Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Heyyyyyyyyyyyyyyyyyyy topicccccc nerdesinizzzzzzzzzzzz ulennnnnnnnnn:3::3::3::3::3::3::3:
Çöl gibi ettiniz burayı ha:31::31::31::31::31::31::31::31:
Güya misafirimiz gelecek daha gelmedi, ben de işlerimi hallettim size bakayım istedim amaaaaaaaaaaaaaaa nirdeeeeeeeeeeeeeeeee:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

Heyyyyyyyyyyyyyyyyyyy topicccccc nerdesinizzzzzzzzzzzz ulennnnnnnnnn:3::3::3::3::3::3::3:
Çöl gibi ettiniz burayı ha:31::31::31::31::31::31::31::31:
Güya misafirimiz gelecek daha gelmedi, ben de işlerimi hallettim size bakayım istedim amaaaaaaaaaaaaaaa nirdeeeeeeeeeeeeeeeee:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

sende hiç misafirsiz kalmıyosun hatresim bunlarda kalacakmı

banada eşimin amcasının kızı gelecek hafta sonu beraber tarhana yapacaz bu senede tarhanaya taktım haaa :9::9::9::9::9::9::9::9::9:

kızlar s.a. bende 15 aylık evliyim 15 aydır bebek bekliyoruz :) çikolata kistimden ameliyat oldum bu süreçte yinede sonuç olmadı.bu ay aşılama oldm oda tutmadı.nasip kısmet bende sabırla duayla bebeğimi bekliycem siz gibi :26:

sende hiç misafirsiz kalmıyosun hatresim bunlarda kalacakmı

banada eşimin amcasının kızı gelecek hafta sonu beraber tarhana yapacaz bu senede tarhanaya taktım haaa :9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Saram benim bu aylar misafirim çok olur, heralde herkes gezmek için bu zamanları bekliyor:1::1::1:
Bugün gelen eşimin memleketten yeğeni. İstanbul' a düğüne gelmişti ordan da bize gelmek istemiş. Kalacak bir kaç gün, bu sadece bir kişi ve bekar. Böylesi hep gelsin dermişim:1::1::1:
Tarhana güzel ya tak bacım tak:1::1::1:
kızlar s.a. bende 15 aylık evliyim 15 aydır bebek bekliyoruz :) çikolata kistimden ameliyat oldum bu süreçte yinede sonuç olmadı.bu ay aşılama oldm oda tutmadı.nasip kısmet bende sabırla duayla bebeğimi bekliycem siz gibi :26:

Hayırlısıyla hepimize versin Rabbim.Gerçi siz yeni evliymişsiniz daha.

GÜNAYDIN KIZLAR :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
sanada geleceğim yeğenlerimi görmeye bakmaya :54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:
canım bebekleri olan en küçük kız kardeşim transferi ondan bir büyük kardeşim bende onların büyüğüyüm biz 8 kardeşiz :40::40::40::40::40::40::40:

hmmm şimdi anladım canımmm maşşallahh kalabalıkmışsınız siz bayaaa kızzz ne güzellll

Yok annesi temizlemeye çalıştı, aldı pisliğini, ben de usülen önemli değil temizlerim falan yaptım.( Allahtan halılırım yıkanmaya gidecekti de gördermemiştim, onun vermiş olduğu bir rahatlık vardı, ama ya yıkatmış olsaydım al bi daha yıka:50:)

Yaaa kardeşim bazen diyorum .ben mi büyütüyorum olayları , ama yok yok bunlar gerçekten sinir bozucu şeyler. E noluyor kendilerini gözden düşürüyorlar işte.:50::50::50:

bence sen büyütmüyosun canım gercekten sinir bozucularmışşş
aynen öleee kendileri gözde düşer yaniii

aramıza hoşgeldin canımmm
daha yeni sayılırsın bu yolda benim gibi canım
inşşallahh hayırlısıyla hayırlı zmnda bebişine bebişlerine kavusursun canım

hayırlı akşamlar bacılar :38::38::38::38::38::38::38::38::38:
annemin halası kataraktan ameliyattan oldu bugün
benide hastaneye yanına çagırdı oraya gittim geldim
bu gecede ankaraya dogru yola çıkıyoruz eşim ve bi arkadasla
arkadasın işi varmış eşime gidelim demiş oda efsunuda götüreyim arkadasına demiş işte
kendime yolluk kek yapim diyorum :56::56::56::56::56: gezmeye bile yemekle gidiyorum
bayan konteynır olarak :60::60::60:
ama karalıyım önümüzdeki günlerde süper bi diyetle zayıflayıp
hayatımı biras daha düzene koyucam Allahın izniyle innşşallahhhhhhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

