- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
nerdesiniz kızlar ya ne zaman gelsem kimse olmuyor
anlaşıp aynı saatte mi gelsek napsak sisi özledim
vallaaa aynen heee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nerdesiniz kızlar ya ne zaman gelsem kimse olmuyor
anlaşıp aynı saatte mi gelsek napsak sisi özledim
Selam kızlar.telden giriyorum internetim yok.umarım herkes iyidir.hıdır ellezde sizler içinde kağıda istekte bulunup çiçek dalına astım:))) size çok önemli bişi demek için gşrdşm.iğde ağacı varya bilmeyenler googleden baksın her yerde olan bi ağaç onun tam dönemi çok çanuk bitiyor.şimdi çiçekleri çıktı onu koklamak doğurganlığı artırıyormuş köylü kadınlardan duymuştum 2yıl önce ama çok üstünde durmadım geçen yıl kuzenimde iğde dalını koklayarak gebe kaldı.yapmasında bişey yok denemekte fayda var.toplayıp yatak odanıza bi vazoya koyun.mis gibi kokuyo zaten.eğer yükleyebilirsem fotosunuda yüklücem.yükleyemezsem googleden bakın.koyunlar iğde zamanı gebe kalırmış onu kokladıktan sonra
Selamün aleyküm kızlar
Valla ben de her ne kadar geldiysem kimse yok
Yaz, yaz, yazzzzzzzzzzz geldiiiiii
Kızlarrrrr bunu çok sevdiiiiiii
Börtü böcek, ağaç çiçek varkennnnnnnnnn
Kim ne etsin bizim topiciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Öğrenci olduğum senelerde de kıştan bunalıp yazın gelmesini çok isterdik ama yaz geldi mi de doğru dürüst sınıfta kimseyi göremezdik
Aslında kışın dışarısı soğuk ama insanlar hep bir arada ...
[sıze=3]
toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 3 ziyaretçi)
efsunevfel
kıslarrrrrrrrr ziyaretçilerrrrrrrrrrrrr gelinde iki kelam edekkkkk[/sıze]
Selam kızlar.telden giriyorum internetim yok.umarım herkes iyidir.hıdır ellezde sizler içinde kağıda istekte bulunup çiçek dalına astım:))) size çok önemli bişi demek için gşrdşm.iğde ağacı varya bilmeyenler googleden baksın her yerde olan bi ağaç onun tam dönemi çok çanuk bitiyor.şimdi çiçekleri çıktı onu koklamak doğurganlığı artırıyormuş köylü kadınlardan duymuştum 2yıl önce ama çok üstünde durmadım geçen yıl kuzenimde iğde dalını koklayarak gebe kaldı.yapmasında bişey yok denemekte fayda var.toplayıp yatak odanıza bi vazoya koyun.mis gibi kokuyo zaten.eğer yükleyebilirsem fotosunuda yüklücem.yükleyemezsem googleden bakın.koyunlar iğde zamanı gebe kalırmış onu kokladıktan sonra
saraaaaaaaaaaaaaaa nerelerdesin ya...giripde bir iyiyim yazsan olmuyormu hayatım...biz böyle yapsak çok kızarsın...şimdi kızma sırası bizde galiba....çabuk gel kendinden haber ver....misafir filan anlamam ben ona göre...umarım iyisindir..merak ediyoruz ya...![]()
kızlar kızlar huuuuu nerdesiniz?
ben de iş güç var
bu aralar taşınacam ev bulduk
şuan ki evim 1+1
şimdi 3+1 e taşınacam
oğluma da oda yapacam
cumartesi taşınacağım evi temizletecem
kızlar kızlar huuuuu nerdesiniz?
ben de iş güç var
bu aralar taşınacam ev bulduk
şuan ki evim 1+1
şimdi 3+1 e taşınacam
oğluma da oda yapacam
cumartesi taşınacağım evi temizletecem
Ooooooooo prensesim ne kaaaaaaaaaaaaa güzel.........Hayırlı olsun, Allah kolaylık versin. Ama siz neden taşındınız ki:44: Hiç bahsetmemiştin bu taşınma işinden?
