiğinizi yeni fark ettim ben 1buçuk senelik evliyim 1 yıldır korunmuyoruz 6 aydırda tedavi görüyorum büyük bir ümitle bekliyorum bebişimin gelmesini bende aranıza katılmak bu sürecte birlikte olmak istiyorum sizinle beni de aranıza alır mısınız![]()
inşallah kırmızılar yerine bebeğin gelirde çifte bayram yaparsın canım
Tabiki aramıza katılabilirsin hoşgeldin inşallah topiğimiz sanada uğurlu gelir hamile kalırsın canım daha sık gel tanışıp kaynaşalım![]()
gel gel bende yeni katıldım beraber gine ortalarına atlayak :119:
inşallah kırmızılar yerine bebeğin gelirde çifte bayram yaparsın canım
tabiki aramıza katılabilirsin hoşgeldin inşallah topiğimiz sanada uğurlu gelir hamile kalırsın canım daha sık gel tanışıp kaynaşalım![]()
işte gledim burdayımmmmmm :119: Gelsin anasının kuzusu gelsin bebişimiz önce göbüşümüze sonra kucağımızaaaaaa
teşekkürler canım gelirim tabi kiinşallah hepimize uğurlu gelir.
selam kızlar
saracım haklısın,bugünler çok kıymetli,bolca dua etmeli
hümeyra,yesalp hoşgeldiniz kızlar,inşallah sizler de yakında kavuşursunuz bebişlerinize
leyloş bakanlık yasağına mı takıldı yoksa?
bugün bi arkadaşımın daha,üç defa tüp bebek denemesi yapan ve negatif alan bi arkadaşımın,doğal yolla hamile kaldığını duydum,çok mutluyum.
bide aklıma ne geldi sara biliyon mu?inşallah ta öyledir,hani bizim zeloş bi hamile kalmıştı,kimyasaldı,düştü ya,acaba bizden ayrıldığı ayda hamileydi de pc den uzak kalmak için mi gitti ki?
biliyorum zeloş bizi okuyosun,kendinden haber vermek bu kadar mı zor,seni gerçekten,tüm samimiyetimle çok merak ediyorum
canlarrr günaydınnnn arefe gün besmele ile birlikte 1000 tane ihlas okuyanın duası (dileği)kabul olurr
rabbim tüm dualrımız kabul etsinnn .. Iyi bayramlar
Çok saol ablacım hepiniz yanaklarından öpüyorum allah hepinize güzel hayırlı bebişler nasip eder inşallahkurban bayramınız mübarek olsun arkadaşlarrrrrrrrr
bebeksiz geçen son bayramımız olsun inşallahhhhhhhh
güzel bi gün geçirmeniz dileği ile![]()