hayırlı akşamlar bacılar :38::38::38::38::38::38::38::38::38:
annemin halası kataraktan ameliyattan oldu bugün
benide hastaneye yanına çagırdı oraya gittim geldim
bu gecede ankaraya dogru yola çıkıyoruz eşim ve bi arkadasla
arkadasın işi varmış eşime gidelim demiş oda efsunuda götüreyim arkadasına demiş işte
kendime yolluk kek yapim diyorum :56::56::56::56::56: gezmeye bile yemekle gidiyorum
bayan konteynır olarak :60::60::60:
ama karalıyım önümüzdeki günlerde süper bi diyetle zayıflayıp
hayatımı biras daha düzene koyucam Allahın izniyle innşşallahhhhhhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:bayan konteynr ha çok güldüm :60::60::60:iyi yolculuklar canım sağlıkla gidip dönün

hmmm şimdi anladım canımmm maşşallahh kalabalıkmışsınız siz bayaaa kızzz ne güzellll

bence sen büyütmüyosun canım gercekten sinir bozucularmışşş
aynen öleee kendileri gözde düşer yaniii

aramıza hoşgeldin canımmm
daha yeni sayılırsın bu yolda benim gibi canım
inşşallahh hayırlısıyla hayırlı zmnda bebişine bebişlerine kavusursun canım

evet canım kalabalığız daha öncede yazmıştım sanırım bizimbirde büyük annemiz var (ama bu büyük anne baba yada annenin annasi değil)BABAM 19 YAŞINDAYKEN BİR EVLİLİK YAPIYOR EŞİ HAMİLEYKEN ASKERE GİDİYOR EŞİNİ ANNESİNİN YANINDA BIRAKIP BABAM ASKERDEYKEN EŞİ DOĞUM YAPIYOR AMA BİR KAÇ GÜN İÇİNDE BEBEK ÖLÜYOR ARADAN 7 YIL GEÇİYOR BAŞKA BEBEKLERİ OLMUYOR BABAMIN İLK EŞİDE (1950 LERDE)BABAMA EVLEMESİNİ SÖYLÜYOR BABAM BİZİM ANNEMİZLE EVLENİYOR VE AİLESİN YANINA DÖNMÜYOR BABAMLA VE BABAMIN EŞİ (bizim annemizle )YAŞAMAYA DEVAM EDİYOR İŞTE BABAMIN İLK EŞİBİZİM BÜYÜK ANNEMİZ BİZİ DÜNYAYA GETİREN ANNEMİZDEN HİÇ AYIRMADIK ODA KENDİ EVLATALRI GİBİ SEVDİ BİZİ ALLAH RAZI OLSUN İŞTE BÖLE KALABALIK BİR AİLEYİZ

[sıze=2]çok sağolll yeterimmm :38: Malesef öyleyim yeterim yaaa :56::56::56::56::56: Acayip kilo aldım evlenince ama allahın izniyle hayatımda kilolarımda yoluna girecek inşşallahhhhhhh[/sıze]

canım bir kaç ayda halolur yeterki istikrarlı ol

evet canım kalabalığız daha öncede yazmıştım sanırım bizimbirde büyük annemiz var (ama bu büyük anne baba yada annenin annasi değil)BABAM 19 YAŞINDAYKEN BİR EVLİLİK YAPIYOR EŞİ HAMİLEYKEN ASKERE GİDİYOR EŞİNİ ANNESİNİN YANINDA BIRAKIP BABAM ASKERDEYKEN EŞİ DOĞUM YAPIYOR AMA BİR KAÇ GÜN İÇİNDE BEBEK ÖLÜYOR ARADAN 7 YIL GEÇİYOR BAŞKA BEBEKLERİ OLMUYOR BABAMIN İLK EŞİDE (1950 LERDE)BABAMA EVLEMESİNİ SÖYLÜYOR BABAM BİZİM ANNEMİZLE EVLENİYOR VE AİLESİN YANINA DÖNMÜYOR BABAMLA VE BABAMIN EŞİ (bizim annemizle )YAŞAMAYA DEVAM EDİYOR İŞTE BABAMIN İLK EŞİBİZİM BÜYÜK ANNEMİZ BİZİ DÜNYAYA GETİREN ANNEMİZDEN HİÇ AYIRMADIK ODA KENDİ EVLATALRI GİBİ SEVDİ BİZİ ALLAH RAZI OLSUN İŞTE BÖLE KALABALIK BİR AİLEYİZ

