Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet kuzum bidikin annesiiii abi oluyor bizim bıdık iyi çok şükür 2 ayda 10 kilo vermişşş yiyemediği için aşermesi sıkıntılı geçiyor
canlarımmm HAYIRLI CUMALARRRRR rabbim her ne dilerseniz en kısa zamanda onu nasip etsinnn
saol bitanem..sende herhalinle güzelsin.spor alacam canım ya...ayakkabıları ufalmış ayağını sıkıyor..bir normal bir spor alacam inşallah...iyi yapmışsın bak kendine tabi ama sen herhalinle güzelsin tızım![]()
bende saçlarımı boyatacam ama haftaya bu haftada saldım kendimi hem hastalıktan yeni çıktım biraz daha dinleneyim haftaya bende bakıma alacam kendimi
buseme ayakkabımı alacan güle güle giyinsin şimdiden şekey şey çocuk ayakkabıları çok güzel oluyo kırmızı al leyloş kızlara kırmızı ayakkabı çok yakışıyo![]()
okişgülme tızım özelden sara ben geldim de tamamdır![]()
sendende bitanem..sağol kuzum allah razı olsunnn
aminnnnnnnnnn yeterim...canlarımmm HAYIRLI CUMALARRRRR rabbim her ne dilerseniz en kısa zamanda onu nasip etsinnn
saol bitanem..sende herhalinle güzelsin.spor alacam canım ya...ayakkabıları ufalmış ayağını sıkıyor..bir normal bir spor alacam inşallah...
okiş
sendende bitanem..
aminnnnnnnnnn yeterim...![]()
LC WAİKİKİ den alacam...inşallah güzel şeyler bulurum..kendimede pantolon falan alacam...kışlığım yok yani...bende eşofman takımı aldım buseye daha giydirmedim...gezmeye gittiğimizde giydircem...sporlarda çok güzel geçen gün adidasın mağazını geziyodum bayıldım ayakkabılarına hele bi eşofman takımı vardı kızım olsa hiç düşünmez onca paraya kıyar alırdım çok güzel şeyler var yaaa bi bebeğim olsa ben ona neler alırım neler
bu arada iltifatın içinde teşekküy edeyim![]()
LC WAİKİKİ den alacam...inşallah güzel şeyler bulurum..kendimede pantolon falan alacam...kışlığım yok yani...bende eşofman takımı aldım buseye daha giydirmedim...gezmeye gittiğimizde giydircem...inşallah sanada almak nasip olur canım...Allah isteyen her kula nasip etsin
![]()
İYİ YAPMIŞSIN TATLIM..GÜLEREK KULLAN SARACIM...BENDE HAMİLE OLDUĞUM SENE KAZAK VE BOT ALMIŞTIM HALA KULLANIYORUM..SÜPER ŞEYLER VAR...amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
LC WAİKİKİ benim çok uğradığım ve bi çok şey aldığım bi mağaza zaten özellikle tişörtlerini çok beğeniyorum![]()
![]()
geçen hafta bende kendime iki pantolon üç kazak aldım pantalonlar siyah ve kahve kazaklarım desenli ama çok şıklar burada yeni bi mağaza açılmış bayağı indirim vardı kaçırmayım didim![]()
İYİ YAPMIŞSIN TATLIM..GÜLEREK KULLAN SARACIM...BENDE HAMİLE OLDUĞUM SENE KAZAK VE BOT ALMIŞTIM HALA KULLANIYORUM..SÜPER ŞEYLER VAR...amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
LC WAİKİKİ benim çok uğradığım ve bi çok şey aldığım bi mağaza zaten özellikle tişörtlerini çok beğeniyorum![]()
![]()
geçen hafta bende kendime iki pantolon üç kazak aldım pantalonlar siyah ve kahve kazaklarım desenli ama çok şıklar burada yeni bi mağaza açılmış bayağı indirim vardı kaçırmayım didim![]()
kızlar ben dün çok hastaydım hele gece dahada kötü oldum her yerim ağrıyodu sabah acile gittik eşimle bi serum taktılar geldim şimdi iş yerindeyim ama çok halsizim
sularda mikrop varmış ondan herkes hastalanıyomuş bendeyayla suyu diye çeşmeden su içiyodum ama doktor ya kaynatın yada hazır su için dedi öyle yapacam bende
bana dua edin hastalık çok kötü insan hastalanmayıncaya kadar sağlığının kıymetini bilmiyo.........
çok geçmiş olsun saracım şimdi daha iyisindir umarım:26:
günaydın kızlar
kaç gündür musab üşütmüştü
onunla ilgilendim o yüzden gelemedim
saracım çok geçmiş olsun canım
ben de dünden beri yine grip olmuşum
inş uzun sürmez
sağol canım sanada musabada geçmiş olsun bu ara herkes hasta Allah hepimize şifa versin
bol bol C vitamini al canım dinlen inan bu hastalık dinlenmeyle geçiyo
geçmiş olsun prensesim...günaydın kızlar
kaç gündür musab üşütmüştü
onunla ilgilendim o yüzden gelemedim
saracım çok geçmiş olsun canım
ben de dünden beri yine grip olmuşum
inş uzun sürmez
sağol tatlım daha iyiyim şimdi sen nasılsın