Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Slm canlar nasilsiniz burdayim ama o kadar yogunumki iki cocuk ne zormus yav zaten goguslerim yara oldu emzirmek tam bi iskence...

saracim nasildin canim benim hep annem yapar tursumu ben pek anlamam

leyloss gecmis olsun canim kizina acil sifalar

efsuuuunnn ben bi ara yogurt cok yapiyodum ama artik yapmaz oldum fakat sutlaci cok yaparim oglumda esimde cok seviyo 3 gun once 13 kase yaptim bugun bitti

hatres nasilsin bacim ranacik nasil? Canim bende esimin isten gelmesini iple cekerim birazcik gec kalsin canim sikilir..

Maonyammm tebril ederim ben senin hamis oldugunu bile bilmiyodum rabbim saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah hemide kizmiss:))

Yetercim sen nasilsin canim benim

bizim evde hep kv yapar yogurdu o yok die ben yaptım bu defa ama güzel olmuş begendim bende
sütaç hiç yapmadım ve bilmiyrm nasıl yapılır oda artık kv nin bi dahaki gidişine :9:
oooo maşallahh maşşallahhh seninkilere silip süpürmüşler desene sen suna :56::56::56::56:

günaydın kızlar

hepinize alıntı yapıp tek tek yazmayı çok isterim ama inanın vaktim yok :6::6::6::6::6::6::6::6::6:

leyloşum hoş geldin canım buseye çok geçmiş olsun canım inşallah çabucak iyileşir:38:

hatresim karışma ranişime gündüzde uyusun uyuşunki büyüsün güzel bi prenses olsun yeğenim :12::12::12::12::12::12:

fasulye turşum yumuşak olmaz benim kaynanan fasulyeleri çok haşlıyodur müsait olduğum ilk fırsatta tarifini veririm canım:56::56::56::56::56::56::56::56::56::56:

efsunum sütlacı pudinge çevirdin he deli kız bi ara tarifini verimde yap olarmı

turşununu tarifinide müsait olunca yazacam tatlım menim

bu arada salatalığın kilosu burada iki lira canım:34::34::34::34::34::34::34:

edacım iki çocuk zordur muhakkak ama anneli böyle bişey işte seninle sohbetide özledim biliyomusun :38:

maonyam da iyidir inşallah kız anası gelsinde sohbet edek :emir_bebek::nazar:

ben bu arada kardeleni merak ediyorum artık hiç gelmiyor inşallah kendiside Ahmet bebekte iyidir :26::26::26::26::26::26::26::26:

bu arada hepinizin cuması mübarek olsun dualarınız kabul olsun dualarınızda benide unutmayın kızlar :29::29::29::29::29::29:

evet abla zaten pekte vaktim yoktu ogün akşama düğün vardı ve halletmem gereken bi sürü işim vardı bende sütlaçtan vazgecip daha basit yapılan pudinge cevirdim hemen olayı :1::1::1::56::56::56:

kızlar bu arada kadınlar kulübünün yemek yarışması bölümünde bu sefer enfes börekler kategorisi yarışacak bende katılsammı diye düşünüyorum sizde katılmak isterseniz bakın bi güzel tarifler ve eğlenceli bi yarışma oluyo birinciye pro üyelik ve sürpriz hediyeler var ilgilenenler için yazayım dedim:34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34:

katıl tabiii abla bütün oylar sanaaaaaa :38::38::38:
valla ben o kdr becerikli değilim yarışacak kadar malesef
ama bence sen kesin katıl derim