3+1 odalı olması çok iyi, benimki de 2+1 ama büyük ev istiyorum , baba evi dublexti sanırım ordan öyle alışmışım. Gerçi dublexte de merdiven in çık hiç hoş değil, en güzeli müstakil bahçeli bir evim olsa hayırlısıyla keşke.
Offfffffff ya prensesim senın taşınma işinden nerelere uçtum ben
Neyse tekrar hayırlı olsun canım,güle güle oturun
Kız Sara bacım hakketten nereyesun hu:26::26::26::26::26:
Kardeşin gelmiş hoş gelmiş de topicinin başına dön çıbık
Umarım iyisin, yok bir sıkıntın de mi?:44::44::44::44::44:
sağol canım
Ooooooooo prensesim ne kaaaaaaaaaaaaa güzel.........Hayırlı olsun, Allah kolaylık versin. Ama siz neden taşındınız ki:44: Hiç bahsetmemiştin bu taşınma işinden?
3+1 odalı olması çok iyi, benimki de 2+1 ama büyük ev istiyorum , baba evi dublexti sanırım ordan öyle alışmışım. Gerçi dublexte de merdiven in çık hiç hoş değil, en güzeli müstakil bahçeli bir evim olsa hayırlısıyla keşke.
Offfffffff ya prensesim senın taşınma işinden nerelere uçtum ben
Neyse tekrar hayırlı olsun canım,güle güle oturun
Kız Sara bacım hakketten nereyesun hu:26::26::26::26::26:
Kardeşin gelmiş hoş gelmiş de topicinin başına dön çıbık
Umarım iyisin, yok bir sıkıntın de mi?:44::44::44::44::44:
sağol canım aminhayırlı olsun canım mutlulukla oturmayı nasip etsin RABBİM
selam canım
geçmişi okumadım daha bizim bilgisayar bozulmuştu eşim dayanamadı yaptırdı
bende çok istiyorum bahçeli ev inşallah bizde birgün hayalimiz olan eve kavuşuruz
Git canım ya inşallah topuk dikeni değildir...günaydınlar hayırlı cumalar kızlarrrrrr
yine uykusuz bir gece geçirdik oğlumla şimdi uyudu
birazdan topuk ağrım için dr a gidecem musab ın da kontrolü var
sağol canım
ancak daha taşınmadım birkaç güne toparlanmaya başlıycam
kendi evimdeyim ama musabdan sonra ev bize küçük gelmeye başladı
ne zamandır düşünüyordum şimdiye kısmetmiş
birden karar verdim kiraya çıkıcam
müstakil ev gibisi var mı ya
sağol canım amin
evet sara nerdesin gel çabuk![]()
günaydınlar hayırlı cumalar kızlarrrrrr
yine uykusuz bir gece geçirdik oğlumla şimdi uyudu
birazdan topuk ağrım için dr a gidecem musab ın da kontrolü var
henüz gidemedim musab uyuynca azcık bende uyudum
Hoşgeldin Nazcım uzun zamandır yotun demek sen de benim gibi pc kurbanı olmuşsun heeeeeeeeeeeeHep aklımdaydın kızlara sorayım noldu diye ama bir türlü sormak nasip olmadı, neyse iyiymişsin ya
İnşallah canım hayırlısıyla Rabbim gönlümüze göre bir ev nasip eder şu mübarek cuma vaktindeyiz kabul olur inşallah hayırlısıyla tüm dualarımız...
Git canım ya inşallah topuk dikeni değildir...
Kendi evinden kiraya gitmek de zordur ama küçükmüş haklısın yani.Yeni evinizin kirası uygun mu peki?
çok ilginçmiş
günaydınnn canımmm sanada hayırlı cumalarrrr
inşşallahhh topuk dikeni çıkmaz canımmm
musab beyde inşşallahh iyidir canımmm