Canım oğlunun sünneti hayırlı olsun.Eylül Ela hatun nasıl kaç aylık oldu?
Evet ya biz çok hamaratız çok

Sen maşallah prensesim çok insanı sinir eden şeye karşı susabiliyorsun, sabırlısın...Bence güzel bir meziyet...
sabretmeye çalışıyorum aslında bazen de eşime patlıyorum
susmazsam aramız açılacak herşey daha kötü olacak napim
çok haklısın saram valla öyle
karşılık versem uzayacak kendime yakıştırmıyorum
o kadar saçma sebeplerle uğraşmak anca cahillerin işidir
karşındaki anlayacak kapasiteye sahip olsa ...
kızlar bu sabah biraz geçmişi okudum da eskiden ne güzel sohbetlerimiz varmış ne çok arkadaşımız varmış çoğunun ismini görünce hatırladım hepsi bizi terk etmiş nedense daimi müdavim bi kaç kişi kalmışız oysa bizim topikte diğerleri gibi ne kavga ne sataşma olmamış hiç bazen yanlış anlaşılmalar olsada sonrada iyi niyetle düzelmiş herşey bi zamanlar bebeğimiz olsun diye dua edenlerin çoğu şimdi hem bebeklerine kavuşmuşlar hemde ikinciye bile kavuşmuşlar ne güzel topiğimiz uğurlu gelmiş demekki bebeğine kavuşamayan bi kaç kişi kalmışız ama inşallah bizim bebeklerimizde olacak
geçmişi okuyunca sabah sabah çok duygulandım neden böyle ıssız olduk neden böyle gidenler geri gelmedi tamam çocukları olanlar her daim gelemez ama gelmek isteyende bi fırsatını bulup yazabilir dimi prenses eda leyla yazabiliyor mesela kardelende bi kaç ayda bir bi haber veriyo
pikepolat metuka zelalca nehir tamamen terk ettiler hemde hiç bişey demeden ki ben bu arkadaşımlarımıda diğerleri gibi çok seviyodum
maonyada hamile şimdi gelmemesi normaldir belki :44::44::44::44::44::44::44::44:
cadı da artık hiç gelmiyor semi leyliko hiç uğramıyor
herkesin canı sağolsun
haklısın tatlım ya ben de hepsini çok özlüyorum
ben gelmediğim zaman her an aklımdasınız eminim onların da öyledir
en azından iyiyiz deseler çok seviniriz dimi ama
Haklısın Saram ben de maalesef zerre bana haksızlık edilse mutlaka bi tepki veririm bazen susarım ama bu da benim canımı çok acıtır, böyle olunca da ben de artık bazı şeyleri takmıyorum.
Ben prensesi genel anlamda değerlendiriyorum da tabiat itibariyle anladığım kadarıyla sakin ve çok kafaya takmayan biri.Ya biz ya da kendim için konuşayım her şeyi kafaya takıyorum en ince ayrıntıyı bile ama olan bakıyorum da bana oluyor.Hani keşke öyle geniş olabilsem de takmasam diyorum, geniş olunca insan tepki vermeye gerek bile duymaz ya.
Hani bazen en güzel tepki tepkisizliktir derler ya

Canım ya az önce ben de topiğe girerken ilk sayfa açıldı yazdıklarını okudum, bak dedim ne çok arkadaşlar varmış neler paylaşmışlar beraber ama şimdi onlardan eser bile yok.Ben bile eseflendim de sen nasıl etkilenmezsin di mi? Sağlık olsun kimi insanlar çok da umursamaz arkadaşlarını, araya zaman girdimi görüşmeye arayıp sormaya gerek duymaz bile artık.
Ben çok düşkünümdür arkadaşlarıma ya çocukluğumdan beri lise çağlarından beri hala görüştüğüm arkadaşlarım var, ölene kadar da görüşmeyi kesmek istemem elimde olduğu sürece.
Sizlerle de gittiği yere kadar götürürüm netim olduğu sürece...
Zelale noldu acaba gerçekten?Ne güzel bir başlangıç yapmıştı tekrar gelerek.Demek ki gelmeyişinin ciddi bir nedeni var.
sakin mi kafaya takmayan mı?
evet herkes beni öyle sanıyor
ailem ve eşim tanıyor beni bir tek
ne kadar üzülürsem üzzzüleyim yansıtmıyorum dışarıya bu beni mahvediyor işte
evlendiğim ilk sene panik atak oldum
hala konuşmuyorum kimseye karşı sadece mesafeli davranıyorum
ve her seferinde atak yaşıyorum yalnız kalınca
ya da eşimle çok büyük tartışmalar yaşıyoruz
keşke diyorum sonrasında cevap verseydim yüzlerine en azından içim rahatlardı
merhaba arkadaşlar,
Saracım ne zamandır girmiyordum bir bakayım dedim en son senin yazdıgın mesajı gördüm eskileri yad etmişsin :)
Evet giremiyordum uzun zaman şifresini hatırlayamadım buranın, sana MSN den ulaşmaya çalıştım ama sanırım pek girmiyorsun oraya...
inanki hep kalbimdesiniz, asla unutmadım kimseyi, hayat gayesi tekbaşına çocuk büyütme derken bazı günler aynaya bakmaya fırsatım olmuyodu inan... neyse bahane sıralamak istemiyorum... biz taşındık buarada istanbula döndük...
ne güzel haberler olmuş arada maonya hamile kalmış çok sevindim, Allah tamamına erdirsin.... Edacım sünnetiniz hayırlı olsun, maşallah minnoşa...
Leylam nasıl acaaba? minik prenses büyümüştür iyice...
Tek tek isim saymayayım herkese cümleten selam ediyorum...
Bizde hamd olsun buraya istanbula gelince daha rahat ettik.. Saracım, Leyalcım ve diger arkadaşlar, keşke face hesabınız olsa oraya dah sık bakabiliyorum ...
Saracım herşey ama herşey gönlünce olsun balım, seni çok seviyorum ben, herzaman dualarımdasın inanki... Rabbim hayırlısını versin hakkımızda....
iyi bakın kendinize...
hoş geldin canım daha sık gel ama oğluşunu öpüyorum
Prenses hatres sara pikepolat saolun kizlar bu arara hayirli cumalar hepinize..
Prensescim lokal anestezi oldu canim..firsat buldugum an faceye eklicem seni optum
hatresim eylul hanim 1 ay 3 gunluk oldu daha kirkimiz cikmadi yani:)) rana nasil annesi uzmuyo dimi seni tam olarak kac yasindaydi senin fistik
saracim cok haklisin ama inan ben elimden geldigince gelmeye calisiyorum ve ilk sayfa acildiginda kizlarin isimlerini gorunce uzuluyorum metuka nehir zelal pikepolat cadi ozellikle bunlari ozledim valla
lokal olması iyi olmuş bizimki genel oldu çok stres yaşadım
Prensescim ekledim canim masallah ne tatli oglun var allah bagislasin
sağol tatlım amin