- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
Slm canlar nasilsiniz burdayim ama o kadar yogunumki iki cocuk ne zormus yav zaten goguslerim yara oldu emzirmek tam bi iskence...
saracim nasildin canim benim hep annem yapar tursumu ben pek anlamam
leyloss gecmis olsun canim kizina acil sifalar
efsuuuunnn ben bi ara yogurt cok yapiyodum ama artik yapmaz oldum fakat sutlaci cok yaparim oglumda esimde cok seviyo 3 gun once 13 kase yaptim bugun bitti
hatres nasilsin bacim ranacik nasil? Canim bende esimin isten gelmesini iple cekerim birazcik gec kalsin canim sikilir..
Maonyammm tebril ederim ben senin hamis oldugunu bile bilmiyodum rabbim saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah hemide kizmiss:))
Yetercim sen nasilsin canim benim
bizim evde hep kv yapar yogurdu o yok die ben yaptım bu defa ama güzel olmuş begendim bende
sütaç hiç yapmadım ve bilmiyrm nasıl yapılır oda artık kv nin bi dahaki gidişine

oooo maşallahh maşşallahhh seninkilere silip süpürmüşler desene sen suna

günaydın kızlar
hepinize alıntı yapıp tek tek yazmayı çok isterim ama inanın vaktim yok
leyloşum hoş geldin canım buseye çok geçmiş olsun canım inşallah çabucak iyileşir
hatresim karışma ranişime gündüzde uyusun uyuşunki büyüsün güzel bi prenses olsun yeğenim
fasulye turşum yumuşak olmaz benim kaynanan fasulyeleri çok haşlıyodur müsait olduğum ilk fırsatta tarifini veririm canım
efsunum sütlacı pudinge çevirdin he deli kız bi ara tarifini verimde yap olarmı
turşununu tarifinide müsait olunca yazacam tatlım menim
bu arada salatalığın kilosu burada iki lira canım
edacım iki çocuk zordur muhakkak ama anneli böyle bişey işte seninle sohbetide özledim biliyomusun
maonyam da iyidir inşallah kız anası gelsinde sohbet edek
ben bu arada kardeleni merak ediyorum artık hiç gelmiyor inşallah kendiside Ahmet bebekte iyidir :26::26::26::26::26::26::26::26:
bu arada hepinizin cuması mübarek olsun dualarınız kabul olsun dualarınızda benide unutmayın kızlar![]()
evet abla zaten pekte vaktim yoktu ogün akşama düğün vardı ve halletmem gereken bi sürü işim vardı bende sütlaçtan vazgecip daha basit yapılan pudinge cevirdim hemen olayı

kızlar bu arada kadınlar kulübünün yemek yarışması bölümünde bu sefer enfes börekler kategorisi yarışacak bende katılsammı diye düşünüyorum sizde katılmak isterseniz bakın bi güzel tarifler ve eğlenceli bi yarışma oluyo birinciye pro üyelik ve sürpriz hediyeler var ilgilenenler için yazayım dedim![]()
katıl tabiii abla bütün oylar sanaaaaaa

valla ben o kdr becerikli değilim yarışacak kadar malesef
ama bence sen kesin katıl derim
Kızlar nasılsınız? Çok uzun zaman oldu girmiyordum topiğe ama hamile olursam mutlaka yazacağım demiştim kendi kendime ve mucizem gerçekleştiTüp bebek yapmıştık, çarşamba test günümdü ve sonuç pozitiffff :) Hala inanamıyorum kızlar, haftaya doktora gideceğiz keseyi veya keseleri görmek için anca o zaman inanacağım herhalde
Allah herkese nasip etsin, sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza alalım. Bu mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim.
Sizler nasılsınız? Umarım herşey yolundadır. Öpüyorum hepinizi. Dualarınızı eksik etmeyin...![]()
gözünaydın canımmm hayırlı ugurlu olsun bebişinnn Rabbim sağlıkla büyütsün göbişini inşşallahhh
kucagına almayıda nasip etsin inşşşşallahhhhhhhhh