ooooo maşşallahhh maşşallahhhh :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
okuyunca hem şaşırdım hem sevindim bu şekilde birbirine baglı olmak çok zor olsa gerek canım
Rabbim agzınızın tadını hiç ama hiççç bozmasın inşşallahhh canımmmmmmmmmmmmmmmmmm

ooooo maşşallahhh maşşallahhhh :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
okuyunca hem şaşırdım hem sevindim bu şekilde birbirine baglı olmak çok zor olsa gerek canım
Rabbim agzınızın tadını hiç ama hiççç bozmasın inşşallahhh canımmmmmmmmmmmmmmmmmm

CANIM AMİNNNNNNNNNNN:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:BEN BÜYÜK ANNEMİN ÇOK DAHA FAZLASINI HAK ETTİĞİNİ DÜŞÜNÜRÜM SENİ DİNLER ANLAR İYİ BİR KADINDIR ALLAH RAZI OLSUN İYİYKİ BABAM ANNEMLE EVLENİNCE BÜYÜK ANNEMİ BIRAKMAMIŞ

ben istikrarlı olmayı basaramıyorum işta yeterim o yüzden konteynır diyrm kendime ben :56::27::27::27::27:
BENİM KÜÇÜK KARDEŞİM ÖLEDİR (TARNSFERİ OLAN)asla dayanamaz acıktıĞI anda hayat durur HA BİRDE YORULDUĞUNDA ASLA DAYANAMAZ İŞTE BU SEBEPLERDEN 65 KİLO 1.60 BOY ÇOK ÜSÜTNE GİDİYORUM BANA SENİN GİBİ KEMİK TORBASI OLAMAMA FISTIK GİBİYİM DİYOR :60::60:

CANIM AMİNNNNNNNNNNN:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:BEN BÜYÜK ANNEMİN ÇOK DAHA FAZLASINI HAK ETTİĞİNİ DÜŞÜNÜRÜM SENİ DİNLER ANLAR İYİ BİR KADINDIR ALLAH RAZI OLSUN İYİYKİ BABAM ANNEMLE EVLENİNCE BÜYÜK ANNEMİ BIRAKMAMIŞ

tekrar maşşallah canımmmmmmmmmmmm
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

bu akşamda kimsecik yok bizden başka
benimde canım sıkkın gibi yaa basım agrıyo
eşim gelsede neşe bulsam azcık :16::16::16::16::16:

Son düzenleme:
BENİM KÜÇÜK KARDEŞİM ÖLEDİR (TARNSFERİ OLAN)asla dayanamaz acıktıĞI anda hayat durur HA BİRDE YORULDUĞUNDA ASLA DAYANAMAZ İŞTE BU SEBEPLERDEN 65 KİLO 1.60 BOY ÇOK ÜSÜTNE GİDİYORUM BANA SENİN GİBİ KEMİK TORBASI OLAMAMA FISTIK GİBİYİM DİYOR :60::60:

bende can sıkıntısından çok yiyorum canım yaa
yemek yemeyi de çok seviyorummm zaten
şimdi karnım tok mesela ama kv dem kuru fasulye yapmış
missssss gibi kokuyooooo bide yegenleri gelmiş gündüz oturmaya
söylemesi ayıp lahmacun yaptırmışlar bizede ayırmışlar :9::9::9::56::56::56::56::56:

bende can sıkıntısından çok yiyorum canım yaa
yemek yemeyi de çok seviyorummm zaten
şimdi karnım tok mesela ama kv dem kuru fasulye yapmış
missssss gibi kokuyooooo bide yegenleri gelmiş gündüz oturmaya
söylemesi ayıp lahmacun yaptırmışlar bizede ayırmışlar :9::9::9::56::56::56::56::56:

canımben dikat ederim mesela kızartma yılda 2 defayı geçmez hamur işi ancak okadar tatlı sevmiyorum birde biz eşile şeker kulanmayız çay kahve her şey sıfır şekerdir birde hareketliyim günde en az 1 saat yürüyüşüm var mutlaka çıkarım dışarıya işte bütün bunlardan doalyı en fazla kilo aldığımda 58 oldumm ama ideali 54 benimiçin

Back
X