Kızlar nasılsınız? Çok uzun zaman oldu girmiyordum topiğe ama hamile olursam mutlaka yazacağım demiştim kendi kendime ve mucizem gerçekleşti:46: Tüp bebek yapmıştık, çarşamba test günümdü ve sonuç pozitiffff :) Hala inanamıyorum kızlar, haftaya doktora gideceğiz keseyi veya keseleri görmek için anca o zaman inanacağım herhalde :1: Allah herkese nasip etsin, sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza alalım. Bu mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim.
Sizler nasılsınız? Umarım herşey yolundadır. Öpüyorum hepinizi. Dualarınızı eksik etmeyin... :16::16::16:

gözünaydın canımmm hayırlı ugurlu olsun bebişinnn Rabbim sağlıkla büyütsün göbişini inşşallahhh
kucagına almayıda nasip etsin inşşşşallahhhhhhhhh

hepinize hayırlı hafta sonları canlar
öncelikle yogurtcagızımı merak edenlerrrr:56::56::56: valla benden iii ev karısı olacakda peşimi bırakmıyolarkii bi türlü :14::14::14:
yogurdum çok güzel olmuş valla annemler son 2-3 senedir hep kavanoza mayalıyordu bende ölee denedim
valla elcagızıma saglık çok güzel olmuş hem tadı hem kıvamı eşimde çok begendi bende :16::16::16::16:

bu arada sabah kv cim geldi aslında kendini özlemiştim ama şimdi alıştıgım 17 günlük rahatlık gitti
ne kdr da çabuk geçti kavga gürültüyle daha sorunları bile çözemedik :43: kiiii başbaşa evimizde güzel günler geçiremeden kv geldi
anneannede akşama gelir şimdi ev eski sıkıcı monoton günlerine geri dönecek
kv & anneanne ikilisinin kavgası gürültüsüne hoşgeldin efsun modundayım
zaten can sıkıntıma bütün gece uyku tutmadı sabaha kadar kaç kez uyandım gezdim evin içinde :14:
sonra tam uyudum derken baktım saat 6 olmuş telim çalıyo eşim kv alacaktı da sabah o arıyo
ondan sonra gel uyu sende bi daha işte kehvaltı mehvaltı, kv valizi çamaşırı derken saati 9:30 olmuş
demin baktım oturma odasında teli kontrol edio kim aramış etmiş die bi numara var kim acaba bu nie aradı dio
temizlik yaparken odanın şeklinide değişmiştim evin heryerini değiştirmişsin dio
balkonda patates sogan vardı onları çürütmüşmüşüm :47:
sabah sabah hatta gelir gelmez insanı çıgırından çıkarmaya mı çalışıo nalamadım gitti
bi bismillah de hele demiii...

neyseee sıkmim canınızı bu tatil sabahında
nası olsa geldiler aksiyonlara kaldıgımız yerden devam ederiz anlatırım yine ben size
hepinizeee ii tatiller öpüldünüz kocaman kocamannnn :54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

Eda33 saol cnm seninde bi oğlun galiba hayırlı olsun telden geçmişe bakmak ve yazı yazmak o kadar zorki

Leyla alıntı yapmışsın ama cevap yazmamışsın yada ben görmedim nasılsın buse nasıl EWfsun hatres yeter sizler nasılsınız

günaydın kızlarr:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16: süpriz haberlerle dol olsun haftanız:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

buda en son yaptığım yazma oyası

$yazma.webp $yazma 1.webp

Son düzenleme:
canım kitapLAR iyi dostur insana yol gösterci dir yavrum ellerine sağlık sen yazmadamı yapıyorsun bende yapıyorum başörtüsü

sağol canım ben oya yapmayı çok seviyorum yetercim tığ oyası mekik oyası yapıyorum iğne oyasındada sadece zürafa yapıyorum :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

sende göstersene oyalarını yetercim sen neler yapıyosun

sağol canım ben oya yapmayı çok seviyorum yetercim tığ oyası mekik oyası yapıyorum iğne oyasındada sadece zürafa yapıyorum :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Sende göstersene oyalarını yetercim sen neler yapıyosun
canım ben sadece tığ oyası bilirim telefonum resim eklemiyor kuzum ya ama akşama bakayım yeğenim teliyle eklemye çalışayım

canım ben sadece tığ oyası bilirim telefonum resim eklemiyor kuzum ya ama akşama bakayım yeğenim teliyle eklemye çalışayım

tamam canım ekleyebilirsen sevinirim olmazsada canın sağolsun

el işini çok seviyom ben yetercim kafam dağılıyor en azından oyalanıyorum:34::34::34::34::34::34::34:

Kimse gelmiyor diye artıkım hiç bakasım bile gelmiyordu kkya, ama maşallah biraz gelişmeler var daim olsun inşallah.Kızlar valla kafayı Mısır' la Arakan' la bozdum sanki ( Allah yar ve yardımcıları olsun, hangi facebook sayfasına baksam hep onlar:43::43::43:)
O yüzden midir nedir bir garibim sizler de bir görünmeseniz hemen olumsuz şeyler geliyor aklıma ama çok şükür iyisiniz:16::16::16::16:

Amin canım tez zamanda hayırlısıyla inşallah hepimize...

Çok şükür Saracım anamın evindeki kadar rahat olamasam da idare ettik geldik elhamdüllilah.
Bi daha gelmemezlik etme habersiz koma tamam mı?

( 2 yaşındaki yeğene tamam mı diye sorduğumuz da cevap :
- Mam :9::9::9::9::9::9: )

Hoşbulduk canım menim, biz de seni özledik gel de sohbet edek yawwww, bu arada yoğurt ve sütlaçtan haber ver bakem:44::44::44:

Kız benim de evde bayağı fasulyem vardı turşu yapsam mı diye düşündüm ama böyle şeyler sonbaharda daha güzel olur diye biraz daha bekleyeyim deyip vazgeçtim.Saram ama ben hiç fasulye turşusu yapmadım, kayınvalidemin yaptıkları çok yumuşak oluyor onu da öyle sevmiyorum diri olsunlar istiyorum seninkiler nasıl oluyor acep:44::44::44:
Evdeki fasulyelerin bir kısmını pişirdim bir kısmını da doğrayıp çiğ çiğ derin dondurucuya attım.
Bi de pişirdiğim fasulyenin bir kısmını kaynar halde iken kavanoza doldurup kapağını kapatıp ters çevirdim soğumaya bıraktım böyle de çok güzel oluyormuş, kaynatmaya gerek yok yani. eğer bozulmazsa böyle çok yaparım, çünkü derin dondurucumda fazla yerim yok.

Gecmiş olsun canım,Allah şifa versin Buse hanıma, aman iyi olun da, hepinizden iyi haberler alalım da gerisi mühim değil...Biz de iyiyiz Rana bugün hiç yapmadığı bir şey, gündüz uykusunda uyuyor, acaba bir yerimi ağrıyor diye kafama takıldı ya:44::44:

Tatilden dönmüşüm ama sanki sudan çıkmış balık gibiyim . Çünkü eşimin ailesi çok kalabalık sofraya bir oturduk mu, çoluk çocuk kuzenler, gelinler, yeğenler en az 10 kişiyiz. Biraz zor da olsa kalabalık olmak güzel ya, şimdi gene yalnızız kızımla evde. Babamız teftiş ayında olduğundan çok yoğun ( gerçi sakin hali nadir artık) eve 10- 11 lerde geliyor.
Ne bilemmmmm işte eelleeeeeeeee:31::31::31::31::31::31::31::31:
Saol canım...biraz daha iyi çok şükür..ranişte yorgunluktan uyuyordur merak etme....:nazar::38:
buseciğime çokk gecmiş olsun leyloşummm :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
nedir bu miniğin bu sene hastalıktan çektiği yaaawww
üstünü acması çok kötüüü yaaaa dikkat etmek lasım bu konulara
benim de eşim öleee sürekli üstünü örtüyrm
sıcaktan bende camı açmadan uyuyamıyorum napim onu gözlüyrm mecburen
saol canım..haklısın valla...:nazar::38:
geçmiş olsun canımmmm
saol yeterim...:nazar::38:
Slm canlar nasilsiniz burdayim ama o kadar yogunumki iki cocuk ne zormus yav zaten goguslerim yara oldu emzirmek tam bi iskence...

saracim nasildin canim benim hep annem yapar tursumu ben pek anlamam

leyloss gecmis olsun canim kizina acil sifalar

efsuuuunnn ben bi ara yogurt cok yapiyodum ama artik yapmaz oldum fakat sutlaci cok yaparim oglumda esimde cok seviyo 3 gun once 13 kase yaptim bugun bitti

hatres nasilsin bacim ranacik nasil? Canim bende esimin isten gelmesini iple cekerim birazcik gec kalsin canim sikilir..

Maonyammm tebril ederim ben senin hamis oldugunu bile bilmiyodum rabbim saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah hemide kizmiss:))

Yetercim sen nasilsin canim benim
saol edacım...umarım senin bebişinde iyidir canım...:nazar::38:
günaydın kızlar

hepinize alıntı yapıp tek tek yazmayı çok isterim ama inanın vaktim yok :6::6::6::6::6::6::6::6::6:

leyloşum hoş geldin canım buseye çok geçmiş olsun canım inşallah çabucak iyileşir:38:

hatresim karışma ranişime gündüzde uyusun uyuşunki büyüsün güzel bi prenses olsun yeğenim :12::12::12::12::12::12:

fasulye turşum yumuşak olmaz benim kaynanan fasulyeleri çok haşlıyodur müsait olduğum ilk fırsatta tarifini veririm canım:56::56::56::56::56::56::56::56::56::56:

efsunum sütlacı pudinge çevirdin he deli kız bi ara tarifini verimde yap olarmı

turşununu tarifinide müsait olunca yazacam tatlım menim

bu arada salatalığın kilosu burada iki lira canım:34::34::34::34::34::34::34:

edacım iki çocuk zordur muhakkak ama anneli böyle bişey işte seninle sohbetide özledim biliyomusun :38:

maonyam da iyidir inşallah kız anası gelsinde sohbet edek :emir_bebek::nazar:

ben bu arada kardeleni merak ediyorum artık hiç gelmiyor inşallah kendiside Ahmet bebekte iyidir :26::26::26::26::26::26::26::26:

bu arada hepinizin cuması mübarek olsun dualarınız kabul olsun dualarınızda benide unutmayın kızlar :29::29::29::29::29::29:
hb saracım...saol tatlım..umarım sende iyisindir saram..:nazar::38:
Kızlar nasılsınız? Çok uzun zaman oldu girmiyordum topiğe ama hamile olursam mutlaka yazacağım demiştim kendi kendime ve mucizem gerçekleşti:46: Tüp bebek yapmıştık, çarşamba test günümdü ve sonuç pozitiffff :) Hala inanamıyorum kızlar, haftaya doktora gideceğiz keseyi veya keseleri görmek için anca o zaman inanacağım herhalde :1: Allah herkese nasip etsin, sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza alalım. Bu mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim.
Sizler nasılsınız? Umarım herşey yolundadır. Öpüyorum hepinizi. Dualarınızı eksik etmeyin... :16::16::16:
tebriklerrrrrrrrrrrr kadercimmmmmmmm..Allah analı babalı büyütsün şimdiden tatlım...çok sevindim...:nazar::38::38:
Leyla alıntı yapmışsın ama cevap yazmamışsın yada ben görmedim nasılsın buse nasıl EWfsun hatres yeter sizler nasılsınız
saol canım...o gün yazmıştım ama çıkmamış sanırım tatlım...durumun iyidir inşallah..:nazar::38::38:

Son düzenleme:

Saol canım...biraz daha iyi çok şükür..ranişte yorgunluktan uyuyordur merak etme....:nazar::38:

saol canım..haklısın valla...:nazar::38:

saol yeterim...:nazar::38:

saol edacım...umarım senin bebişinde iyidir canım...:nazar::38:

hb saracım...saol tatlım..umarım sende iyisindir saram..:nazar::38:

tebriklerrrrrrrrrrrr kadercimmmmmmmm..Allah analı babalı büyütsün şimdiden tatlım...çok sevindim...:nazar::38::38:

saol canım...o gün yazmıştım ama çıkmamış sanırım tatlım...durumun iyidir inşallah..:nazar::38::38:
hoş geldin leylam bizde sara ile saklanbaç oyunuyorduk :1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

Back
X